Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid valt flink in de prijzen: ‘Dit is een prachtige waardering’

Laatste update:

Cristiano Ronaldo hoopt in januari uitgeroepen te worden tot de winnaar van de FIFA Ballon d’Or, maar maandagavond ontving hij ook al zo’n prijs. De aanvaller van Real Madrid werd in Dubai verkozen tot de beste voetballer van de wereld tijdens het afgelopen jaar en daarvoor kreeg hij de Globe Soccer Award. Carlo Ancelotti werd benoemd tot de beste trainer.

/

Ronaldo sprak in het Palm Hotel, dat op het fameuze palmeiland Jumeirah ligt, van een ‘prachtige waardering’: “Ik wil iedereen van Real bedanken voor her geweldige seizoen. We zijn een van de beste teams van de wereld. Ik hoop dat dit een goed signaal is voor de Ballon d’Or, maar daar maak ik me niet echt druk om. De mensen die moeten stemmen, weten wat ze moeten doen. Ik ben nu gewoon blij dat ik weer een prijs heb mogen winnen.”

Ronaldo won in 2011 overigens ook al de Globe Soccer Award. Ancelotti troefde in de verkiezing van de beste coach Joachim Löw, Josep Guardiola en Antonio Conte af: “Ik heb wel een gemakkelijk leven, want al die geweldige spelers en de uitstekende technische staf maken het voor mij een stuk eenvoudiger om Real Madrid te coachen”, reageerde de Italiaan.

James Rodríguez werd op het evenement verkozen tot revelatie van het jaar de Real werd zelfs uitgeroepen tot Club of the Year. Ook Ajax, Bayern München, Juventus en FC Basel waren voor die titel genomineerd. Jorge Mendes werd net als vorig jaar zaakwaarnemer van het jaar en Björn Kuipers legde het in de verkiezing van beste scheidsrechter van het jaar af tegen Nicola Rizzoli. De Nederlander Rob Jansen werd in 2012 nog verkozen tot de beste zaakwaarnemer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb nog nooit van deze award gehoord om eerlijk te zijn,maarja het draait zeker weer om commercie...

29 december 2014 om 21:20

deze award wordt uitgegeven net voor commerciële wedstrijd Real-ac milaan
Niet te veel aan denken dus

29 december 2014 om 21:54

De wedstrijd is als ik het goed heb morgenmiddag om 5 uur Nederlandse tijd en niet vanavond..?

30 december 2014 om 11:17

Real Madrid vs.ac Milan
Match scheduled: Tuesday, December 30
from 17:00 to 19:00
(dus ja -> nederlandse tijd :D)

30 december 2014 om 11:45

net voor = 1 dag ervoor, ze gaan niet allemaal in kostuum naar een party gaan om dan een match te spelen hé

Zaakwaarnemer van de jaar ja ? Hahahaha raap me op :'..

Deze award kan ik al niet serieus nemen met de naam 'soccer' in de naam. Ik vind het echt een verschrikkelijke term.

En ja, ik weet dat ze het zo noemen in USA en Australië etc, maar waarom zouden ze de naam van een award daaraan moeten aanpassen? Het is Football!

29 december 2014 om 22:05

Amen

Lol bullshit awards

Perez beste voorzitter ook volgens mij.

James Rodríguez werd op het evenement verkozen tot revelatie van het jaar DE Real werd zelfs uitgeroepen tot Club of the Year.

VZ gaat zelfs lidwoorden en voegwoorden verkeerd gebruiken. Ik vind dit maar een klein beetje armoe, aangezien het nu op de Telegraaf begint te lijken.

het is één en al commercie en niets met voetbal te maken. Fifa politiek en onder de tafel praktijken. Ik vraag me werkelijk af of de winnars de terechte winnaars zijn..... ik vind dit gewoon aandacht trekkerij !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren