Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid slaat grote slag met verlenging van zwaar geblesseerde speler

Laatste update:

Éder Militão heeft zijn contract bij Real Madrid verlengd tot medio 2028, zo maakt de club via de officiele kanalen bekend. Het vorige contract van de centrale verdediger, die momenteel herstellende is van een zware knieblessure, liep tot medio 2025.

Begin dit seizoen, op 13 augustus, ging het mis voor Militão. De tweede helft tussen Athletic Club en Real Madrid was net begonnen, toen Militão met zijn linkerbeen weggleed en kermend van de pijn naar de grond ging.

Medespelers bekommerden zich meteen over de Braziliaan, die met ondersteuning van de medische staf wel zelf van het veld liep. Uiteindelijk bleek Militão zijn voorste kruisband gescheurd te hebben. Die domper volgde slechts enkele dagen nadat Thibaut Courtois op de training dezelfde kwetsuur opliep.

Militão arriveerde in 2019, op 21-jarige leeftijd, bij Real Madrid. De Koninklijke nam hem voor liefst 50 miljoen euro over van FC Porto, dat slechts één seizoen van hem kon genieten na zijn komst van São Paulo. Militão kwam tot op heden tot 143 duels voor Real Madrid.

Militão heeft zijn prijskaartje waargemaakt en won met de club liefst negen prijzen. De Champions League, wereldbeker voor clubteams en Europese Supercup werden een keer gewonnen. Ook op nationaal gebied is de tijd van Militão in Madrid succesvol te noemen met twee landstitels, een Copa del Rey en drie Supercopa's.

Sinds zijn komst naar de Spaanse hoofdstad is Militão ook uitgegroeid tot vaste waarde bij de nationale ploeg van Brazilië, waarmee hij in 2019 de Copa América won. Inmiddels staat hij op 30 interlands voor de Seleção.

In het nieuwe contract is een ontsnappingsclausule van liefst één miljard euro opgenomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi man. Tenzij er iets heel geks gebeurd heeft Real Madrid de komende 4-5 jaar sowieso de beschikking tot Militao, Tchouameni, Camavinga, Bellingham, Valverde, Vinicius en Rodrigo. Met daarnaast nog Rudiger, Alaba, Brahim Diaz, Courtois, Carvajal en Arda Guler. Een zeer sterke en ervaren selectie. Vul die op met een topper op linksback, een spits en rechtsbuiten en Real Madrid is de komende jaren dominant in alle competities.

23 januari 2024 om 16:06

Vooral die Carvajal lijkt een 2e jeugd te hebben dit seizoen. Vind dat hij een goed seizoen draait van wat ik van hem gezien heb.

23 januari 2024 om 16:14

Probleem momenteel is wel het vinden van een topspits. Iedereen loopt er zo ongeveer naar te zoeken. Hopelijk is met Davies de linksback positie ingevuld. Voor de rechtsbuiten zou ik ook zo niet 1,2 3 weten wie er geschikt is. Wel is het inderdaad nodig.

23 januari 2024 om 16:20

Oshimen lijkt mij dé perfecte kandidaat. Clausule van 120-130 miljoen deze zomer.

23 januari 2024 om 18:00

Ik vind het nog altijd een super idee om spelers als Hernandez en Hakimi terug te halen (Ødegaard natuurlijk ook, maar die is onhaalbaar). Die hebben het gevoel en de passie, zie ook een Carvajal waarmee hetzelfde is gebeurd. Dat vind ik net ietsje mooier om naar te kijken dan een Davies bijvoorbeeld, ook al is dat ook een wereldtopper.

Fantastisch nieuws dat Militao minstens tot 2028 bij Real Madrid speelt! Wat mist Real deze kerel enorm zeg. Nacho is alleen maar aan het aftakelen. Had een geweldig duo kunnen vormen met de Rüdiger van dit seizoen. Helaas nog 2-3 maanden wachten tot die eindelijk terug is. Had zoveel verschil gemaakt als je nu Militao en Courtois had in plaats van Kepa en Nacho. Maar goed dat komt pas volgend seizoen weer.

23 januari 2024 om 17:14

Mocht Davies komen heb je volgend seizoen echt een slagersafdeling staan. Carvajal - Militao - Rudiger - Davies met Courtois daarachter.. al is het altijd afwachten hoe iemand terug komt van zo’n zware blessure en is het ook afwachten of een Carvajal zijn hervonden vorm nog een seizoen kan doortrekken.

Enfin, Nacho en Mendy eruit scheelt een paniekaanval of twee per wedstrijd. Zelfde met Courtois voor Lunin/Kepa.. eigenlijk wonderbaarlijk dat we zo stabiel draaien dit seizoen.

23 januari 2024 om 18:04

Kan ook niet wachten totdat de verdediging de metamorfose ondergaat net zoals het middenveld dat heeft gehad (en de aanval eigenlijk ook wel met Vini, Rodrygo, Endrick, Güler en Diaz). Stel je vervangt Vazquez, Mendy, Kepa en eventueel Nacho en Alaba (heb wel een zwak voor hen, maar zijn niet meer zo stabiel als enkele jaren geleden). Dan heb je toch een selectie staan waar je bang van wordt!

Goede verdediger en een verlenging was wel verwacht. Hopelijk hersteld die goed want ze kunnen hem wel gebruiken.

Zou hij niet weer beschikbaar moeten zijn deze of volgende maand?

23 januari 2024 om 16:15

Helaas pas over 2 maanden weer terug verwacht en dan nog een maandje tot wedstrijd fit.

Hij had al het een en ander laten doorschemeren hierover van de week, mooi dat het rond is want Eder Militao is een belangrijk onderdeel van de puzzel die Real Madrid bezig is in elkaar te zetten. Een onmisbare schakel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren