Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recordaankoop van twintig miljoen ruilt Rusland gratis in voor Brazilië

Laatste update:

Carlos Eduardo is niet langer speler van Rubin Kazan. De aanvallende middenvelder heeft zijn tot de zomer doorlopende contract in Rusland laten ontbinden en staat op het punt om zich te verbinden aan Atlético Mineiro.

/

De 28-jarige Carlos Eduardo, zesvoudig international van Brazilië, kwam mede door blessureleed tot slechts zeven doelpunten en negen assists in 62 wedstrijden voor Rubin. Hij kostte de Tataren twintig miljoen euro en wordt dan ook gezien als een van de grootste transferflops in het Russische voetbal.

Voorzitter Ilshur Metshin zei in maart nog: “We wachten al acht jaar op een reeks goede wedstrijden van Carlos, maar kunnen niet blijven wachten. We hebben daarom het vertrouwen gegeven aan jonge spelers.” Eduardo had furore gemaakt bij TSG Hoffenheim, want bij die club kwam hij tot 19 treffers en 22 assists in 90 optredens en dwong hij promotie naar de Bundesliga af.

Denk jij dat Carlos Eduardo nog eens in een West-Europese competitie gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al 8 jaar? Hij is in 2010 gekocht.

20 april 2016 om 15:15

Hij dacht misschien even aan het WK 2018 daar. Als je niet bewust bent van wat je zegt komen er soms rare dingen uit je mond.

Pff, was echt een geweldenaar bij Hoffenheim. Helaas te snel voor het grote geld gekozen in Rusland, kon destijds echt overal naar toe. Gelukkig heeft Luiz Gustavo toen wel de goede keuze gemaakt.

20 april 2016 om 14:47

Ja absoluut. Eeuwig zonde. Was echt het grootste talent wat daar rondliep... beter dan Ba, Ibisevic, Gustavo en Obasi... Alleen Gustavo heeft uiteindelijk de top gehaald en is al jaren een sterke Vmc. Is echter niet de eerste die in de afgelopen 10 jaar de verkeerde keuzes gemaakt heeft binnen/buiten het veld van Braziliaanse afkomst... zijn naamgenoot Carlos Eduardo, precies hetzelfde (van Porto).

Het is jammer dat dat soort gasten zoveel geld verdienen, want de eredivisie zou een perfecte competitie zijn voor dat soort gasten om weer terug op niveau te komen. Zo'n Ben Arfa die nu weer bij Nice speelt(transfervrij), die had bij PSV of Ajax toch elke week z'n back Helemaal tureluurs gespeeld... In Brazilie zal het over en sluiten zijn voor deze Carlos Eduardo, dus hij zal er mentaal misschien ook wel weer aan toe zijn.

20 april 2016 om 15:23

De Braziliaanse markt is ook hartstikke anders geworden vergeleken met toen. Vroeger gingen spelers zoals Romario en Ronaldo naar Nederland om daar de stap te maken naar de top, maar tegenwoordig hebben de Braziliaanse clubs ook genoeg geld waardoor het zeer lastig is voor Europese clubs om die jongens te halen. De Russen en Chinezen zijn meestal wel bereid om aan de hoge bedragen die de Braziliaanse clubs vragen te voldoen, maar clubs zoals Borussia Dortmund, Arsenal, Newcastle United en AS Roma zijn wat huiveriger geworden en kijken liever ergens waar spelers wat goedkoper zijn.

Stond nog in de belangstelling van Legia Warsaw deze winter, zou wel een goede versterking geweest zijn voor hen zeg.

Jammer dat het nooit iets met hem is geworden bij Rubin. In Duitsland was het echt een genot om naar hem te kijken, maar hij kon zich helaas niet aanpassen in Tatarstan waar het qua uitgaan en dergelijke toch anders is dan in Moskou of Sint-Petersburg. Even dacht ik dat hij zijn geld alsnog waard kon worden doordat Rinat Bilyaletdinov wel de juiste snaar wist te raken, maar nadat Bill wegging ging het met hem ook weer minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren