Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramselaar: ‘Zelfs een warming-up gaat bij hem met een drive, niet normaal’

Laatste update:
/

Bart Ramselaar heeft het beste kalenderjaar uit zijn nog prille loopbaan achter de rug. De middenvelder maakte in de zomer de overstap van FC Utrecht naar PSV, waarmee hij in de Champions League speelde en waar hij de basis legde voor zijn debuut in het Nederlands elftal. “Allemaal hoogtepunten in amper een half jaar”, zo erkent Ramselaar.

“En nu ik de top meemaak, wil ik meer. Dat lijkt me logisch”, zo vertelt Ramselaar in gesprek met het Algemeen Dagblad. Hij weet dat het niet vanzelfsprekend is om jong in Oranje te staan en er daarna ook bij te blijven. Riechedly Bazoer en Jairo Riedewald zijn goede voorbeelden. “Soms vergeet ik zelf wel eens dat ik nog zo jong ben.”

Ramselaar sprak bij het Nederlands elftal veel met Wesley Sneijder en Arjen Robben. “Als je met Robben traint, komt de wereldtop binnen. Zelfs een warming-up gaat bij hem met een drive, een beleving. Niet normaal! Daar prikkelt hij iedereen mee in de selectie.”

Denk jij dat Bart Ramselaar ooit voor een Europese topclub speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja dat mis ik toch wel is hoor bij het Nederlands elftal, je ziet bij robben een absolute winnaars mentaliteit en die wil kost wat het kost winnen. Bij sommige jongens zie ik dat gewoon minder en dat er gewoon minder wil is om te winnen..... de gedachte het komt wel goed. En noem me ouderwets ook al ben ik 21 😉 maar is hetzelfde met het volkslied als er 1 iemand voluit mee zingt is het robben wel. Een ware prof als depay de mentaliteit van robben had..... had hij misschien nu wel gewoon basis gespeeld bij united

11 januari 2017 om 08:48

Wat doet Depay anders dan? Je praat net alsof Robben geen kwaliteit heeft en het moet hebben van hard werken om erin te komen... Voor Robben is het eenmaal anders om zich geroepen te voelen om het team te dragen want hij kan dat.

11 januari 2017 om 13:18

Op de foto gaan met een waterpijp bijvoorbeeld? Je bent vrij in wat je doet, maar als het niet goed gaat zijn dit soort acties echt dom. Verder zijn houding is ook niet ideaal. Straalt weinig uit, oogt alsof hij het wel gelooft en geen zin heeft.

Probleem van oranje is die dat alleen Sneijder en Robben leiders en echte winnaars zijn. De rest zijn jaknikkers en meelopers daarmee win je nooit belangrijke wedstrijden.

11 januari 2017 om 12:20

Vergeet strootman niet he! Daarnaast is Gini ook wel echt een harde werker alleen minder een leider

Goeie speler die Ramselaar. Opvallend hoe snel hij en de andere nieuwelingen bij PSV zich weten aan te passen. Lijkt me voornamelijk aan de club zelf te liggen en natuurlijk aan de kwaliteit en mentaliteit van de spelers die PSV aantrekt.

Vnl. de wedstrijd tegen Bayern vond ik hem geweldig. Naar mijn mening de enige die zich echt kon onttrekken aan het niveauverschil (lag mogelijk aan zijn rol die wedstrijd). Ik zie hem dan ook een vast plekje op de 10 in Oranje bemachtigen komende jaren.

En ja, Arjen.. Ik zou zeggen: laten we nog zo lang mogelijk genieten van deze absolute wereldtopper voor we er svs geen meer hebben! ;;

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren