Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Rijkste man van China maakt AC Milan blij met gratis topspits’

Laatste update:

Jackson Martínez komt mogelijk alsnog bij AC Milan terecht. Il Sole 24 Ore claimt dat Jack Ma, de eigenaar van internetgigant Alibaba, voor zevenhonderd miljoen euro aan aandelen wil overnemen van i Rossoneri en Jackson met zich mee wil nemen. De aanvaller speelt bij Guangzhou Evergrande.

/

Jackson maakte in de zomer voor 35 miljoen de overstap van FC Porto naar Atlético Madrid, hoewel het er lange tijd naar uitzag dat hij naar Milan zou gaan. La Gazzetta dello Sport schreef in juni dat Cha Cha Cha een persoonlijk akkoord had bereikt en FC Porto-voorzitter Jorge Nuno Pinto da Costa bevestigde niet veel later dat Jackson voor Milan had gekozen. “Het was zijn eigen keuze, ik wil alleen maar dat hij gelukkig is.”

Het was echter niet Milan, maar Atlético dat met de handtekening van Jackson aan de haal ging. De samenwerking duurde 22 wedstrijden, want de 29-jarige international vertrok in februari voor 42 miljoen naar Guangzhou. Ma is de mede-eigenaar van deze club uit Kanton en zou Jackson nu dus gratis en voor niets naar Milan willen sturen, al is de aandelenovername nog niet rond.

Zou Jackson Martínez een goede spits voor AC Milan zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me niet dat ze dit zomaar legaal kunnen doen? Tenzij Guangzhou zijn contract teniet zou verklaren of zo'n rare constructie. Overigens denk ik dat de Chinese regering het niet leuk zal vinden als dit zou gebeuren, dan vertrekt de op dit moment allergrootste blikvanger en ook nog eens kapitaalvernietiging.

30 april 2016 om 14:55

Toch is het mogelijk. Hetzelfde is gebeurd met Rodrigo van Valencia. Rare constructie maar als je beide clubs in bezit heb, is het mogelijk

30 april 2016 om 15:01

Bij mijn weten mag je niet de eigenaar zijn van twee clubs. Of zit ik nu te bazelen?

30 april 2016 om 15:10

Geen 2 clubs in europa denk ik, maar wereldwijd kan er wel wat. Die lui van city hebben ook een club in new york (die lampard overnamen en vervolgens bij city lieten spelen).

30 april 2016 om 15:16

Volgens mij mag je ook gewoon binnen Europa meerdere clubs hebben. Want Watford, Udinese en Granada zijn alle drie van de familie Pozzo.

30 april 2016 om 15:20

Maar is verhaal ook niet zo dat de familie die Udinese bezit ook de andere Europese clubs Granada en Watford bezitten?

30 april 2016 om 15:33

En hoe zit het dan met zijn salaris? Wordt dat ook overgenomen?

30 april 2016 om 15:45

Hmm daar heb je gelijk in, en het argument van 'zolang er geen belangenverstrengeling is' gaat niet op want Ighalo heeft volgens mij voor alledrie de clubs gespeeld. Rare situatie dit, maar lijkt me sterk dat een club een speler van 42 miljoen gratis kan binnenkrijgen als het ware. Anders kan een Guangzhou, gesteund door de regering, bij wijze van een Messi halen en die dan voor niks onderbrengen bij AC Milan. Eventjes terzijde leggen of de speler dat uberhaupt zou willen uiteraard.

30 april 2016 om 15:46

Je mag geen 2 clubs in dezelfde competitie bezitten, wel in Europa. Dus bijv. geen 2 clubs in de Premier League, of geen 2 clubs die in de CL uitkomen, geloof ik.

Roland Duchâtelet is een Belgische zakenman die eigenaar is van Charlton (engeland), Carl Zeiss Jena (duitsland), Alcorcon (spanje) en tot vorig jaar Standard Luik in België. Zijn zoon bezit ook nog Ujpest in Hongarije.

30 april 2016 om 19:01

Zit toch iets lastiger. Chelsea en Vitesse.....

30 april 2016 om 17:12

Op huurbasis, terwijl Evergrande gewoon het loon door betaalt. Dan is het helemaal gratis.

Verder mogen mensen inderdaad meerdere clubs hebben, maar mag er maar 1 van die clubs in hetzelfde Europese clubtoernooo uitkomen.

30 april 2016 om 18:59

En de financial reglementen kunnen de prullenbak in. Tis gewoon dom als je wilt kom je er simpel onderuit. Speler via een andere club kopen en voor €1,- verhuren....

1 mei 2016 om 13:11

Zoiets had ik ook al bedacht, maar is wel erg krom vind ik. Want volgens mij krijgen die Chinese clubs toch een flink aantal "subsidies" via het bedrijfsleven enzo en krijgt AC daardoor nu een gratis topspits. Maar jouw tweede punt, stel dat Watford én Udinese zich plaatsen voor de Europa League na een goed seizoen, dan moeten die eigenaren een van die clubs verplicht verkopen? Dus de hele reden van het investeren (succes hebben) wordt zo teniet gedaan?

1 mei 2016 om 17:11

Nee, dan mag er maar 1 meedoen in de Europa League. Ze hoeven ze niet te verkopen. De eigenaren van Udinese en Watford hebben echter niet de tactiek om hun investering tot succes te leiden, maar geld te verdienen door spelers goed te scouten, goedkoop binnen te halen en daarna duur te verkopen.

Spelers als Alexis Sanchez, Sulley Ali Muntari, David Pizzaro, Iaquinta, Cuadrado en Benatia zijn daar hele bekende voorbeelden van. Transfervrij haalt men weleens een ervaren speler op om zo de jonkies wat meer ervaring om aan vast te houden te geven. Al is dat beleid de laatste jaren niet meer zo succesvol als de jaren ervoor.

Nehh, we hebben al topper bacca, groot talent Naing. Daarnaast ook nog balotelli en menez dat onzettend goed kunnen voetballen EN luiz Adriano.

Dus hij is niet toppiroiteit.

Niang en Balotelli kunnen er niks van en Menez zou als schaduw spits kunnen fungeren dus lijkt mij prima. Helemaal als we weer 4-4-2 gaan spelen. Ik hoop echt dat deze deal rond komt trouwens want het is op dit moment heel treurig gesteld met Milan. Zonder een enorme kwaliteitsinjectie gaan wij nooit meer aanhaken.

30 april 2016 om 15:43

Ik weet niet of jij Milan hebt gevolgt? Toen naing speelde, hadden we een overwinningen reeks, sinds naing geblesseerd is, zijn we ook gaan verliezen. Hij maakte 5 goals in 15 wedstrijden, wat gewoon prima is. En is nog pas 21! Groot talent

30 april 2016 om 16:39

Niang speelde dit seizoen juist goed en is nog ontzettend jong. Gewoon houden

Ik weet niet wat ik hier voor moet denken. Misschien kan hij een duo gaan vormen met Bacca? En dan met Niang rouleren? Ik weet het allemaal niet. Hopelijk worden de aandelen toch verkocht aan Jack Ma. Geld is dan geen probleem voor Milan meer.

Forza Milan!

30 april 2016 om 16:18

Forza Milan en Foetsie ziel van Milan.
Ik heb het al eerder gezegd, ik ben sowieso geen voorstander van clubs die hun ziel in de handen leggen van eigenaren. Maar ook nog eens in handen van een buitenstaander?
Vanwege de generatie Van Basten, Gullit en Rijkaard had ik ook wel iets met Milan, maar als dat in handen komt van een Chinees geef mijn portie maar aan Fikkie.

30 april 2016 om 16:41

Denk dat 90% van alle Milan fans gewoon moe zijn van alle malaise. Ze (ik ook) willen dat Galliani en Berlusconi weggaan, zodat er een frisse wind door de club waait. Aangezien dat nooit uit zichzelf gaat gebeuren, is een overname de enige optie. We willen gewoon dat Milan weer eens gaat presteren. Een CL avond met Milan zou geweldig zijn

30 april 2016 om 17:05

Ik kon het zelf niet beter zeggen. Als Milan fan wordt je tegenwoordig bijna elke week met slecht nieuws geconfronteerd. Dat wil ik gewoon niet meer. Ik zal altijd van Milan houden, maar deze club verdient het gewoon om in de CL te spelen qua historie.

Martinez is een spits in het rijtje met luiz adriano balotelli etc. Voegt helemaal niks toe aan dit Milan. Hiermee gaat Milan geen stappen maken naar de top.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren