Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry prijst talentvolle landgenoot: ‘Maar hij zal nog veel kritiek krijgen’

Laatste update:

Ousmane Dembélé maakte afgelopen zomer de overstap van Stade Rennes naar Borussia Dortmund. De aankoop van vijftien miljoen euro heeft in zijn eerste maanden in de Bundesliga al mooie dingen laten zien. De negentienjarige aanvaller, geboren in het Franse Vernon, maakt veel indruk, ook op zijn landgenoot Franck Ribéry.

/

De buitenspeler van Bayern München spreekt lovend over Dembélé, maar heeft ook advies. "Hij is fris, tweebenig, snel en heeft ontzettend veel potentie. Hij is een sprinter die kan dribbelen en verdedigers uit kan spelen”, vertelt Ribéry in gesprek met Sport Bild. “Hij moet nog wennen aan de Bundesliga. En met alle respect, hij is pas net bezig. Hij gaat nog veel kritiek te verwerken krijgen, tot hij het niveau bereikt waar ik op ben beland.”

Dembéle mag zich dit seizoen basisspeler noemen in de ploeg van trainer Thomas Tuchel. Hij kwam alle zes de competitieduels in actie en was één keer trefzeker. Vrijdagavond neemt Borussia Dortmund het voor eigen publiek op tegen Hertha BSC.

Hoe denk jij dat Borussia Dortmund - Hertha BSC eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Waar ik op ben beland" bwhahahahahaha. Iemand zeg me aub dat dit uit zn verband getrokken is. Ja, hij heeft een punt wb zijn eigen niveau wellicht, maar hij had nog een hondertal andere voorbeelden kunnen noemen.

'Tot het niveau waarop ik ben beland', nou Ribery, volgens mij heb je een te hoog peje op van jezelf want hij zit al bijna op het niveau van jou.

14 oktober 2016 om 09:08

Ribery een paar jaar geleden kon je rekenen tot aller aller besten, en daar is Dembele nog lang niet.

14 oktober 2016 om 11:39

In voetbal kan het snel gaan. Als die jongen verdedigers het leven zuur maakt en15 goals per seizoen maakt in de Bundesliga..

14 oktober 2016 om 09:39

Ja Ribery is ongelofelijk arrogant maar wel terecht. Hij behoorde jarenlang tot de top5 spelers van de wereld, dus nee Dembele zit nog lang niet op zijn (oude) niveau.

14 oktober 2016 om 14:56

Ribéry is in 2013 niet voor niets uitgeroepen tot beste speler van Europa. Hij is nu dan wel over zijn top heen, maar zijn niveau was destijds erg hoog. Daarnaast is het niet te ontkennen dat hij inderdaad een te hoog petje van zichzelf op heeft.

Eerst het interview over Griezmann en nu over Dembele, hij moet stoppen met zichzelf als voorbeeld zien want dat is hij niet. Spelers zoals griezman en dembele kijken op tegen Zidane en andere voorbeeldige Franse spelers. Ribery is een hele goeie speler en het is jammer dat hij beetje hetzelfde verhaal als robben heeft. Maar hij moet stoppen met zichzelf alsde beste Franse speler te zien.

Edit Dammie: taal

Hahahaha deze vent is gewoon serieus. Hij doet even een Zlatannetje maar volgens mij meent hij dit dus echt.

Ik heb niet veel gezien van Dembélé maar het bevalt me wel voor zover ik het zie. Mooi dat Dortmund deze man binnen heeft kunnen halen, zaten veel clubs achteraan werd gezegd. Kan iemand meer zeggen over hoe hij het nu doet?

14 oktober 2016 om 09:26

Hij doet het zeer goed! Was in de voorbereidingen zeer sterk! Nu laat hij elke wedstrijd een sterke indruk achter. Dortmund heeft goud te pakken met deze jongen.

Dembélé is wel echt een enorm talent, als dat geen grote gaat worden snap ik het niet meer. Dortmund heeft wederom goud in handen.

14 oktober 2016 om 11:35

Hoezo kwal ? Het is gewoon de waarheid daar is niks mis mee als hij zegt dat hij zijn niveau moet bereiken.
Dembele is nu al een goeie voetballer om naar te kijken.

16 oktober 2016 om 18:45

Ribery doet alsof hij de beste is en denkt dit ook echt.

Ribery probeert net zoals Messi en Ronaldo een voorbeeld te zijn. Maar voor zijn eigen land zijn het toch Henry en Zidane die de grote voorbeeld zijn voor de Fransen. Sorry Ribery, ook al was je een tijdje top, je zal niet zo snel een groot voorbeeld worden en al helemaal niet als je jezelf als groot voorbeeld beschouwd.

14 oktober 2016 om 10:22

Tijdje top? Wel zeker langer

ribery heeft ander beeld van zichzelf dan de rest van de wereld. Die man heeft misschien 2 a 3 goede jaren gehad maar verder was het allemaal niet veel bijzonders. Hij zal ook snel in de vergetelheid raken, ondanks zijn denigrerende opmerkingen naar medespelers.

Aldus het machtige orakel uit Frankrijk!! Want als IK, altijd maar met zichzelf vergelijken, waarom? Is niet nodig, maar goed dat doet hij vrijwel altijd.
Prima dat hij lovend is, maar pas op er komt nog een hoop kritiek over je heen.
Goed dat je iemand op de mogelijke kritiek wijst en daarin advies wil geven, maar hou aub op met het met jezelf vergelijken.
En op 'zijn' niveau... Dat is al jaren niet zo heel bijzonder meer, ook al heeft hij veel blessures gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren