Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid hoeft niet te bellen: ‘Ik zou sowieso niet gaan’

Laatste update:

Real Madrid is op zoek naar een opvolger voor de opgestapte Zinédine Zidane en een van de kandidaten die genoemd wordt, is Marcelino. De 52-jarige Spanjaard heeft nog tot medio 2019 een contract bij Valencia en belooft in een interview met Vinx dat hij niet van plan is om de club uit de sinaasappelstad te verlaten.

“Ze gaan me niet bellen en ik zou sowieso niet gaan, want ik voel mij erg op mijn plek bij Valencia”, zo wordt Marcelino geciteerd. Hij staat sinds de zomer van 2017 aan het roer in Mestalla en werkte eerder bij Villarreal, Sevilla, Racing Santander, Real Zaragoza, Recreativo Huelva, Sporting Gijón en Lealtad.

Naast Marcelino zingen ook de namen van coaches als Fernando Hierro, Gutí, Massimiliano Allegri, Joachim Löw en Julian Nagelsmann rond in het Santiago Bernabéu. Volgens de krant Marca is Mauricio Pochettino van Tottenham Hotspur niet langer in beeld omdat Real Madrid het onmogelijk acht om de oud-verdediger in Londen weg te halen.

Zou Marcelino een geschikte trainer voor Real Madrid zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klasse dat hij dit zo uit durft te spreken. Niet veel personen die (het vorstelijke salaris van) Real Madrid afwijzen. Het enige waar de nieuwe trainer zich druk om maakt is de loodzware erfenis van Zidane.

6 juni 2018 om 23:01

Ze moeten zich juist niet druk maken om de erfenis, maar zich richten op de toekomst.

Een naam die nog niet voorbij is gekomen, maar die ik wel zie passen bij Real, is die van Laurent Blanc. Hij liet PSG prachtig spelen en past qua persoonlijkheid bij Real.

6 juni 2018 om 23:08

Haha je weet toch zelf ook wel dat bij Real, je na enkele verliespartijen of het uitblijven van grote prijzen, al moet vrezen voor je ontslag? Mede hierdoor is het wel lastig om je écht op de toekomst te richten voor een trainer bij Real denk ik. Helemaal als je degene die de Champions League drie keer op rij won moet opvolgen!

6 juni 2018 om 23:26

Dus moet je maar gaan focussen op de korte termijn?

Het heeft in ieder geval geen zin om je druk te maken om de successen van de vorige coach. Kan je beter zijn tactische erfenis bestuderen.

7 juni 2018 om 01:38

Toch niet de eerste de voorbije weken. Low en Laudrup gingen hem al voor en gaven reeds duidelijk aan geen interesse te hebben

Die moeten toch lekker Hierro of Guti nemen. Clubhelden, dat team kan iedereen leiden..

6 juni 2018 om 22:13

Mee eens! Elke trainer kan succesvol zijn met Real.

6 juni 2018 om 23:48

@qucee3205: ik denk dat elke beginnend coach het alleen maar goed kan doen bij clubs van het allergrootste kaliber. Pas als je te dominant een visie door de strot van de voetbalmiljonairs wilt drukken, begeef je je op dun ijs. Dat bij Barcelona Guardiola en Luis Enrique wel en Louis van Gaal niet slaagde illustreert dit mooi.

OT: knap dat deze man de verleiding weerstaat in een wereld van opportunisme. Ergens hoop ik dat hij het niet alleen op gevoel doet, maar ook omdat hij bij opzienbarend succes in Valencia het onderscheidend vermogen kolossaal is. Ik hoop nog altijd dat er structureel een club en een coach zal opstaan die haaks op de financiële wapenwedloop die ons voetbal bepaalt spot met alle wetten. Ik had het Arsene Wenger gegund en had indertijd ook gehoopt dat het herrezen Borussia Dortmund op zijn hoogtepunt ook de Champions League-finale won.

6 juni 2018 om 22:14

Hoe bedoel je dat team kan iedereen leiden?

6 juni 2018 om 22:20

Want Benitez deed het ook zo goed he !

6 juni 2018 om 23:05

Erg weinig ervaring toch, gevoel zegt ja maar verstand zegt nee.

In zijn eerste zin zei hij al: ze zullen mij niet bellen. Klopt, we zoeken een TOP coach om Zidane op te volgen.

6 juni 2018 om 22:42

Haha WE nog wel...

6 juni 2018 om 23:13

En zou je wel Guti aanmoedigen? Of een andere onervaren coach zoals Zidane was? Je hebt gewoon duidelijk echt geen verstand van het Spaanse voetbal om zo oneerbiedig over Marcelino te spreken. Maakt niet uit dat je dat niet hebt, maar reageer dan niet. Tast nogal je geloofwaardigheid op dit kleine forum aan.

6 juni 2018 om 23:43

Marcelino is een fantastische coach.

7 juni 2018 om 00:05

Real en Valencia gingen anders nek aan nek in de competitie dit seizoen. Kan je wel een topcoach noemen hoor.

Jammer, had hem graag bij Real gezien. Snap wel dat hij Valencia na zo'n succesvol jaar niet meteen wil verlaten, maar het blijft wel Real dat je afwijst.

Ze moeten gewoon voor Guti gaan zo moeilijk.moet het niet zijn. Geef hem de tijd om weer wat nieuws op te bouwen.

Hoezo Guti?

Zidane was als speler al een absolute leider meesterbrein spelverdeler en noem het allemaal maar op. En deze klasse bezit hij als coach ook. Hij heeft gewoon de perfecte uitstraling bij Real en de spelers krijgen gewoon een enorme drive door hem. Dat klikte gewoon zo enorm goed. Zette spelers waar ze horen, motiveerde ze, lag geweldig in de spelersgroep. Gewoon een gouden combinatie. Wie zegt dat gelijk alle oud real spelers dit zo kunnen als Zidane? Guti is volgens mij nog maar net serieus bezig als trainer.

Ik blijf het zeggen, nu Del Bosque het stokje overnemen, heeft de ervaring. Kan het gat perfect opvullen en daarna kan een nieuwe trainer het zo overnemen. Gewoon die oude baas eventjes.

Als ik zo dat lijstje zie qua clubs, durf ik me hand in het vuur te steken als Madrid belt dat hij zo weg is.
Bij bepaalde coaches durft ik re zeggen dat ze nee zeggen tegen Madrid. Maar zo man niet.

7 juni 2018 om 09:47

@klich: met Valencia heeft hij een oude topclub in vervallen dagen. Hij trekt nu die club uit het slop. Real Madrid heeft voor alle trainers en spelers een bepaalde aantrekkingskracht. Ik geloof alleen wel dat het voor een trainer leuker is om een club uit haar as te doen herrijzen, dan dat je bij een gearriveerd team waarschijnlijk in een mindere fase terechtkomt. De kracht van Marcelino ligt er juist in om verzorgd voetbal op de mat te leggen en om met een ploeg stapjes te zetten. Een echte opbouwtrainer dus. En daarin een van de beste. Er bestaan weinig trainers die Villareal kunnen laten promoveren, veel lof oogsten met het vertoonde spel en uiteindelijk, na een paar seizoenen, een gezonde uitdager voor Champions League-voetbal worden.

7 juni 2018 om 13:24

Dat zal wel kloppen, maar Real Madrid is het hoogst haalbare als trainer. Dus verwacht niet dat deze man nee zegt tegen Real.
Bij Real kun je ook opbouwen, tot allerheerser.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren