Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola: ‘Hij hoort bij de tien beste spitsen ter wereld en is 100 miljoen waard’

Laatste update:

Mario Balotelli speelde de afgelopen twee seizoenen voor OGC Nice, maar lijkt aankomende zomer met een aflopend contract te gaan vertrekken uit Zuid-Frankrijk. Zaakwaarnemer Mino Raiola is alvast druk bezig met het zoeken naar een nieuwe club voor zijn cliënt en verwacht dat het geen groot probleem zal worden om Super Mario ergens onder te brengen.

“Mario is klaar om terug te keren. Hij is uitgegroeid tot een van de tien beste spitsen ter wereld. In Italië is hij de nummer één. Hij is honderd miljoen waard, maar hij is transfervrij over te nemen en daarom een koopje”, vertelt Raiola in gesprek met Rai. “Ik ben al in onderhandeling met clubs in Engeland en Italië. Ik heb met Juventus, AS Roma, Napoli en Internazionale gesproken. AC Milan? Nee, Massimiliano Mirabelli (technisch directeur, red.) zit daar en ik kan niet met hem praten, wij zijn het niet eens.”

Raiola onderhoudt een moeizame relatie met de bestuurder van i Rossoneri en dat zou in de toekomst kunnen leiden tot een vertrek van een andere cliënt, Gianluigi Donnarumma: “Gigio heeft gekozen en wilde bij Milan blijven. Daar heb ik respect voor. Als hij mij echter zou vertellen dat hij wil vertrekken, dan ga ik meteen aan de slag. Hij heeft aanzienlijke aanbiedingen op tafel liggen. Om heel eerlijk te zijn, als het aan mij was zou hij vertrekken bij Milan.”

Vind jij dat Mario Balotelli bij de tien beste spitsen van dit moment hoort?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kane, Lewa, Suarez, Griezmann, Icardi, Immobile, Mertens, Lukaku, Aguero, Aubameyang.. nee Balotelli, in mijn top 10 sta je zeker niet!

1 maart 2018 om 18:54

Firmino, Jesus, Morata, Mbappe, Batshuayi, Diego Costa, Higuain, Dzeko en Falcao heb je ook nog. Ik denk dat Balotelli nog geen top 25 is.

1 maart 2018 om 18:56

En dan zijn Lacazette, Zlatan en Cavani ook nog niet genoemd.

1 maart 2018 om 19:10

Klopt! Maar Zlatan hoort bij lange na ook niet meer bij de 10 of 25 beste spitsen ter wereld! Kom op man die man is verleden tijd

1 maart 2018 om 19:28

Daarnaast is trouwens Lacazette ook een Franse 1 data vlieg gebleken.
Ik heb dan liever ballo in mijn team als ik naar kwaliteit kijk

1 maart 2018 om 19:43

Benzema, Jonas, Vardy, Bas Dost, Gomis, Tevez, Jackson Martinez, Mario Gomez, Diaz, Rashford, Martial, Aspas, Dybala, Quagliarella, Sturridge, Benteke, Nabil Fekir, Milik, Timo Werner, Burak Yilmaz, Doumbia, van Persie, Bacca, Facundo Ferreyra, Giroud, Kalinic, Andrã© Silva, Kramaric, Huntelaar, Dolberg, Jorgensen.

Allemaal betere opties dan de gok wagen met Balotelli.

1 maart 2018 om 19:55

Hoezo niet Steeph? Omdat hij 1 jaar geblesseerd is? Daarvoor hoorde hij er zeker wel bij en wellicht nu nog steeds.

1 maart 2018 om 20:18

Fekir is geen spits. Klopt natuurlijk wel dat het een veel betere opties is.

1 maart 2018 om 20:21

Ballo boven Lacazette ? ; Over onzinnige uitspraken gesproken...

1 maart 2018 om 21:13

Nou nou je gaat nog bijna Michiel kramer op noemen

1 maart 2018 om 22:19

Dolberg, Kramarix, Doumbia, Yilmaz, Jorgensen , Rashford, Aspas, Gomez , Sturridge en de helft van je lijst😂😂😂. Doe normaal man

1 maart 2018 om 22:54

Dan heb je ook nog Dani Schahin en Vancamp! Nee onzin, mooi verkooppraatje weer van de heilige handelaar in de voetbalwereld, maar ballo zal nooit meer serieus genomen worden!

1 maart 2018 om 18:55

Wat maakt Lukaku en Aubameyang beter? Voor naar jouw argument over Lukaku. Iedereen kan zien dat Balotelli een veel betere techniek heeft. Niet dat ik jou nu wil afbranden, maar ben oprecht nieuwsgierig naar jouw argumentatie. Ik heb meer het gevoel dat meer mensen het er niet mee eens zijn uit onderbuikgevoelens

1 maart 2018 om 19:00

Jawel hoor, iedereen is het er mee eens dat Balottelli geen top spits is, hij komt mentaal zwaar te kort. Dat heeft hij al vaak genoeg bewezen. maar elke keer is er wel weer een club te vinden die het wil proberen. Denk eerlijk gezegd dat de echte top zijn vingers er niet meer aan gaat branden.

1 maart 2018 om 19:06

Kijk alleen al naar de cijfers van Lukaku en Aubameyang dan heb je verder geen argumentatie nodig. Balotelli doet het ff leuk bij een middenmoter terwijl de andere twee de ene na de andere doelpunt scoren bij een topclub.

1 maart 2018 om 19:06

Uhh...Aubemeyang scoort al de afgelope 3,5 seizoenen aan de lopende band bij Dortmund. Hij laat het ook niet alleen tegen de kleintjes zien, zoals Lukaka op vorig weekend dat de afgelope jaren doet.

1 maart 2018 om 19:08

Lukaku en Aubameyang zijn alle 2 spitsen die er per seizoen (in topcompetities) 20+ in kunnen knallen. Dat maakt ze alle 2 beter dan Balotelli. Lukaku en Aubameyang kunnen teams dragen. (zie Everton voor Lukaku & Dortmund voor Aubameyang)
Deze dingen heb in Balotelli zelden zien doen.

1 maart 2018 om 19:38

Hun cijfers

1 maart 2018 om 20:00

En op basis van kwaliteit en potentie?

1 maart 2018 om 22:05

Qua potentie niet, maar wat heb je aan potentie als je er niks mee doet? Om “potentie” zou je royston drenthe ook in de top 10 linksbacks moeten zetten. Om potentie zou Bojan een top 10 speler zijn. Op basis van prestaties en kwaliteit doen speler zoals Bojan en Balotelli het onder voor veel spelers.

Ik snap dat je als zaakwaarnemer positief moet zijn over je clienten, maar hij staat niet in de meeste mensen hun top 10 spitsen denk ik. Ik heb hem altijd al een overschatte spits gevonden die 1 geweldig EK heeft gespeeld. En de beste spits van Italie vind ik hem zeker niet, Immobile is veel beter vind ik.

1 maart 2018 om 18:35

Balotelli had/heeft zoveel potentie, maar is er door allerlei fratsen niet uitgekomen. Vind zelf overschat dan ook niet de juiste term eigenlijk.

1 maart 2018 om 20:12

Zelfs zonder zijn fratsen denk ik niet dat hij de absolute wereldtop had bereikt. Hij mist gewoon iets wat hem onderscheid, zoals Aguero zijn techniek, of Suarez zijn onvoorspelbaarheid of zelfs Lewsndowski’s gevoel voor positie.

1 maart 2018 om 20:25

Hij was natuurlijk voor een jonge speler wel heel erg compleet. Kan/kon scoren met links, rechts en met het hoofd. Fysiek was hij ook veel verder dan leeftijdsgenoten. Behoorlijk snel en had ook een goede techniek. Potentie had hij zeker, jammer genoeg zal het er nooit uitkomen. Zoals hierboven al aangegeven, er zijn momenteel 20+ spitsen beter en effectiever.

1 maart 2018 om 22:21

Wat balo heeft minstens een netzo goede techniek. Je krijft hem niet van de bal en zijn aanames zijn ziek. Maar mensen denken omdat pogba en balo groot en zwart zijn dat ze meteen lomp moeten zijn terwijl ze een van de meest technische spelers zijn in de wereld.

Hmm...
Lewandowski, Aguero, Cavani, Suarez, Griezmann, Aubameyang, Lukaku, Kane, Icardi en Higuain.

En dan zijn Ibrahimovic, Morata, Immobile, ook gewoon beter. Ik vergeet er vast een aantal

1 maart 2018 om 18:40

Diego Costa en Dybala zijn ook niet mis 😜

1 maart 2018 om 20:44

Ok Zlatan is God, maar laten we aub niet meerekenen als speler, speelt nauwelijks en na dit seizoen gaat ie gewoon ergens chillen

1 maart 2018 om 21:41

ja je vergeet de beste spits van allemaal, Good Old Tom van Weert..

1 maart 2018 om 22:21

Ibra is niet beter.

Raiola wordt toch door weinig mensen serieus genomen daarom kan hij zulke uitspraken ook makkelijk doen. Balotelli hoort bij lange na niet bij de beste spitsen van dit moment.

1 maart 2018 om 18:59

Raiola, de man die zelfs de slechtste voetballer bij Real Madrid kan krijgen wordt door weinig serieus genomen? Ik denk dat jij de beste Raiola erg onderschat. Als er iemand serieus genomen wordt dan is hij het wel. Over Balotelli zit hij echt niet heel ver naast. Hij zou niet bij iedereen in de top 10 horen, maar velen vinden dat ook om zijn fratsen uit het verleden

Zwaar overschatte speler wiens naam veel groter is gemaakt dan hij daadwerkelijk is. Hij mag de schoenveters van iemand als Dost nog niet eens strikken en dat vind ik al een prutser

1 maart 2018 om 19:02

Wat is er overschat aan hem? Hij heeft het door zijn gedrag verneukt en niet omdat hij niet kon voetballen. Iedereen kon zien hoe goed hij was. Hij heeft er gewoon te weinig mee gedaan en begint nu iets volwassener te worden en beter te presteren. Balotelli kan echt nog wel bij een hogere club terecht.

René van Rijswijk, Dirk-Jan Derksen, Jan Bruin, Jack Tuyp, Emiel van Eijkeren, Mariano Bombarda, Hennie Meijer, Johnny vd Beukering, Harry vd Laan, Joszef Kiprich.. Nee Mario, in mijn top 10 sta je niet.

1 maart 2018 om 20:09

Je vergeet Henk Veerman

1 maart 2018 om 21:56

Of wat te denken van Harry Decheiver!

2 maart 2018 om 08:56

Vergeet Kluivertje niet!

Ik moet altijd wel een beetje lachen om die Raiola met zijn grote praatjes. Hij verzint ongetwijfeld de helft, maar weet voor zijn spelers (en zichzelf) altijd wel echt het maximale eruit te halen. Lijkt me een fijne zaakwaarnemer om te hebben als speler.

1 maart 2018 om 21:15

@ ipswich town qua financien wel maar hij heeft ook van heel veel spelers de sportieve carrieres verneukt door spelers voor clubs te laten tekenen waar ze nog lang niet aan toe waren ook vind ik dat ie een keer zijn mond moet houden in de pers als 1 van zijn op de bank terecht komt want dit werkt ook in hun nadeel , op zakelijk vlak krijgt mino een dikke 10 maar op het vlak van sportieve begeleiding van zijn spelers krijgt ie een dikke onvoldoende

1 maart 2018 om 21:32

Ik ben het met je eens hoor, voor wat betreft het sportieve gedeelte. Veel spelers laten zich gek maken en gaan te vroeg naar te grote clubs. Ik vind alleen dat je dat gedeelte niet volledig aan een zaakwaarnemer kunt toeschrijven. Als ik prof was (Ik ben helaas nooit verder gekomen dan de 3e klasse amateurs haha), zou ik de sportieve keuze en het sportieve plan zelf in de hand willen houden. Ik zou een zaakwaarnemer puur en alleen het financiële aspect willen laten afhandelen. Hij kan je immers niet verplichten om naar een andere club te verkassen.

Je kunt zeggen wat je wil maar hij scoort er wel veel en is beter dan spitsen zoals morata etc. Vroeger overschat nu onderschat al weet ik zelf ook wel dat die raoila ofso dit doet om hem in dit geval een goeie club te geven maar anders wel geld. Over kluivert sprak hij laatst ook iets te lovend namelijk (ben voor ajax)

Als ik terug kijk op de grote wedstrijden die balotelli heeft gespeeld was hij wel redelijk vaak een beslissende factor dus qua potentie zou hij zeker wel bij de top 20 kunnen horen ! Maar doordat de MEDIA het veel op hem gemunt heeft en misschien zelf het ook een beetje opzocht is nog niet alles eruit gekomen ! Bij Liverpool had hij echt een slecht seizoen maar bij zijn andere clubs heeft hij t wel redelijk tot goed gedaan ! Voor het Italiaanse elftal heeft hij wel topprestaties geleverd

dan heeft ie maar een slechte zaakwaarnemer mino want als je bij de 10 beste spitsen ter wereld hoort zou je in de europese top moeten spelen en niet bij nice

1 maart 2018 om 22:22

Icardi en Kane of immobile spelen niet bij de europese top

De Jumbo huismerk chips hoort ook tot de beste van de wereld. En dat kan ik weten als Jumbo medewerker! On: het is natuurlijk logisch dat Raiola zoiets zegt omdat hij de zaakwaarnemer van Balotelli is maar het is natuurlijk onzin dat Balotelli een wereldspits is. Vroeger had hij het talent wel maar hij heeft er tot zijn tijd bij Nice gewoon heel weinig mee gedaan. Leuk dat hij het nu goed doet maar ik kan er echt wel 20 opnoemen die beter zijn. En die Jumbo chips is niet te vreten trouwens😉

Als ik terug kijk op de grote wedstrijden die balotelli heeft gespeeld was hij wel redelijk vaak een beslissende factor dus qua potentie zou hij zeker wel bij de top 20 kunnen horen ! Maar doordat de MEDIA het veel op hem gemunt heeft en misschien zelf het ook een beetje opzocht is nog niet alles eruit gekomen ! Bij Liverpool had hij echt een slecht seizoen maar bij zijn andere clubs heeft hij t wel redelijk tot goed gedaan ! Voor het Italiaanse elftal heeft hij wel topprestaties geleverd

Als ik terug kijk op de grote wedstrijden die balotelli heeft gespeeld was hij wel redelijk vaak een beslissende factor dus qua potentie zou hij zeker wel bij de top 20 kunnen horen ! Maar doordat de MEDIA het veel op hem gemunt heeft en misschien zelf het ook een beetje opzocht is nog niet alles eruit gekomen ! Bij Liverpool had hij echt een slecht seizoen maar bij zijn andere clubs heeft hij t wel redelijk tot goed gedaan ! Voor het Italiaanse elftal heeft hij wel topprestaties geleverd

Hij komt niet eens in de buurt van de top 10 en zeker geen 100 miljoen waard...
Wat een uitspraken weer van Raiola, leuk dat jeje speler probeert te slijten maar ben dan wel wat realistischer. Leuk voor een middenmoter in een topcompetitie maar meer ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren