Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid krijgt ‘trap na’: ‘Ik had geen plezier meer in het voetbal’

Laatste update:

Dani Ceballos is blij met zijn tijdelijke overgang naar Arsenal, zo laat de middenvelder dinsdag weten in een interview met Marca. Ceballos genoot naar eigen zeggen de laatste twee seizoenen in Madrid niet van het voetbal en de spelmaker hoopt het geluk op voetbalgebied in de Premier League weer terug te vinden. De huurling kijkt niet met jaloezie naar de huidige situatie van de Koninklijke, waar de nodige middenvelders in de afgelopen maanden geblesseerd zijn geraakt.

"Ik weet dat Real met de nodige blessuregevallen te maken heeft gehad in de afgelopen periode, maar mijn focus ligt nu voorlopig op Arsenal. Ik voel me hier goed", laat Ceballos aan duidelijkheid niets te wensen over. "Ik wilde in de afgelopen transferperiode hoe dan ook vertrekken bij Real en ben blij dat ik daarin ben geslaagd." Ceballos speelt bij Arsenal doorgaans kort achter de aanvallers, een rol die tot voor kort werd ingevuld door Mesut Özil.

Roberto Moreno González denkt dat Dani Ceballos een succes wordt bij Arsenal

"Ik ben waar ik wil zijn en voel me hierdoor erg gelukkig. Het was mijn idee om elders weer plezier in het voetbal te krijgen. In de afgelopen twee jaar heb ik eerlijk gezegd weinig plezier beleefd aan het voetbal. Door de overstap naar Arsenal blijf ik ook in beeld bij het nationale elftal van Spanje." Ceballos kijkt overigens ook vanuit Londen met veel bewondering naar Sergio Ramos. "Hij heeft nog steeds de ambitie van een jonge speler en juist hierdoor is hij zo bijzonder."

Ceballos is blij met de uitnodiging voor de aanstaande EK-kwalificatiewedstrijden van Spanje tegen Noorwegen (12 oktober) en Zweden (15 oktober), maar de jonge middenvelder rekent niet automatisch op een basisplaats van bondscoach Roberto Moreno González. "Niemand is onbetwist in deze selectie, al ben ik natuurlijk blij met het in mij gestelde vertrouwen." Ceballos hoopt dat Spanje zich de komende tijd opwerpt tot titelfavoriet voor het EK van volgend jaar. "Al is er nog wel ruimte voor verbetering", benadrukt de Arsenal-huurling. "We willen per wedstrijd progressie boeken zodat we optimaal voorbereid aan het EK kunnen beginnen."

Zie jij Dani Ceballos ooit doorbreken bij Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou, die lijkt onder z'n contract uit te willen. Blijven schoppen totdat ze je niet meer hoeven, maar toch zonder contractbreuk te plegen. Volgens mij gaat em dat wel lukken.

8 oktober 2019 om 16:31

Nee gaat hem zeker niet lukken. Wij hebben hem kei hard nodig volgend seizoen aangezien ik verwacht dat modric vertrekt en vast andere nog gaan vertrekken. En hij zal zijn spelplezier voortzetten bij ons, Mark my Words en als zidane niet met hem wilt samen werken, mag zidane vertrekken

8 oktober 2019 om 16:50

Zidane ziet het totaal niet in hem zitten dus ik zie hem wel naar Arsenal gaan indien ze CL halen.

8 oktober 2019 om 17:49

Bron? Volgens mij laat Zidane hem juist ontwikkelen bij tot een top speler bij Arsenal om daarna hem een basisplaats te geven.

Ceballos vind ik een zeer goede speler, waarvan ik verwacht dat hij binnen niet al te lange tijd een vaste waarde wordt op het middenveld van Spanje. Vooral nu een aantal spelers op het middenveld van spanje ook steeds ouder worden zoals Busquets en Cazorla. Daarnaast vind ik hem persoonlijk niet onder doen voor Tiago of Niguez. Alleen Isco vind ik persoonlijk verder, alhoewel die niet super in vorm is.

8 oktober 2019 om 17:22

Jij bent waarschijnlijk de enige persoon die Ceballos niet minder vind dan Saul en Thiago. Vooral laatstgenoemde hoort in vorm bij de beste 10 spelers op zijn positie en Ceballos niet eens bij de beste 30

8 oktober 2019 om 19:03

Klopt idd hij is goed en heeft veel potentie maar Saul en Thiago zijn nog wel ff een niveautje hoger

Ik ben wel onder de indruk van Ceballos bij Arsenal, laat leuke dingen zien. Hopen dat Arsenal hem zou kunnen overnemen van Real Madrid.

Ceballos verkopen voor ongv 80-120m? hij is nog jong en hongerig, heeft een goed dribbel en een mooie pass. mix van Iniesta en Kroos.

8 oktober 2019 om 15:52

Nou veel succes met een club vinden die dat bedrag wil neerleggen hahaha.

8 oktober 2019 om 19:31

Mix van Iniesta en Kroos😂...maar dan een paar niveautjes lager. Het is precies arsenal materiaal. Verkopen zal wel rond de 40 miljoen liggen

Hij is dit seizoen goed begonnen bij Arsenal, maar afgelopen zondag vond ik hem wel weer een beetje tegenvallen. Terwijl hij zondag wel de mogelijkheid had om zijn stempel te drukken en de wedstrijd vroegtijdig te beslissen. Misschien dat hij vermoeid was gezien hij ook donderdag heeft gevoetbald. Als hij dit seizoen bij kan dragen aan 15 goals hoop ik dat we hem uiteindelijk in de zomer ook overnemen van Real

8 oktober 2019 om 19:37

Niet alleen afgelopen zondag. Hij speelde 1 à 2 duels leuk maar daarna was het vaak kommer en kwel met als toppunt Liverpool. Loopt veel te veel met de bal, neemt teveel risico in de defensie en is niet creatief genoeg om als aanvallende middenvelder te spelen, want zijn passing is niet goed genoeg.

Als je er van uit mag gaan dat een gemiddelde loopbaan vaneen speler om en nabij de vijftien jaar duurt begrijp ik niet dat hij tegen zijn zin twee jaar in Madrid is blijven hangen. Wie heeft daar wat aan gehad ? Real ? Ceballos zelf ? Mij lijkt het twee keer nee.extra vreemd is dat het al een flinke poos voor geen meter loopt bij Real. Je zou juist dan denken dat hij voor zijn kans zou moeten gaan in Madrid. Ik begrijp sowieso al even niet veel van de transferpolitiek in Madrid.

Leuk om te lezen dat het zo goed bevalt bij Arsenal, is in een korte tijd toch wel een beetje een publiekslieveling geworden. Heeft binnen een paar wedstrijden al zijn eigen 'chant' en lijkt er alles aan te doen om te winnen, soms ook wat 'scumbag' gedrag, wat wel nodig is in deze selectie. Echter moet het voetballend naar mijn mening wel nog een stuk beter, het ziet er allemaal wel leuk uit wat ie doet, maar het is soms zo spelvertragend en niet effectief. Hopelijk kan hij dat die aspecten in zijn spel nog verbeteren, aangezien het wel 1 van de weinige spelers is in de selectie met diepgang en die het spel richting de 16 van de tegenstander kan brengen.

Prachtige speler! Met Saúl, Ceballos, Rodri, Roca en Ruiz zit Spanje wel goed op het middenveld de komende jaren. Ik verwacht dat Arsenal alles op alles gaat zetten om deze jongen definitief onder contract te kunnen zetten. Hij kan het gezicht worden van het nieuwe Arsenal. Samen met Torreira en Guendouzi heb je een heel getalenteerd en evenwichtig middenveld staan. Torreira als sloper, Guendouzi als loper en Ceballos als creatieveling die Auba, Laca en Pépé de diepte in kan sturen. Het is een kwestie van tijd tot Pogba naar Real Madrid zal verkassen.

Hij komt gewoon nog te kort voor de absolute top. Teveel met oogkleppen en een dribbel die 7/10 keer leuk is maar van die 3x dat t mis gaat gaat het vaak meteen goed mis. Beetje hetzelfde met kovacic die ook een prima dribbel/rush heeft maar dan toch te lang doorloopt met de bal. Goed om hem 2 jaar bij arsenal te hebben en te evalueren of die dan wel past bij real madrid. Hij is gewoon nog net niet goed genoeg en daar is niks ergs aan want het is een hele hele goede speler.

Die zal sowieso proberen langer bij Arsenal te blijven. Of er moet iets zwaar veranderen bij Real waardoor hij meer speeltijd krijgt.

Tja Ceballos... prettig om er bij te hebben aangezien hij samen met Ozil de enige speler in de selectie is met goed overzicht. Maar het is niet dat ik er ondersteboven van ben. Erg slap in duels, mist power en aanwezigheid / dominantie. Maar het altijd wennen in de PL en hij heeft het in zich om bij Arsenal uit te groeien tot dé spelmaker. Ben benieuwd naar rest van het seizoen.

8 oktober 2019 om 19:39

Ik vind dat goede overzicht echt behoorlijk tegenvallen. Dribbelt vaak met zijn gezicht naar de grond. Van wat ik tot nu toe heb gezien vind ik hem niet echt een toegevoegde waarde als je hem vergelijkt met bijvoorbeeld Willock.

Snap ik. Als jonge jongen wil je alles spelen. Bij Arsenal kan dat wel maar bij real niet.
Onder lopetequi en Solari speelde hij nog best vaak. Onder Zidane niet meer wat wel zonde is. Zidane ziet het gewoon niet in hem zitten . Denk ook niet dat hij terug komt volgend jaar mocht Zidane blijven .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren