Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid overweegt Harry Kane te halen maar ziet een groot struikelblok’

Laatste update:

Real Madrid overweegt Harry Kane over te nemen van Tottenham Hotspur, zo maakt Cadena SER donderdagavond bekend. Het Madrileense radiostation meldt dat de 29-jarige spits is aangeboden bij de Koninklijke, maar in het Santiago Bernabéu heerst er nog enige twijfel over een eventuele transfer. Ni ‘sí’ ni ‘no’, zo zou het antwoord van Real Madrid op dit moment luiden: de optie wordt niet direct van tafel geveegd.

Begin april meldden onder meer The Athletic en Sky Sports al dat Kane komend seizoen een nieuwe uitdaging wil aangaan als Tottenham Champions League-voetbal zou mislopen. Inmiddels is duidelijk dat het miljardenbal niet gehaald wordt en de kans is groot dat the Spurs de komende voetbaljaargang überhaupt geen Europees voetbal gaan spelen. Bovendien loopt het contract van Kane eind volgend seizoen af, waardoor dit de laatste kans is voor Tottenham om nog een lucratieve transfersom te vragen.

Real Madrid is op de hoogte van de beschikbaarheid van Kane, die zelfs al zou zijn aangeboden in het Santiago Bernabéu. De clubleiding is geïnteresseerd en ziet meerdere positieve punten en enkele negatieve aspecten. Zo ziet men Kane als een garantie op goals en bovendien zou hij met Jude Bellingham, die bovenaan het Madrileense verlanglijstje staat, tegelijkertijd kunnen integreren. Aan de andere kant zijn er twijfels over het prijskaartje, want Kane zou volgens de Spaanse berichtgeving minimaal tachtig miljoen euro moeten kosten. Gezien de slechte ervaring met Eden Hazard vragen de Madrilenen zich af of Kane een dusdanig groot bedrag waard is.

Tot slot zijn er enkele twijfels over de samenwerking met Karim Benzema, mocht Kane binnengehaald worden. De clubleiding zou de Engels international halen als opvolger voor de 35-jarige Benzema, maar voorlopig heeft de Fransman nog niet aangegeven te willen stoppen. Het is voor Real Madrid de vraag of Kane bereid is een reserverol te accepteren zolang Benzema blijft presteren. De spits van Tottenham speelde in het huidige seizoen tot dusver 48 officiële wedstrijden waarin hij 30 keer trefzeker was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heb nu al zin zijn Spaanse interviews 😂

Lastige kwestie, je kan het niet maken Benzema aan de kant te schuiven, maar samen lijkt me ook niet de beste optie, of Valverde moet meer vanuit het middenveld de flank op met Kane achter Benzema. Benieuwd wat ze gaan doen

25 mei 2023 om 21:03

Kane wilt topscorder worden aller tijden in de premier league en hij id hard op weg.. die gaat ergens in de top 4 voetballen lijkt me

26 mei 2023 om 00:00

Niet als het aan levy ligt. Niet voor niets lezen we dit soort berichten.

26 mei 2023 om 09:14

Tegen de juiste prijs is alles en iedereen te koop.

Spreekt amper goed Engels, gaat het nu in het Spaans proberen. Hele mooie televisie.

25 mei 2023 om 22:41

Net als Ronaldo en Romario in het Nederlands, wat hebben wij gelachen

Een reserverol zou absurd zijn. Dat moet Kane echt niet accepteren. Hij zou nu juist op de piek van zijn carriere moeten zijn en dan ga je niet simpel op de reservebank zitten. Ga dan eerder voor Bayern of United.

25 mei 2023 om 20:27

Beetje ala Gareth Bale / Hazard

25 mei 2023 om 22:43

Ik denk dat Real Benzema gewoon rustig aan moet vervangen, hij leek dit seizoen al niet top en verwacht dat volgend seizoen ook niet. Kane zal zijn plek zo kunnen overnemen.

Kane is wel de spits die het meest overeenkomt qua speelstijl met Benzema als je kijkt naar de topspitsen, het uitzakken en deelnemen aan het spel (misschien een Firmino maar ik weet niet hoe goed hij nog is), voor Real wel ideaal want ze hebben ook nog die jonge Braziliaan die over een paar jaar moet overkomen en dan kan Kane de periode er tussen prima opvullen

25 mei 2023 om 21:31

Ik denk dat Real beter voor Firmino kan gaan achter Benzema.. die zal niet balen als hij niet elke wedstrijd op de bank begint

Hij weet dat Slot niet komt en gelijk wil die weg.

25 mei 2023 om 20:43

Dan kan die beter naar Feyenoord gaan mocht Gimenez verkocht worden

Lastig. Benzema mag dan 35 jaar zijn maar heeft nog waarde om 'm standaard op te stellen. Opstelling met Kane en Benzema geen optie? Soms speelt Kane als schaduwspits. Of de twee naast elkaar?

Tja ... Keane weg ... Dan begrijp je dat Slot liever blijft dan bij dat kansloze team aan de slag te gaan.

Waarom zou je een 30-jarige spits die nu al blessuregevoelig is voor pakweg 100 miljoen halen? Vast ook nog een dik contract voor 5 jaar. Ik voel een Hazard verhaal aankomen, laat maar hoor.

Al lijkt het me wel komisch om Kane met zijn spraakgebrek Spaans te horen praten.

25 mei 2023 om 21:34



Kane zijn laatste blessure is van april 2021 volgens Transfermarkt, dus hij lijkt die jaren achter zich te hebben gelaten. Ik zie de komst van Kane wel zitten eerlijk gezegd, dan heb je de vervanger van Benz al in huis en staat er in 2024 niet direct een gigantische druk op Endrick om een clublegende op te moeten volgen, zoals Vini in 2018 moest meemaken. Als Kane dan met de jaren minder wordt, kan Endrick het overnemen als hij zich door blijft ontwikkelen. Qua speelstijl lijkt hij ook het meeste op Benz samen met Firmino, maar in tegenstelling tot laatstgenoemde is Kane een garantie op 30 goals in een seizoen (had niet gedacht dat Kane zelfs nog twee jaar jonger was). Als de prijs juist is zou ik het doen, heb je eindelijk weer een extra doelpuntenmaker erbij en kun je verschillende speelstijlen uitproberen. Het liefst wel met een nieuwe coach, want Ancelotti is zo gek om Kane op de bank te zetten.

Goeie spits maar de vorige keer toen je een enorm bedrag neerlegde voor een speler van de PL ging het dramatisch. Ook is het afwachten hoe hij zich gaat aanpassen in Spanje. Nieuwe taal, cultuur en competitie. Is niet makkelijk voor iemand die zijn hele leven in Engeland is opgegroeid.

26 mei 2023 om 00:02

Ja maar die ervoor scoorde een paar belangrijke goaltjes.
Ik vind het altijd wat simpel zo te redeneren. Dat speler A uit een land of van een club niet slaagt, zal dat voor speler B uit zelfde land of club ook wel gelden. Volgens mij werkt het niet zo.

26 mei 2023 om 01:39

Tuurlijk kan je het niet voorspellen maar de omstandigheden voor Kane zijn gewoon erg in het nadeel. Je moet altijd de voor-en-nadelen van iets op een rijtje zetten. Kane is gewoon iemand die perfect past in de PL. Op zo’n late leeftijd nog verhuizen naar een totaal ander land is wel een gok vind ik. En Kane gaat gewoon veel kosten en dan vergelijk ik het inderdaad met Hazard omdat die ook op bijna dezelfde leeftijd naar Real kwam.

26 mei 2023 om 07:37

Ik ben het eens dat het niet de meest logische transfer is. Sws moer real volgens mij echt een lange termijn vervanger voor benzema vinden.
Maar levy gaat in ieder geval heel hard proberen een buitenlandse koper te vinden voor kane. Die verkoopt niet graag aan competitiegenoten.

26 mei 2023 om 12:10

Dat klopt Modricmagic, maar er zijn ook pro's voor zijn aankoop die juist weer maken dat het een hele goede keuze zou kunnen zijn.

Jullie hebben al jaren ontzettend veel profijt van hoe Benzema de spits positie invult en dat gekoppeld aan zijn uitmuntende kwaliteiten. Gezien de rest van je elftal is zo'n type spits ook echt wel nodig. Wie ga je dan vinden die in dat profiel past en er kan staan? Dan kom je in mijn optiek bij Kane uit. Firmino kan het voetballende gedeelte wel aan, maar de goals niet en is bovendien ook ouder dan Kane.

Wat mij betreft past de uitleg van Joshuak hierboven echt perfect bij hoe het zou kunnen zijn voor jullie. Dat zijn dan de pros. De cons zijn inderdaad wat jij zegt. En dan is het afhankelijk van hoeveel waarde je hecht aan de invidiuele pros en cons. Ik zou persoonlijk het eindoordeel wel positief laten uitvallen en voor Kane gaan.

Zou voor hem natuurlijk een toptransfer zijn. En in zekere zin ook wel vergelijkbaar met Benzema als in dat ze beide voetballend er sterk zijn en dodelijk voor de goal maar niet erg snel ofzo. Zou ook zonde zijn als zo'n spits nooit in de top gaat spelen en echt kan laten zien hoe goed die is.

Levy zal Kane liever verkopen aan een buitenlandse club zoals altijd al zo is geweest. Maar Kane wilt volgens mij graag in Engeland blijven om oa z'n record te verbreken. Dan is er ook nog de mogelijkheid dat Kane volgend seizoen gratis de deur uitloopt en alsnog naar een engelse top 4 club gaat.
Weet niet hoe de Surs fans erover denken over de handelswijze van Levy naar andere neglese clubs

Real Madrid moet groot geld steken in andere posities op het veld. Voor de spits moeten ze gewoon een degelijke, liefst Spaanse speler aantrekken. Geef liever grof geld uit aan een rechtsback en een rechtsbuiten.

Slecht voorgevoel over deze mogelijke transfer. Ik zou voor Bayern of United kiezen, mochten die interesse hebben. Bij Bayern zie ik hem wel vlammen, prachtige verlate vervanger van Lewandowski. Bij Real komt hij in zo’n totaal andere omgeving/cultuur binnen, denk dat hij daar niet past.

Zou een beetje gek zijn om Kane te halen als je Benzema nog hebt. Dan heb je straks 2 top spitsen waarvan 1 genoegen moet nemen met de bank. Ik denk dat beiden dat niet willen.

Kane gaat echt niet naar Real, en Perez kennende gaat hij ook geen bod op hem doen.

Zie hem eerder naar United gaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren