Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola rekent af met geruchten: ‘Er is géén akkoord en géén keuring’

Laatste update:

Mario Balotelli gaat hoogstwaarschijnlijk niet aan de slag bij OGC Nice. De 26-jarige spits kan niet bij Liverpool blijven, aangezien trainer Jürgen Klopp hem niet nodig heeft, maar Nice wordt niet zijn nieuwe bestemming. De Franse krant Nice Matin schreef dinsdag dat Balotelli onderweg zou zijn, maar Mino Raiola spreekt dat tegen.

/

De Nederlands-Italiaanse zaakwaarnemer van Balotelli geeft in gesprek met het Franse radiostation RMC aan dat er niets ophanden is. “Er ligt géén akkoord tussen de clubs en er is ook géén sprake van een medische keuring”, aldus Raiola in een duidelijk statement. Het probleem lijkt dat Nice niet kan voldoen aan de financiële voorwaarden om Balotelli te huren.

De Italiaan verdient een vermogen bij Liverpool en hoewel de Engelsen best een deel willen mee blijven betalen, zal een club met belangstelling toch ook zelf een aanzienlijk deel moeten ophoesten. Voorzitter Jean-Pierre Rivère kan of wil echter niet zoveel betalen als Liverpool voor ogen heeft en dat houdt een overstap van Balotelli nog tegen.

Denk je dat Mario Balotelli nog bij OGC Nice terechtkomt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat wordt het nou he XD. Zag vandaag in de ochtend dat hij al zeker is naar palermo en nu zie ik dit

L’equipe en Mediaset Premium weten blijkbaar meer en schrijven dat Nice een beter voorstel gedaan heeft en dat Balotelli morgen medisch gekeurd wordt. Huur zonder optie tot koop.

Wauw wat een soap dit ook, Hoop voor hem dat hij een goede stabiele club vind en de Ballo word hoe hij kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren