Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ramselaar verrast door Cocu: ‘Daardoor was het lastig te accepteren’

Laatste update:

Bart Ramselaar raakte de vorige speelronde zijn basisplaats kwijt bij PSV. Trainer Phillip Cocu gaf plots de voorkeur aan Marco van Ginkel op zijn positie, waar er ook een basisplaats was voor Siem de Jong. De van FC Utrecht overgekomen middenvelder baalt van zijn reservebeurt en hoopt tegen Sparta Rotterdam weer vanaf de aftrap te verschijnen. De miljoenenaankoop beseft echter dat hij het niet volledig in eigen hand heeft.

De beslissende fase van de competitie wil Ramselaar meemaken vanaf het veld. De mededeling van Cocu dat hij tegen Vitesse op de bank plaats moest nemen, viel hem dan ook zwaar. “Dat was plotseling en ik had het niet verwacht, omdat ik het hele seizoen eigenlijk alles heb gespeeld”, zegt Ramselaar in De Telegraaf. “Daardoor was het lastig te accepteren. Ik deed het naar mijn mening goed, al was het vanaf een iets andere positie dan op het middenveld. Ik hoop dat het niet blijvend is. Dat heb ik zelf in de hand, maar ook weer niet.”

Zijn reservebeurt was niet de enige teleurstelling die Ramselaar te verwerken kreeg. Waar de inmiddels ontslagen bondscoach Danny Blind hem in de vorige interlandperiode nog bij Oranje haalde, moest hij zich twee weken geleden melden bij Jong Oranje. “Ik was wel een beetje teleurgesteld dat ik er niet bij zat. Ik had er ergens wel op gerekend, omdat ik er de vorige interlands wel bij was. De wedstrijden tegen Bulgarije en Italië waren beiden iets groots, waar ik echt naar uitkeek.”

Is PSV het plafond van Bart Ramselaar?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komt wel goed bartje! Maar we hebben doelpunten nodig nu... En daar grossier je nog niet in. Volgend seizoen vertrekt het hele middenveld, dan mag je samen met jorrit de dienst uit gaan maken!

1 april 2017 om 08:29

Ja, dat zeggen ze nu ook al een aantal jaar tegen Hendrix. Volgend jaar komen er natuurlijk wel weer nieuwe jongens bij. Belachelijk om voor twee huurlingen te kiezen boven deze prima spelers.

1 april 2017 om 08:53

Als de huurlingen Psv naar de 2e plek schieten, hoor je niemand klagen.

1 april 2017 om 08:57

Ah kom op, Hendrix? Leuke jongen van de club maar dat is echt geen jongen die je kampioen gaat maken hoor.. Snap niet waarom zo veel mensen vragen om hem op het middenveld

1 april 2017 om 09:19

Hij verricht veel meer defensieve arbeid dan Guardado, die vaak aan schijndekken doet waar bijvoorbeeld Strootman ook in uitblinkt.

Huurlingen brengen je op de korte termijn succes. Maar het is uiterst merkwaardig dat twee huurlingen boven je eigen spelers gaan. Bij een topclub vind ik het een brevet van onvermogen. We zijn namelijk al een opleidingsland, die het moet hebben van de doorverkoop van eigen jongens.

1 april 2017 om 08:50

Ik vind het anders ook wel begrijpelijk. Siem is de laatste tijd beslissend met goals en assists en ook Ginkel is veel doelgerichter. Ik zou eerder een andere middenvelder eruit halen en Bart laten spelen, want doordat hij continu in beweging is is hij ook een last voor de verdediging.

1 april 2017 om 09:42

Dan speel je met 3 aanvallende middenvelders. En guardado en propper ga je niet wisselen.

Alle grote clubs hebben huurlingen: PSV heeft van Ginkel en Siem de Jong, Ajax heeft Traorã©, Feyenoord heeft Berghuis. Op zich is dat geen probleem, zeker als het Nederlanders zijn die snel integreren. Ze voegen op de korte termijn wat toe aan de club en bovendien heeft de club een goede kans dat de betreffende speler nu of later definitief kan worden overgenomen mits hij zich thuis voelt...

1 april 2017 om 09:54

De Jong gaat net als Van Ginkel en Traoré terug naar de club. Berghuis lijkt me te duur voor Feyenoord. Kortom die meerwaarde heeft het niet. Traoré blijkt amper een meerwaarde te hebben. Achteraf makkelijk praten. De Jong was opzoek naar minuten om zich bij Newcastle terug te vechten en Van Ginkel zit en blijft op een zijspoor bij Chelsea. Nu heb je wel een Bergwijn, Hendrix en Ramselaar(deels) op de bank. Dat is wel je kapitaal en het levert je geen titel op.

1 april 2017 om 10:41

Het gaat toch om de prestaties.. ze huren die jongens niet voor niks, de selectiea zijn gewoon niet goed genoeg

1 april 2017 om 10:58

Die zijn toch niet heel goed of wel dan? Feyenoord uit hebben ze verloren. Europees was het snel klaar.

Hendrikx, propper, Ramselaar leek me ook een top middenveld. Misschien tijd om op de toekomst in te zetten? Zijn allen al top voor de eredivisie en nog lang niet aan hun plafond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren