Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Richarlison krijgt na wangedrag onverwachte oproep voor Brazilië

Laatste update:

Richarlison mag zich voor het eerst gaan melden bij de nationale ploeg van Brazilië. Bondscoach Tite heeft de vleugelaanvaller van Everton opgeroepen voor de komende oefeninterlands tegen de Verenigde Staten en El Salvador. Richarlison vervangt Pedro van Fluminense, die afgelopen zaterdag tegen Cruzeiro een knieblessure opliep.

De aanvaller van Everton misdroeg zich zaterdag tijdens de uitwedstrijd in de Premier League tegen Bournemouth (2-2). Richarlison gaf tegenstander Adam Smith kort voor rust een kopstoot en moest met rood van het veld. De Braziliaan had drie doelpunten gemaakt in de eerste twee competitieduels.

Everton betaalde deze zomer vijftig miljoen euro om Richarlison over te nemen van Watford. Laatstgenoemde club had Ajax een jaar geleden afgetroefd in de strijd om de handtekening van de Braziliaanse jeugdinternational, die in totaal tienmaal uitkwam voor de selectie van Onder-20.

Richarlison zal zich aansluiten bij een selectie met tal van nieuwe gezichten, met onder meer het Manchester United-duo Fred en Andreas Pereira, Barcelona-aankoop Arthur en het veelbelovende Flamengo-talent Lucas Paqueta. Brazilië strandde op het WK in Rusland in de kwartfinales, waarin België een maatje te groot bleek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 augustus 2018 om 09:00

Mooi dat Richarlison nu zijn oproep krijgt. Is erg sterk begonnen en ben ook benieuwd of hij een heel seizoen onder Silva wel zijn niveau kan vasthouden.

Wat een heerlijke voetballer is dit zeg. Wordt nog wel een hele grote. Vond het bedrag in eerste instantie veelbte hoog maar laatvzien dat hij het waard is. Hoop alleen dat het kopstootje een incident is en niet een stuctureel gedrag zal zijn.

Ik dacht dat Andreas Pereira een Belg was? Of heeft hij een dubbel paspoort? Wel veel versbloed bij Brazilië, maar toch ook weinig spelers die grote prijzen gaan bezorgen denk ik.

28 augustus 2018 om 08:35

Speelde zelfs al een WK met de Braziliaanse beloftes, dus die keuze leek ie al gemaakt te hebben

28 augustus 2018 om 17:13

Is in België geboren maar heeft zijn keuze voor Brazilië al gemaakt als jonge gast. Toen hij 12-13 jaar was had hij al het nationale elftal van Brazilië in zijn hoofd.

Fred zat toch al bij de WK-selectie?

28 augustus 2018 om 09:56

Raakte toen geblesseerd in een duel met Casemiro op de training en heeft volgens mij geen wedstrijd gespeelt.

"Richarlison misdroeg zich en gaf een kopstoot."

Dit geeft toch een vertekend beeld aangezien er eigenlijk helemaal niets aan de hand was. Hij maakte een lichte beweging toen hij met zn tegenstander met het hoofd tegen elkaar stond. Ik begrijp dat men kordaat wil optreden, maar een rode kaart voor zoiets blijft naar mijn mening te belachelijk voor woorden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren