Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recordaankoop Southampton arriveert in Milaan: ‘De Scudetto? Hopelijk’

Laatste update:

Pablo Osvaldo heeft voet gezet op Italiaanse bodem. De aanvaller moet vertrekken bij het Southampton van Ronald Koeman en zal dinsdag een huurcontract tekenen bij Internazionale. “Ik ben erg blij om bij Inter te zijn”, zegt de veertienvoudig Italiaans international maandagavond in gesprek met La Gazzetta dello Sport.

/

“Ik moet de medische keuring alleen nog doorlopen, dus ik wil niet teveel zeggen, want misschien krijg ik nog domme pech”, vervolgt Osvaldo in de roze sportbijbel. “Ik hoop het goed te gaan doen bij mijn ploeggenoten en dat mijn samenwerking met Rodrigo Palacio en Mauro Icardi goed verloopt. De Scudetto? Hopelijk.” Osvaldo werd vorig seizoen met Juventus al kampioen van Italië.

Simba, zoals de geboren Argentijn ook wel wordt genoemd, was niet meer welkom bij Southampton nadat hij te laat terugkeerde van zijn vakantie. Osvaldo maakte vorig jaar zomer voor achttien miljoen euro de overstap van AS Roma naar St. Mary’s en is met die transfersom nog altijd de recordaankoop van the Saints. Eerder speelde Osvaldo voor onder meer Fiorentina, Bologna en Espanyol.

Volgens diverse Italiaanse media gaat Osvaldo er financieel overigens flink op achteruit, want waar hij in Engeland 3,2 miljoen euro verdiende, daar gaat hij in Giuseppe Meazza op jaarbasis 1,6 miljoen opstrijken. Koeman krijgt er als wisselgeld waarschijnlijk Ezequiel Schelotto en/of Saphir Taider bij. De trainer van Southampton zei zaterdag al dat de 22-jarige Taider waarschijnlijk zijn vierde zomeraanwinst wordt.

Wie is volgens jou beter?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was al bang dat ze hem zouden gaan kopen. Huren kan dan nog wel, maar als ze deze man zouden kopen zouden ze er niet beter op worden. Aankopen als Hernanes, M'villa en D'ambrosio zijn goede aankopen, maar jongens als Osvaldo zullen Inter niet veel sterker maken.

4 augustus 2014 om 20:59

Terwijl het toch wel een spits is waar je veel aan kan hebben. Hij heeft jammerlijk alleen zijn nukken.
Hij kan zo goed voetballen en is echt een goede spits, geen Zlatan, Lewandowski, Benzema, maar wel iemand waar je als club wat aan hebt, al is het als tweede viool al wil hij dat weer niet.

4 augustus 2014 om 21:58

Deze speler heeft echt wel het niveau van Inter denk ik, alleen is hij niet goed bij z'n hoofd, dus krijgt inter die rare trekjes er gratis bij. Ik vind trouwens dat Inter het zeer goed doet op de transfer markt tot nu toe, alleen moeten ze denk ik nog een spits en een cv halen endan kunnen ze denk ik wel weer meedoen voor de plaatsen 2 en 3, scudetto gaan ze niet winnen want die gaat naar Roma.

4 augustus 2014 om 23:59

Mss wel het niveau van Inter, maar niet het niveau dat ze moeten nastreven. Dat is het probleem van de Milanese clubs

Bizar toch. Moeten vertrekken bij een Engelse middenmoter om dan naar een Italiaanse topclub te gaan.

4 augustus 2014 om 21:11

Italiaanse topclub. Inter is wel behoorlijk afgezakt hoor, net als Ac milan. Clubs als napoli en fiorentina behoren nu meer tot de top. Dat zie je ook aan de gemaakte transfers van napoli en van inter.

4 augustus 2014 om 21:17

Dat valt best wel mee, AC Milan speelde afgelopen jaar gewoon nog CL maar heeft het afgelopen jaar gewoon slecht gedaan. En welke gemaakte transfers van Napoli naar Inter, dat was Campagnaro en die was transfervrij en was bij Napoli gewoon een belangrijke man. Net als de trainer, Napoli wou erg graag verlengen maar Mazzari koos voor Inter. Dat zijn geen feiten waaruit blijkt dat Napoli een grotere club is.

AC Milan en met name Inter doen het de laatste jaren niet goed, qua aanzien zijn het nog altijd veel grotere clubs dan Napoli en zeker dan Fiorentina. AC Milan en Inter gaan dit seizoen gewoon beide in de top-4 eindigen.

ON: verder begrijp ik niet wat Inter met hem moet, zelfde verhaaltje als Balotelli, geweldige spits maar laat het helaas met zelden zien.

4 augustus 2014 om 22:00

Ik ben het gedeeltelijk met je eens, Voordat inter die nieuwe voorzitter kreeg hadden ze gewoon niet de financiele mogelijkheden die Napoli wel heeft of had doordat ze Cavani verkochten. Ik geloof alleen nooit dat Ac milan in de top 4 gaan eindigen, ze hebben nog steeds een zeer zwak team en ze hebben een onervaren trainer.

4 augustus 2014 om 23:31

Dit Inter is nog altijd een pak beter dan Southampton en zeker qua naam.
Inter is net op de goede weg terug, terug financiële middelen en ze kochten vrij goed in

5 augustus 2014 om 11:46

@ lazman61

Zegt ook genoeg als je vindt dat Inter geen topclub meer is. Je hebt de historie en het potentieel. Enkel financieel werd het wat moeilijk. Is manchester United ook geen topclub? Want die spelen geen Europees? Beetje raar Inter is 1 van de grootste clubs van de serie a en zal altijd zo blijven. We bouwen aan de weg terug.

5 augustus 2014 om 12:52

Het verschil tussen manchester United en Internazionale is dat Manu 1 seizoen onder verwachtingen heeft gepresteerd en Inter sinds 2010 geen reet heeft kunnen laten zien nadat Mourinho wegging. Daar komt ook nog bij dat Manchester united een veeeeeeeeeeel groter hoeveelheid supporters heeft dan Inter.

Snap echt niet wat zulke grote clubs in hem zien

4 augustus 2014 om 21:13

Inderdaad. Op zich geen slechte spits, maar je riskeert wel wat met hem. Is nou niet bepaald de aardigste, om het zo maar te zeggen...

4 augustus 2014 om 21:47

Laat zo nu en dan wat leuke dingen zien en that's it. Heeft een vreselijk mentaliteit en zal bij Inter ook niet beter worden. Hij veroorzaakt alleen maar problemen.

4 augustus 2014 om 21:31

Inderdaad, wat een slechte spits zeg pfoeee!

Heeft Southampton niet al genoeg spelers van de hand gedaan?

4 augustus 2014 om 21:14

Zoveel heeft Osvaldo niet gepresteerd. Southampton is eerder blij dat ze van hem af zijn.

Hahaha osvaldo, wat een drama is dat zeg. Die man overschat zichzelf zo erg he.

4 augustus 2014 om 21:32

En clubs blijven er ook maar intrappen...

Misschien handig als jullie de reden erbij zetten Waarom P.d.osvaldo niet meer terug mag komen bij Southampton? (hij had destijds Lovren op de training geslagen ofzo, het precieze weet ik ook niet)

Jeetje wat een drama dit hinh al tijdje in de lucht hoop dat hij niet door de medische keuring maar dat zal vast wel pff.
Mocht dit doorgaan hoop ik dat hij onze monden snoert en er minimaal 20 inschiet maar ik zie dat niet gebeuren.

4 augustus 2014 om 21:57

Hoop dat hij niet door de medische keuring komt... moet het zijn

Die poll... Osvaldo is als speler veel beter dan Palacio. Hij is alleen gek in zn kop

Ik heb via Iraanse nieuwsbronnen vernomen dat southampton achter pouladi zit , kan iemand dit bevestigen ?

Huren met optie tot koop, lijkt me 'n meesterzet. Als je 'm aan het draaien krijgt heb je 'n topspits voor niks.

Naast Osvaldo is Medel ook binnen volgens vele bronnen! Vind Medel wel een heke goede aankoop

Even duidelijk stellen voor de personen die denken de serie a te kennen. Osvaldo is een prima spits, het spoort gewoon niet altijd bij hem. Als je hem aan het voetballen krijgt doet Inter hier een goede zaak. Ze kunnen hem overnemen voor 7 miljoen denk ik. Als hij zijn niveau van bij Roma haalt is hij gewoon een goeie spits. Draagt niet mijn voorkeur weg maar hem afvallen als slechte spits is wel helemaal overdreven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren