Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola ontkent: 'Van der Wiel hoeft zich geen zorgen te maken'

Laatste update:
/

Mino Raiola zou onlangs in Londen gesignaleerd zijn, waar hij overleg zou hebben gevoerd met Chelsea over Gregory van de Wiel. Dat gerucht, afkomstig van de Italiaanse transferspecialist Gianluca Di Marzio, lijkt echter uit de lucht gegrepen. Raiola stelt in een reactie aan de NOS dat de Nederlandse back waarschijnlijk bijtekent in Parijs.

Van der Wiel speelt dit seizoen waarschijnlijk tweede viool achter Serge Aurier, maar blijft vechten voor zijn kans in het shirt van Paris Saint-Germain. Een vertrek voor het eind van de maand doet zijn zaakwaarnemer af als ‘onzin’. “Sterker nog, de club wil zijn contract openbreken. Van der Wiel hoeft zich geen zorgen te maken”, zegt Raiola.

Ook Zlatan Ibrahimovic, die eveneens tot de clientèle van Raiola behoort, blijft normaliter bij de Franse topclub. De Zweed wordt in verband gebracht met een rentree bij AC Milan. “Een transfer is uitgesloten. Zlatan is veel te belangrijk voor de clubeigenaren uit Qatar”, countert de belangenbehartiger. Het contract van de 33-jarige spits loopt nog een jaar door. Voor Van der Wiel geldt (vooralsnog) hetzelfde.

Zou jij ook blijven als je Gregory van der Wiel was?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aan de ene kant is het natuurlijk beter om te blijven, zo verdient hij waarschijnlijk best veel in een van de mooiste steden van europa ( vind ik dan ). Maar hij wil natuurlijk ook speelminuten en dat gaat nou eenma moeilijk met Aurier. Toch denk ik dat hij aan genoeg speelminuten zal komen

14 augustus 2015 om 19:12

Het is één van de mooiste steden van Europa, maar helaas niet de leukste. Parijs heeft nog vooral de allure mee, maar ook teveel negatieve kanten.

Berlijn, Madrid, Rome, Wenen en mijn eigen Amsterdam zijn Parijs - zeker om te wonen/werken - voorbijgestreefd

14 augustus 2015 om 19:17

Geloof je hetzelf, wenen, amsterdam pff

14 augustus 2015 om 20:09

Berlijn vind zo'n type als vdwiel geen zak aan, hoor. Parijs ademt hiphop en mode. Die voelt zich wss veel meer thuis in Parijs. Londen zal ie ook wel leuk vinden maar Wenen en Berlijn, nah

15 augustus 2015 om 00:15

Primetime, jij bent duidelijk nog nooit in berlijn geweest. Neem er eens een weekje een kijkje, en je zal je ogen uit staren.

15 augustus 2015 om 05:51

Haha primtime,

Volgens mij leef jij nog in de periode van de koude oorlog. Berlijn is een uitstekende stad, maar goed welke prestigieuze voetbalclub zit daar? Ik denk dat Raiola de prijs opdrijft van zijn client, want volgens mij zijn ze hem liever kwijt dan rijk.

Toch weetje t nooit met z'n zaakwaarnemer kan je ineens weg zijn.. Hoop wel dat Zlatan blijft..!!

14 augustus 2015 om 19:29

Waarom ben jij een psg fan. Van gaal moet eens gek doen en gewoon deze oude rot nog ff ophalen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren