Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ritzmaier blesseert weer 'clubgenoot': 'Het zag er niet goed uit, zag ik'

Laatste update:
/

Marcel Ritzmaier heeft zich wederom niet populair gemaakt bij zijn eigenlijke ploeggenoten van PSV. De middenvelder, die door de Eindhovenaren wordt uitgeleend aan NEC, was zondag in de confrontatie tussen beide clubs opnieuw het middelpunt van een vervelend blessuregeval, dit keer met Jorrit Hendrix als lijdend voorwerp.

In de voorgaande wedstrijd tussen beide clubs schopte de Oostenrijker per ongeluk Luuk de Jong de wedstrijd uit, waardoor de goalgetter een paar weken moest toekijken. Zondag ging het dus mis met Hendrix, die de arm van Ritzmaier in zijn gezicht kreeg en zich vroeg in de wedstrijd moest laten vervangen. “Ik vond dit een andere situatie. Ik was ook verrast dat ik geel kreeg. Nee, ik heb mijn excuses ook niet aangeboden”, zei Ritzmaier na afloop in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

“Het zag er niet goed uit bij Jorrit, dat zag ik wel. Hij was een beetje groggy”, vervolgde Ritzmaier, die nog tot het eind van dit seizoen onder contract staat bij PSV. “Ik blesseer niemand bewust. De beelden heb ik nog niet teruggezien. Ik ga Jorrit straks nog even bellen, ik hoop dat het goed met hem gaat.” Het is nog onduidelijk wat de precieze ernst van de kwetsuur bij Hendrix is.

Moet PSV Marcel Ritzmaier een nieuw contract aanbieden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geen excuses aangeboden? Ook al doe je het niet expres is dat wel netjes ..

14 februari 2016 om 20:26

Zeker kon wel eens een lelijke blessure zijn bij jorrit!!

14 februari 2016 om 20:29

Nee joh ...beetje dik oog mss. Zwaar overdreven dit allemaal

14 februari 2016 om 20:46

Hij zegt toch dat hij hem nog belt

Heb de wedstrijd gezien en het zag eruit als een overtreding die je iedere wedstrijd een stuk of 10, misschien wel 20x, ziet. Gewoon een zwaaiende arm in een duel. Beetje laf van de media en sommige supporters hier op het forum, maar natuurlijk lekker makkelijk, om zo verslag te doen.

14 februari 2016 om 20:31

Hij ging er inderdaad stevig in, maar ik vond het ook geen elleboog. Geel was op zijn plaats, dus volgens mij goed beoordeeld door Blom. Lullig voor Hendrix, maar verwacht dat ie een kleine hersenschudding heeft. Ik vond dit ook niet te vergelijken met de charge op De Jong van de vorige keer.

Was niet veel aan de hand. Hendrix is misschien nog geen vent.
Vorige keer tegen Luuk was wel een vieze overtreding. Dit was een ongelukkig tikje. Let wel... Tikje
Maar goed, Ritzmaier moet waarschijnlijk aangewezen worden als de beul van PSV maar er was dus niks aan de hand.

14 februari 2016 om 20:31

Die eikel doet dit nu al voor de 2e keer! Weg doen en heel snel, geen versterking voor ons

14 februari 2016 om 20:33

Waarom nou weer dit soort flauwe opmerkingen? Voel jij je dan meer kerel?

14 februari 2016 om 20:37

Heeft weinig met vent zijn te maken, sufferdje

14 februari 2016 om 20:38

Gelukkig voetbalde bij NEC vandaag iedereen als kerels, wat een slappe hap zeg. Ritzmaier niet goed genoeg voor PSV zoveel is wel duidelijk.

14 februari 2016 om 21:40

@necbemmel:

Nee, precies, als je een blessure aan je oogkas oploopt en aan één kant niet goed meer ziet, dan ben je geen echte vent als je jezelf laat wisselen...

Feit is dat Ritzmaier een heel matig voetballertje is dat hopeloos mislukt is bij PSV en dat hij nu in twee wedstrijden tegen PSV twee spelers met smerige overtredingen het veld af heeft gewerkt. Dan denk ik daar toch het mijne over.

15 februari 2016 om 13:21

Zoiets kan gebeuren. Het is en blijft een contactsport. Ritzmaier is dan misschien niet 's werelds beste voetballer, maar dit soort overtredingen zijn absoluut niet zeldzaam in een wedstrijd. Dat Hendrix dan toevallig zijn oogkas kneust, is wat ongelukkig. Wat objectiever reageren zou niet verkeerd zijn...

14 februari 2016 om 20:50

Kijk je dan ook naar de armen van Hendrix? Die zwaaiden namelijk ook lekker alle kanten op, slap gelul

Toch wel een beetje frustratie bij die jongen.
Stond een paar jaar terug te boek als zeker talent voor op het middenveld maar blijkt voorbij te zijn gestreeft door anderen en aankopen.
Denk dat hij dat nooit heeft weten te verkroppen en zich niet kan neerleggen bij het feit dat hij telkens verhuurt.

14 februari 2016 om 21:38

Die jongen heeft zeker een bepaald talent, dat was in de jeugd bij PSV al te zien. Helaas heeft hij het nog niet waar kunnen maken.

14 februari 2016 om 21:48

@vliegbaard:

"helaas heeft hij het nog niet waar kunnen maken."

Ik denk dat je hier het woordje "nog" wel kunt schrappen. Ritzmaier is al bijna 23. Op die leeftijd mag je, zeker in de eredivisie, niet meer worden gezien als een talentje. Dan moet je er gewoon al staan. Van de huidige PSV-selectie zijn onder meer Jetro Willems, Joshua Brenet, Jorrit Hendrix, Gaston Pereiro en Jurgen Locadia jonger dan Marcel Ritzmaier en die spelers zijn allemaal al een heel stuk verder dan hij.

Ik denk dat Ritzmaier tekort komt voor de Nederlandse top en dat hij bij clubs als NEC en Cambuur op het niveau zit waar hij thuishoort.

Om die reden is het steeds begrijpelijker dat clubs bij een verhuur in de contract laten opnemen, dat de speler niet mag spelen tegen zijn club waar hij onder contract staat. Je bent namelijk net wat feller tegen je club, om te bewijzen dat je het niveau aankan.

14 februari 2016 om 21:43

Noem eens een speler die dat in zijn contact heeft staan. Is echt onzin, dan moet je een speler niet in je eigen competie verhuren!

15 februari 2016 om 07:11

Ze doen het juist nu minder. Het werd nog wel eens in Italie en Engeland gedaan.

Dit was geen zware overtreding zoals in de thuiswedstrijd, maar toch opvallend dat een softie als Ritzmaier twee keer een PSVer de wedstrijd uit schopt/slaat. Na die overtreding op Luuk kan hij bij mij iig geen goed meer doen. Het is zelfs leuk om te constateren dat hij te kort komt voor PSV, sowieso geen nieuw contract voor Ritzmaier.

Kolereventje is die Ritzmaier. Smerige overtreding destijds op de Jong. Daarmee trapte hij de Jong de wedstrijd uit en de ziekenboeg in. Vandaag slaat hij Hendrix de wedstrijd uit en is meneer verbaasd dat hij geel krijgt. Ik hoop dat ie in de voorbereiding terugkeert en dat ie direct vliegles krijgt op de training. Hopelijk kan hij daarna voorgoed uitvliegen naar een andere club.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren