Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid heeft twee gewilde parels van PSV in het vizier’

Laatste update:

PSV kan flinke bedragen verwachten bij transfers van Donyell Malen en Mohamed Ihattaren. Het Spaanse OK Diario meldt namelijk dat veel clubs in Europa azen op de twee jonge spelers van PSV, waaronder Real Madrid. De Spaanse grootmacht houdt de ontwikkeling van het tweetal al langere tijd nauwlettend in de gaten, zo klinkt het.

Real wil de transferstrategie om jonge talenten in een vroeg stadium op te pikken doorzetten. Zodoende zijn Malen en Ihattaren nadrukkelijk in beeld bij de Spaanse topclub, die onder de indruk is van het duo van de Eindhovenaren. Beiden worden bestempeld als 'een parel' en zullen waarschijnlijk pas voor tientallen miljoenen euro's verkassen. Bij Malen wordt een verkoopprijs van zestig miljoen euro genoemd.

Denzel Dumfries: 'Deze overwinning is voor Mo'tje'

Eerder werden bij de naam van Malen clubs als AC Milan, Arsenal en Barcelona aangehaald. OK Diario geeft aan dat in de komende transferperiodes een felle strijd kan losbarsten tussen Barcelona en Real inzake Malen. Een complicerende factor is volgens het Spaanse medium de aanwezigheid van Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Malen die doorgaans het onderste uit de kan probeert te halen bij een transfer.

Eerder meldde onder meer Sport dat Malen op het lijstje van Barcelona van potentiële versterkingen staat. De aanvaller van PSV geldt als een investering voor de toekomst, daar de 32-jarige Luis Suárez het einde van zijn loopbaan nadert. Sport gaf echter wel aan dat de zogenaamde prijs van zestig miljoen euro 'exorbitant' is. Malen tekende onlangs een nieuw contract bij PSV en ligt nog tot medio 2024 vast.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Real moet zich lekker focussen op bewezen toppers, deze talenten gaan de oorlog niet winnen de komende jaren + Real heeft al parels in Jovic, Rodrygo, Vinicius, Brahim Diaz, Kubo en Asensio

16 oktober 2019 om 22:56

Volgens mij dacht AC Milan niet zo met Kaka, United met Rooney, Arsenal met Fabregas, Barca met De Jong etc. Ik geloof dat je met de juiste systeem en mix van jong en ervaren wel degelijk de oorlog kunt winnen

17 oktober 2019 om 07:24

Dat is waar, maar als je kijkt naar het aantal parels dat Real al tot haar beschikking heeft, dan kun je je afvragen hoe veel parels je tegelijkertijd kunt opstellen, helemaal gezien het aanvallende talenten zijn.

60 voor malen is te gortig, maar ze betalen wel met gemak tig miljoen aan een Braziliaans talentje. Als ze malen of ihattaren graag willen hebben, betalen ze er ook maar flink voor.

16 oktober 2019 om 22:13

Ja maar een rodrigo en vinicus zijn toch wel een aantal stapjes verder dan malen.

16 oktober 2019 om 22:44

Nou malen heeft toch wel een veel beter rendement dan Vinicius, ondanks dat het in de eredivisie is ben ik van mening dat hij dit ook in Spanje kan laten zien tegen de mindere ploegen.

16 oktober 2019 om 23:55

Rodrygo en Vinicius hadden ook nog niet veel bewezen voor ze naar Real Madrid gingen. Rodrygo heeft zo'n 50 wedstrijden gespeeld voor Santos. 12 goals en 3 assists. Dat is nou niet echt meer bewezen dan Malen. Vinicius heeft 42 duels voor Flamengo gespeeld. 9 goals 4 assists. Malen heeft momenteel: 46 duels gespeeld voor Psv. 25 goals 5 assists. Daarnaast is Malen al international.

17 oktober 2019 om 00:17

Vinicius is echt zo slecht, Robinho 3.0 in de maak.

17 oktober 2019 om 00:19

Dat Malen international is en Rodrygo & Vinicius niet zegt helemaal niks als je kijkt naar de concurrentie. Bij Brazilië kunnen Neymar, Douglas Costa, Willian, Felipe Anderson, Neres, Malcolm, Everton, Paulinho, Coutinho en Richarlison allemaal op de vleugel terecht terwijl Malen voorin concurrentie heeft van Babel, Depay, Weghorst, Luuk De Jong, Promes, Bergwijn, Kluivert. Rodrygo en Vinicius zouden bij Oranje 100% bij de selectie zitten, wellicht beide basis

17 oktober 2019 om 11:15

Neemt niet weg dat Malen meer scoort in een competitie waar de verdediging hoger aangeschreven staat dan die in Brazilie. Daarnaast zegt niemand dat Rodrygo en Vinicius niet in het Nederlands elftal bij de selectie zouden zitten (rodrygo zou het eerlijk gezegd nog niet gehaald hebben denk ik persoonlijk).maar feit is gewoon dat Malen het in een hogere competitie heeft laten zien tot deze zomer en dat hij wel international is van een topland. Concurrentie maakt in die zin niet uit. Ze hebben het gewoon nog niet bewezen punt. Daarnaast worden deze twee jongens vast goed, maar tot nog toe zijn ze nog maar weinig rendabel en voornamelijk straatvoetballertjes met potentie.

17 oktober 2019 om 13:10

Topscorer worden in de eredivisie is niet zoveel waard, tenzij je er exorbitant veel maakt. Alfonso Alvez, Bjorn Vlemmincks, Alfred Finboggason, Vincent Janssen, Mounir El Hamdaoui zijn allemaal topscorer van de eredivisie geweest en wat heeft ze dat opgeleverd?. Malen zal zich op de hoogste podia zoals het WK en Cl moeten gaan profileren om een dergelijk bedrag waard te worden. Voor Nederlandse spelers worden alleen dergelijke bedragen op tafel gelegd als ze dat hebben gedaan. Als Ajax het niet zo goed had gedaan in de CL, hadden De Ligt en Frenkie de Jong hooguit 40 of 50 miljoen opgebracht. Nu worden al hogere bedragen voor Neres en Van der Beek geboden. Dat heeft daar alles mee te maken. Daarom wil Ajax ook zo graag in de CL blijven spelen, afgezien van het deelnemers- en prijzengeld.

17 oktober 2019 om 13:14

Topscoorder in de eredivisie maakt niet veel uit?!

Real gaat dat niet doen, ze halen eerder een speler die er gelijk staat.

Malen zit natuurlijk wel in een hele spectaculaire fase, met 12 goals in zijn laatste 7 wedstrijden (eredivisie + Europa League). Maar dit soort bedragen lijken me wel erg overdreven. 60 Miljoen is het honderdvoudige van wat PSV ruim twee jaar geleden voor hem betaalde.

16 oktober 2019 om 21:36

120 miljoen gaan ze er wel voor vangen hoor. Bij goede prestaties in EL of eventueel CL volgend jaar is het feest in de bestuurskamer. En terecht.

16 oktober 2019 om 21:42

Haha EL is totaal geen graadmeter voor de Europese top. CL is waar je je transferwaarde op zal krikken. Daarom is het heel zonde dat PSV het niet heeft gered dit seizoen. Nog zo een seizoen zal in alle opzichte een groot probleem met zich meebrengen. Spelers die CL willen spelen en dus op een transfer zullen aansturen, devaluatie selectie, geen groei, etc.....

16 oktober 2019 om 22:01

Haha jawel. Joao Felix heeft een half seizoen goed gespeeld (oa hattrick in EL) en ging voor 120 miljoen. Malen zal geen 120 miljoen gaan kosten, maar als een aanvaller op een aardig niveau goaltjes begint te maken en jong is ben je zo 50 miljoen waard.

16 oktober 2019 om 22:54

Als je ver komt (denk aan halve finale of meer), dan is het zeker wel een graadmeter. Mocht Malen(en ook Ihattaren) een paar goede interlands spelen. Dan is dat zeker wel een graadmeter.

17 oktober 2019 om 00:38

120 miljoen vind ik wel ietwat overdreven, het bedrag 60 miljoen wat in dit artikel wordt genoemd is net zo overdreven als toen werd geroepen bij Dolberg en die had op dat moment meer laten zien dan Malen tot dusver. Denk zelf dat het geboden bedrag tussen 30-65 miljoen zal liggen (exclusief bonussen).

17 oktober 2019 om 06:34

Is ook gewoon een graadmeter. En goede scouts kijken daar ook doorheen. Beide spelers zijn gewoon zeer goede spelers, maar moeten nog even bij psv blijven om zich verder te ontwilkelen. En zeker niet naar real gaan, want daar red je het 9 van de 10x alleen als je een bewezen topspeler bent. De naam is daar vaak belangrijker dan de kwaliteit. Trouwens krijgt mijn club (ajax) ook nog iets als Malen, berwijn worden verkocht?

17 oktober 2019 om 08:03

Toen dat bedrag geroepen werd had Dolberg in zijn eerste seizoen als basisspeler 16 goals in 29 wedstrijden gemaakt.. Malen staat nu op 10 goals uit 9 wedstrijden. Heeft Dolberg dan zo veel meer laten zien? Daarnaast is het 3 jaar geleden dat dit bedrag bij Dolberg werd genoemd, als het al waar is. 30 miljoen zal het nooit worden, denk dat je van minimaal 45 uit moet gaan.

17 oktober 2019 om 08:22

Ik bedoel natuurlijk 120 mil voor ihataren en Malen. Minimaal 60 per speler. Mits ze nog een jaar blijven.

17 oktober 2019 om 08:29

@silver120 miljoen voor Malen?doe niet zo gek man, Frenkie De Jong ging voor 86 miljoen euro, behaalde met Ajax de halve finale CL, en is een van de beste spelers van het Nederlands Elftal.ihattaren kan inderdaad rond het bedrag van Frenkie De Jong geraken, dat is ook zo een topper, Malen is ook een topper hoor, maar vind ik wel weer een categorie minder, wel Wereldtop, maar geen speler die bij een Topclub de verschil gaat maken, en een van de betere spelers is.

17 oktober 2019 om 10:28

Ik bedoel 120 miljoen voor beide spelers. Daarbij gebruik ik Frenkie als graadmeter. Ihataren dicht ik dezelfde kwaliteiten toe, Malen ietsje daaronder. Kanttekening is wel dat ze nog een jaar moeten blijven na dit seizoen om op CL niveau te kunnen acteren.

17 oktober 2019 om 13:22

Joao Felix is een talent van de buitencategorie dat in het boekje van iedere scout stond. Bovendien had hij een vaste afkoopsom in zijn contract staan, waardoor dat bedrag wel betaald moest worden voor een club die hem graag wilde hebben. Voor Malen zal onderhandeld moeten worden en aangezien Raiola zijn zaakwaarnemer is, zal hij niet schromen om dezelfde tactiek toe te passen als hij bij de transfer van De Ligt heeft gedaan om de transfersom laag te houden, zodat er meer voor hem en zijn client overblijft. Het zou me ook niet verbazen als er een gelimiteerde transfersom in het contract van Malen staat of dat daar afspraken over zijn gemaakt. Malen is een groot talent, maar met alle respect niet van het zelfde kaliber als Jaoa Felix die het ook op het allerhoogste niveau heeft laten zien. Als Malen dat in de toekomst ook zou weten te bewerkstelligen, zou zijn transferwaarde ook naar een bedrag kunnen toegroeien dat vergelijkbaar is met de transfersom die voor De Ligt en De Jong is betaald, maar alleen een paar goals in de eredivisie is daarvoor bij lange na niet genoeg.

16 oktober 2019 om 21:38

Dat laatste gegeven maakt op zich geen reet uit. Maar ik vraag me wel af of Raiola niet een handigheidje in het contract heeft laten zetten.

16 oktober 2019 om 21:39

Mee eens. 60 Miljoen is hij nog lang niet waard. Pas als hij basisspeler wordt bij NL-elftal en ook CL gaat spelen met PSV zijn dit soort bedragen te rechtvaardigen. Maar dan nog is het exceptioneel als je vergelijkt wat er voor bv een Lozano en of Dolberg is betaald.

16 oktober 2019 om 21:51

Laat ze maar lekker speculeren over zinn marktwaarde, ook dat brengt het omhoog. Hoe meer centjes in de eredivisie des te meer kans hebben we om structueel te gaan presteren in europa.

16 oktober 2019 om 23:17

Sorry maar Malen is gewoon een erg groot talent. (Is snel, goeie techniek, kan koppen en kan ook nog eens goed afronden). Als Joao Felix 6 maanden laat zien dat hij kan voetballen en Benfica er ruim 100miljoen ervoor krijgt (en vraagt) waarom zou PSV dat dan niet doen?

17 oktober 2019 om 06:37

In portugal hebben ze zeer hoge verplichte transfer clausules. Hierdoor gaat de prijs hoe dan ook omhoog. Daarnaast zal het ook met het verleden te maken hebben. Dat laatste is ook waarom spelers van ajax over het algemeen altijd meer opleveren, dan spelers van bijvoorbeeld psv.

17 oktober 2019 om 10:52

Ik hoop inderdaad dat Malen het enorme talent is dat menigeen nu in hem ziet, maar ik wacht het nog even af. Vorig seizoen vond ik hem nog zeker niet overtuigend, eigenlijk is hij het pas in de laatste twee maanden ineens heel goed gaan doen. Maar er zijn genoeg spelers geweest die een tijdje boven zichzelf uit stegen en daarna toch weer terugzakten. We hebben bijvoorbeeld in Eindhoven ook eventjes in de waan mogen leven dat Jonathan Reis en Zakaria Bakkali absolute toptalenten waren, kijk maar hoe dat af is gelopen. Als Malen er is slaagt om een heel seizoen lang dicht bij dit niveau te blijven, dan pas ga ik meelopen in de polonaise.

17 oktober 2019 om 13:32

" 60 Miljoen is het honderdvoudige van wat PSV ruim twee jaar geleden voor hem betaalde ". Dat is volstrekt irrelevant voor de transferwaarde. De transferwaarde van een speler wordt bepaald door economische omstandigheden zoals vraag en aanbod en belangstelling. Als PSV volgend jaar wel de Cl zou weten te halen en Malen zich ook daar weet te profileren of zich laat zien op de EK, zal hij zich daarmee vanzelf in de belangstelling spelen van clubs die financieel draagkrachtig genoeg zijn om dergelijke bedragen op tafel leggen. Dat is namelijk absolute noodzaak. Het aantal clubs dat dat kan, is beperkter dan menigeen denkt en de clubs die dat kunnen, hebben ook nog eens te maken met de FFP regels. Waar heel gemakkelijk aan wordt voorbij gegaan, is dat clubs meestal het oog hebben laten vallen op meerdere spelers en ook die andere spelers uit hetzelfde transferbudget betaald moeten worden. En dan is 60 miljoen voor iedere club anders dan de steenrijken een fors bedrag.

Waarom zou je? Je hebt Vini/Rodrygo/Diaz/Kubo als je jonge toptalenten ?

Package deal voor 200 miljoen en anders niet , gewoon gek meedoen met de markt. Real gaat het wel neerleggen met geld die ze binnenharken met gerespecteerde spelers verkopen (lees: wegpesten) .

Alsof psv ze even gaat verkopen nu al, Psv moet malen , ihhataren, bergwijn en gakpo vastleggen voor langere tijd, als affelay 60% van zn oude niveau weet te behalen en dat nog 2 seizoenen kan , heeft psv een elftal dat in de CL potten kan breken.

16 oktober 2019 om 21:57

200 mil voor een talenten van 17 en 20 jaar?? Dat is onzin elk talent heeft ups en downs ej tijd nodig om zichzelf te ontwikkelen real madrid gaat nooit zoveel geld investeren in spelers die er niet gelijk staan.. deze twee mannnen zullen de top wel bereiken maar zijn er nu nog niet klaar voor geef ze tijd..

16 oktober 2019 om 22:04

Kijk wat atletico voor Felix heeft betaald. En wat heeft die gepresteerd? De Portugese competitie is niet veel beter als de eredivisie. Lekker laten betalen die lui. Geld hebben ze wel.

16 oktober 2019 om 23:08

@ voetbal 1993 Dat was ook mijn boodschap , je moet ze niet verkopen, en zo n prijs schrikt wel af of ze betalen het..l

17 oktober 2019 om 00:46

João Félix is toch echt wel van een heel andere orde dan Malen, ik snap dat je als PSV-fan je spelers hoog in het vaandel hebt maar je kan mij echt niet wijsmaken dat Malen qua talent ook maar in de buurt komt van João Félix qua techniek, skills en voetbalinzicht is João stukken verder. Een club als Real zal enkel zo'n enorme gok wagen als hij er dit seizoen 30-40 in schiet en Nederland verrassend genoeg niet vroeg uitgeschakeld wordt tijdens het EK mede door zijn aandeel daarin.

17 oktober 2019 om 13:38

Wat denk je wat er gebeurt als Perez tegen Raiola zegt dat hij 10 miljoen krijgt als hij de transferprijs van Malen binnen de perken weet te houden? Dan schakelt hij net als hij dat bij De Ligt heeft gedaan, alle geinteresseerde club 1 voor 1 vakkundig uit tot alleen Real nog overblijft en PSV Malen wel aan Real zal moeten verkopen. Dat kan je rustig aan een sluwe vos als Raiola overlaten.

17 oktober 2019 om 13:44

Daarom moet psv zeggen "het is onze speler en optyfen tegen raiola"

Spelen en ontwikkelen of op de tribune.

17 oktober 2019 om 14:19

" Daarom moet psv zeggen "het is onze speler en optyfen tegen raiola" Spelen en ontwikkelen of op de tribune. ". En wat denk je hoe Raiola daarop zou reageren en hoelang Malen dan nog voor PSV speelt en hoeveel hij PSV bij verkoop dan nog zou gaan opleveren?

Afblijven van onze spelers. Dit is niet meer de oude aantrekkelijke Real Madrid met topspelers. Ik zie ze eerder vertrekken naar Barcelona, PSG of Juve.

Laat Barça malen maar kopen dat word toch nooit een echte topper. Zolang itaharran maar naar real gaat.

Zou mooi zijn als PSV deze talenten aan boord weet te houden. Ben ervan overtuigd dat ze binnen nu en 2 jaar hetzelfde kunnen neerzetten als Ajax dat vorig jaar gedaan heeft in de CL. De talenten hebben ze zeker, nu alleen de trainer nog..

17 oktober 2019 om 09:17

Gebasseerd op wat? Sorry hoor maar laat Ajax die CL campagne nog 10 keer spelen en we komen misschien nog 1 of 2 keer zo ver. Alles zat gewoon mee. We moeten wel realistisch blijven dat een halve finale CL niet snel meer gaat gebeuren. Daarnaast komt psv op de achterste 7 posities zwaar te kort. Met een achterhoede met zoet, dumfries, viergever, schwaab, sadilek, rosario en hendrix ga je nooit de halve finale van de CL halen. Vergeet niet dat Ajax daar echt klasse spelers had staan vorig jaar die echt veel beter waren. Voorin kunnen ze het niveau van Ajax wel halen, maar alsnog moet je dan het geluk hebben dat Tadic tegen Real voor 90 minuten het niveau van Messi aantikt. Dat gebeurd ook maar 1 keer in zijn carriere.

17 oktober 2019 om 17:12

PSV heeft genoeg talenten, hebben laten zien slim te kunnen scouten en voetballen kunnen ze echt wel. Met de juiste puzzelstukjes (en het nodige geluk wat Ajax ook gehad heeft ja) zie ik het wel gebeuren hoor.

17 oktober 2019 om 13:45

Gaat niet gebeuren. De prestatie van Ajax gaat PSV nooit evenaren met een selectie die voornamelijk bestaat uit talenten, daar zijn ook kwaliteitsrijke routiniers voor nodig zoals Ajax die heeft in Blind, Zyech en Tadic. En die kan PSV zich alleen veroorloven als de club die talenten verkoopt.

17 oktober 2019 om 17:16

PSV heeft al laten zien slim te kunnen scouten, dus met de het nodige dosis geluk zie ik het wel gebeuren. Niet vergeten dat spelers als Malen, Bergwijn en Gakpo een stuk verder zullen zijn in hun ontwikkeling (als ze er nog spelen).

Op zich zou het wel mooi zijn als er meerdere clubs op Malen gaan bieden. Stel dat Malen deze vorm het hele seizoen blijft houden en ook op het EK goed op dreef is met goals, dan zit er wellicht wel een bedrag als voor De Ligt en De Jong in. Ihattaren moet het liefst nog twee seizoenen blijven en echt onbetwist de leider worden binnen PSV en PSV sportieve successen brengen, daarna kan hij dan ook voor een gigantisch bedrag vertrekken naar een mooie club in een top competitie.

16 oktober 2019 om 22:29

Malen heeft de laatste interland niet zo’n beste indruk gemaakt dus denk dat mocht real hem in de gaten houden ze nu extra gewicht gaan geven aan de zwaardere internationale wedstrijden bij ihateran gaat z’n keuze oranje of Marokko belangrijk worden denk dat ze hem het liefst bij oranje zien vanwege de Europese kalender en tegenstand in de interlands waar de onbeholpen Afrikaanse verdedigers het gevaar om een mooie carrière in de kiem te smoren voor lief nemen.(zie harde tackles afgelopen afrikacup op knie hoogte)

16 oktober 2019 om 22:39

Maar tegen Duitsland en NI had hij toch z'n waarde en was hij direct betrokken bij 2 goals - toch niet slecht!

Disclaimer: ben wel fan van Malen

17 oktober 2019 om 16:02

Super eerlijk van je om te zeggen dat je fan bent. Eerlijk gezegd als Ajacied: ik ben ook fan en heb zwaar de kolere erin dat hij voor psv speelt dankzij de capriolen van raiola die hem te vroeg bij Ajax weg haalde en naar Arsenal dirigeerde. Maar hij moet wel iedere keer op echt niveau (europaleague en oranje) minimaal een zeven spelen en geen 4 zoals vd week wil Madrid interesse houden.

Denk wel dat Real ze volgt, maar Real volgt nog 100 andere spelers. Mocht Real echt een bod uitbrengen volgend seizoen dan zou ik niet minder accepteren dan 100 miljoen voor beide. Denk dat dat wel een bod is wat redelijk is. Al zou ik wel beginnen 130 te vragen, dat kan nooit kwaad.

16 oktober 2019 om 22:45

Zulke bedragen kun je niet vragen, dan zullen ze eerst in de CL zichzelf moeten bewijzen. Zie spelers van Ajax

17 oktober 2019 om 09:22

Zulke bedragen kunnen ze prima vragen. Beide spelers liggen nog lang genoeg vast en ze hoeven niet te vertrekken. Als PSV aan het einde van het seizoen Bergwijn verkoopt voor 35 miljoen hebben ze hun begroting weer ruimschoots rond en kunnen ze de rest gewoon binnenboord houden. Dat er niemand dat bedrag uiteindelijk gaat neerleggen is zeer aannemelijk, maar ze kunnen het gewoon prima vragen hoor.

Gewoon op een lijn gaan zitten met ajax. Nederland heeft weer toptalenten, en daar moet voor betaald worden

Malen International: €75 miljoen, Bergwijn International: €40 miljoen, Mo grootste natuurlijke talent na Messi: €75 miljoen: €190 miljoen voor 3 spelers, de komende 15 jaar zullen ze rustig slapen in Eindhoven.

16 oktober 2019 om 22:43

Malen heeft hij al een goal gemaakt in de CL? Bergwijn? En die Mo?

16 oktober 2019 om 23:16

Want een goal in de CL is natuurlijk de absolute graadmeter..

16 oktober 2019 om 22:43

Je weet dat dit jouw mening/verwachting is en (nog) geen realiteit? Alleen of vooral presteren in de ED gaat niet zulke bedragen opleveren. Hopelijk gooien ze internationaal ook hoge ogen.

17 oktober 2019 om 08:31

Ihattaren eens, maar kijk Frenkie De Jong onderscheid zich bij Barcelona, gaat voor 86 miljoen euro, vind jij serieus Malen zelfde categorie als Frenkie?ik vind van niet, Ihattaren eens.

Zoveel betalen ze niet voor deze spelers, eerst moet je presteren in de CL dan gaat pas de prijs omhoog. Zie spelers van Ajax

17 oktober 2019 om 00:01

Of presteren bij het Nederlandse elftal, dat werkt ook wel mee. Aan de lopende band scoren in de Europa League kan ook wonderen doen.

Hopelijk lukt het PSV om net als Ajax hun bepalende spelers (een seizoen) langer te behouden. Daarna cashen en goede vervangers te halen. Wanneer Raiola de zaakwaarnemer is van Malen dan gaat ie vrijwel zeker naar Italie/Juventus. Zou jammer zijn, is ook geen uitgemaakte zaak maar zo gaat het (te) vaak.

Laat ze maar lekker betalen. Gewoon Portugeze prijzen vragen. Real betaalde ook dik 45 miljoen euro voor Vinicius, dus waarom niet 60 plus voor Malen

17 oktober 2019 om 14:27

Je kunt het ook omdraaien en je afvragen waarom ze het wel zouden doen, terwijl er genoeg gelijkwaardige en betaalbaardere opties zijn. In Brazilie wemelt het van de talenten als Malen en hoewel ook die niet meer voor een appel en een ei op zijn te halen, zijn ze nog altijd vele malen goedkoper dan de bedragen die hier worden genoemd.

Persoonlijk zal ik het jammer vinden als ze een speler zoals Malen voor 60 Miljoen laten gaan. Is een enorm talent en laat zien dat ik goals kan maken, Bij PSV in de Eredivisie EN Europa League. En bij Nederland heeft hij zijn eerste doelpunt ook al te pakken. Ik vind een Malen momenteel niet minder als een Joao Felix 7 maanden geleden was. Malen zal in de loop van het seizoen (normaalgesproken) nog veel stappen maken. Ook omdat PSV een contract heeft tot 2024 met hem hoop ik dat ze gewoon eens 100miljoen durven te vragen. De prijzen zijn tegenwoordig absurd wat topclubs neerleggen voor talenten. En als Ajax het doet, waarom kan PSV het dan niet?

16 oktober 2019 om 23:37

Ik moet het allemaal nog zien. Als je hem afgelopen zondag hebt gezien zie je toch een technisch beperkte speler. Ik denk dat clubs denken hem snel te halen omdat hij dan goedkoper zou kunnen zijn, maar het blijft een gok. Het is ook nog maar de vraag of hij basisspeler bij Oranje blijft, misschien wordt het Boadu wel deze zomer....

Lijkt me wederom een onzin bericht. De hoeveelste speler is dit alweer de afgelopen 10 dagen? Real heeft benzema jovic en mariano. De laatste heeft dit seizoen nog geen enkele minuut gemaakt. Malen is ook niet beter dan mariano. Die maakte er bij Lyon ook 23 in 1 seizoen.

Europese topclubs zijn van het padje af, jonge spelers die opkomen als paddenstoelen uit de grond worden stuk-voor-stuk aan getrokken maar het is absoluut niet bekend wat het niveau van deze spelers gaat worden. Persoonlijk zie ik Malen niet bij een absolute Europese topclub slagen maar bij een subtopper van bijvoorbeeld het niveau Napoli/sevilla/dortmund uiteindelijk zijn niveau zal vinden (wat niet erg is natuurlijk). Neemt natuurlijk niet weg dat een absolute topclub de gok kan wagen om hem alsnog voor een bizar bedrag aan te schaffen.

Real volgt zo veel spelers. 60 lijkt me wel
Wat overdreven . Hoop liever dat beide nog zeker 2 jaar blijven . Met nog een goede centrale middenvelder erbij en 2 verdedigers heeft PSV dan een team dat met de Europese subtop mee kan doen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren