Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Reünie van oude vrienden Feyenoord in Wales: ‘Het klikte direct’

Laatste update:

Zaterdag staat in de Premier League een ontmoeting op het programma tussen Swansea City en Liverpool. Voor Leroy Fer en Georginio Wijnaldum betekent dat dat de twee weer eens tegenover elkaar staan en dat vinden ze beiden mooi. Fer en Wijnaldum groeiden samen op bij Feyenoord en debuteerden een half jaar na elkaar in het eerste elftal.

/

De nu 25-jarige Wijnaldum mocht in april 2007 voor het eerst meedoen in de Eredivisie en in december van dat jaar beleefde de nu 26-jarige Fer zijn vuurdoop bij Feyenoord. “Toen Wijnaldum eenmaal bij Feyenoord kwam, klikte het direct goed tussen ons”, zegt Fer in een vooruitblik op de wedstrijd op de clubsite van Swansea City. “Hij was zestien toen hij zijn debuut maakte, ik zeventien. Dat we samen speelden in hetzelfde team was een droom die uitkwam.”

“Dat we het buiten de lijnen zo goed met elkaar konden vinden hielp ons op het veld”, roept Fer in herinnering. Uiteindelijk ging Wijnaldum in de zomer van 2011 van Feyenoord naar PSV en twee jaar daarna maakte Fer ook een binnenlandse overstap, naar FC Twente. De twee spreken elkaar nog geregeld, zegt Fer. “Het is geweldig dat we dit seizoen twee keer tegen elkaar spelen. Ik kijk uit naar beide duels.”

Wie denk je dat er zaterdag als winnaar van het veld stapt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fer is toch wel een beetje blijven hangen in zijn ontwikkeling. Wijnaldum de betere tegenwoordig

30 september 2016 om 16:01

Altijd al geweest vind ik.

30 september 2016 om 16:10

Het zijn 2 niet te vergelijken spelers.
Wijnaldum de "mooiere"voetballer en Fer de "powervoetballer"
Ik denk dat je beide spelers nodig hebt in je team.
11 Fer's gaan winnen van 11 Wijnaldums denk ik.

Zie ze nog staan bij Holland sport met Winne. 2 sympathieke jongens, mooi dat ze zich hebben ontwikkeld tot volwaardige PL spelers. Goede voorbeelden van niet te snel weg willen uit de eredivisie.

Ik mis Fer in Oranje. Maar ja, dat zal wel zijn redenen hebben. Iets met kwaliteit :-)

Staat een fout innde tekst. Fer en gini gingen beide in 2011 weg bij feyenoord.2 jaar kater vertrok fer naar norwich. Wijnaldum is uiteindelijk verder gekomen,ik denk dat fer bij swansea wel aan zn plafond zit

Serieus VZ?

”Uiteindelijk ging Wijnaldum in de zomer van 2011 van Feyenoord naar PSV en twee jaar daarna maakte Fer ook een binnenlandse overstap, naar FC Twente."

Beiden betrokken in 2011 bij Feyenoord. Gini in de zomer er Fer net voor de transferdeadline.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren