Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ramp’ Conte vreest niet: ‘Hij heeft het goed gedaan bij Barcelona’

Laatste update:

Antonio Conte heeft het lastig bij Chelsea. De manager van de regerend landskampioen vecht momenteel voor een plek bij de eerste vier van de Premier League en een winst maandagavond bij het duel met West Bromwich Albion is gewenst. De Italiaan gaat naar verluidt Stamford Bridge op korte termijn verlaten en Luis Enrique wordt als opvolger genoemd. Conte maakt zich vooralsnog geen zorgen over een ontslag en prijst de Spanjaard.

“Ik heb met hem gesproken, hij is echt een goed persoon”, wordt Conte geciteerd door Sky Sports. “Ik heb grote bewondering voor Luis Enrique, hij is een fantastische coach. Hij heeft veel doelstellingen behaald en het goed gedaan bij Barcelona en ook met AS Roma. Je ziet bij hem altijd een goedgeorganiseerde ploeg. Ik ben alleen maar lovend over hem, zowel als persoon en als trainer.”

“Onze baan is niet noodzakelijk ‘moeilijk’ te noemen, maar je moet accepteren dat de situatie snel kan veranderen. Een club kan keuzes maken, ook over de manager. Maar ik herhaal: ik ben niet jaloers op andere managers”, aldus Conte, die zegt nog wel wat te kunnen opsteken van managers als het gaat om het eisen van nieuwe spelers. “Ik ben een coach die van een speler met een acht naar een tien kan brengen.”

“Dat is ook mijn taak en hier ben ik ook goed in. Maar ik denk dat ik een ramp ben in het overtuigen van de club om spelers te kopen. In dit aspect kan ik nog verbeteren en kan ik nog veel leren van andere trainers. Ik moet meer met de managers praten die heel goed zijn in het verleiden van hun clubs om geld te spenderen aan topspelers”, aldus Conte, die al meerdere malen heeft aangegeven zijn contract, dat loopt tot medio 2019, te respecteren.

Verwacht jij dat Antonio Conte dit seizoen afmaakt bij Chelsea?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Conte als trainer/coach is fantastisch. Je kan dan ook niet hem vanwege een paar slechte resultaten de laan uitsturen. Zeker niet nu de ploegen in de top-4 van Engeland in mijn ogen dit jaar enorm sterk zijn. De enige reden om hem eventueel te ontslaan is denk ik de vertroebelde relatie met de bovenste posities binnen de club. Denk dat vanwege het halen van echte versterkingen die relatie enorm onderkoeld is geworden. Conte kennende zal hij daar niet zachtzinnig over gezwegen hebben. Desalniettemin hoop ik dat hij bij Chelsea blijft, want ik vind Conte in tactisch opzicht een enorm goede en gedreven trainer.

Al dat ophef rondom Conte heeft eerder te maken met enkele vreemd beslissingen en zijn moeilijke karakter tegenover het bestuur enzo. Dat heeft hij overal wel gedaan eigenlijk. Ieder team kan wel eens een vorm dip krijgen. Chelsea doet nog volop mee voor de 2de plaats. Het is al langer duidelijk dat City met de titel gaat lopen dit jaar. Ik geloof dat Conte de ideale coach is voor Chelsea, maar als iedereen tegen je begint te keren dan is die klik er niet meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren