Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid presenteert nieuw uitshirt en laat zich weer inspireren door de stad

Laatste update:

Real Madrid heeft het uitshirt voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. De topclub treedt aan in een overwegend donkerblauw shirt, met lichtere tinten en oranje adidas-strepen op de schouders. Het shirt wordt door onder meer Karim Benzema, Marcelo en Ferland Mendy aan de buitenwereld getoond.

Het nieuwe uitshirt is geïnspireerd door street art in de wijk Malasaña in Madrid. Ook in het eerder gepresenteerde thuisshirt wordt op subtiele wijze verwezen naar de lokale trots, daar het patroon op het thuisshirt de fontein op de Plaza de Cibeles moet voorstellen. Real Madrid had vorig jaar een roze uitshirt, maar speelde buitenshuis vaak in het witte thuisshirt of in een overwegend zwart derde shirt, met roze invloeden.

Vind je het nieuwe uitshirt van Real Madrid mooi?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Zien er best goed uit eigenlijk vooral het thuisshirt, alleen blijf ik me afvragen wat er mis is met oude klassieke shirts. Lijkt me of het tegenwoordig een wedstrijd is voor kunstenaars: wie kan het meest spraakmakende shirt maken..?

5 augustus 2021 om 11:46

Oude klassieke shirts zoals de gedrochten uit de jaren 80 en 90?

5 augustus 2021 om 12:01

Het shirt is juist heel simpel in de kern; zoals eigenlijk altijd bij Real Madrid. Geen rare strepen o.i.d. maar gewoon een egaal shirt met een uniek detail erin. Persoonlijk vind ik het erg smaakvol.

En natuurlijk willen clubs een spraakmakend shirt hebben. Dat verkoopt nu eenmaal goed. Een goed voorbeeld hiervan is het shirt van Venezia FC dit jaar. Dat zou haast door een Italiaans high-fashion merk ontworpen kunnen zijn, en is dan ook totaal uitverkocht.

5 augustus 2021 om 12:11

Het shirt van Venezia is echt prachtig. Die gaan in stijl de Serie A in. Als ik het shirt nog kan halen dan ga ik dat doen.

5 augustus 2021 om 13:47

Dit vind ik niet egaal. Zou naar mijn mening mooi zijn als Real gewoon ouderwets in een egaal wit shirt zou spelen. Shirtsponsor, merk en clublogo erop, verder niks.

5 augustus 2021 om 15:19

Zoo... na even googlen geef ik je wel gelijk. Prachtig inderdaad. Dit shirt van Real is ook gewoon prima

Zou willen dat Chelsea terugging naar Adidas. Wat hebben die afgrijselijke shirts onder Nike uitgebracht zeg.

5 augustus 2021 om 12:43

Eens, ook deze ziet er weer totaal niet uit.. zo moeilijk kan het toch niet zijn?

5 augustus 2021 om 15:16

Inderdaad je zou bijna denken dat ze het expres doen🤣

5 augustus 2021 om 16:13

Zo kan je zien, dat smaken verschillen of jullie hebben gewoon geen smaak😜Ik vind ze juist wel mooi🤩 Voor sport kies ik altijd Nike, maar voor alleen het voetbal kies ik altijd Adidas. Zij maken gewoon de mooiste voetbal outfits.Al moet ik ook zeggen dat Puma het ook geweldig doet in Afrika met de voetbal outfits.👌

Zoals wel vaker lijkt het meer een trainingsshirt

Het shirt waar Zidane de leverkussen goal maakte en 2004/2005 vond ik de mooiste shirts. Heb ze beide met Robert Carlos. Wat een held.

5 augustus 2021 om 14:44

Die goal in de CL finale was in 2002. Wel mooie shirts inderdaad, gewoon helemaal blanco

5 augustus 2021 om 15:24

Jermainejenas, iets beter lezen, huj zegt namelijk dat hij die uit 2002 heeft + nog die van 2004/2005. Keywoord is daar ‘en’.😉

De trend dat logo's niet meer in de originele kleuren op shirts verschijnen vind ik echt jammer.

Uitstekend uitshirt hoor. Ziet er naar mijn mening heel mooi uit. Sowieso dat oranje met blauw is een uitstekende kleurencombinatie. Na goud vind ik dat toch wel het mooiste bij een Real shirt deze kleuren. Heb het thuisshirt al en ga deze denk ik ook wel halen.

Mooiste real uit tenue zijn die rode en die groene. Groene shirts hebben vaker wel iets extra. Bijvoorbeeld Feyenoord uitshirt uit de tijd van bosvelt en van wonderen

Mooi tenue, wat je altijd wel kan verwachten bij Real Madrid. Even een vraag: weet iemand waarom de achter kant van een voetbalshirt tegenwoordig langer is dan de voorkant van het shirt? Ik heb heook op mijn nieuwe Groningen tenue, en ik zie het bij dit tenue ook weer terug komen.

5 augustus 2021 om 15:08

Nieuwe modestijl wat bv bij de polo’s van ralph lauren al langer het geval is.

6 augustus 2021 om 23:46

Ah oke, wist ik niet. Dankje. Ben er persoonlijk geen groot fan van.

best wel mooi teneu hoor zeg ik als barca fan, real heeft nu betere shirts dan vorig seizoen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren