Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Raiola bevestigt vertrekwens: ‘Hij wil naar Manchester United’

Laatste update:

Mino Raiola herhaalt dat Henrikh Mkhitaryan zijn zinnen heeft gezet op een transfer naar Manchester United. “Hij wil naar Manchester United en we proberen nog altijd om deze situatie op te lossen”, aldus de zaakwaarnemer in een interview met The Times.

/

“We praten nog altijd met Dortmund. We proberen redelijk te zijn. Ze zijn ervan op de hoogte dat Micki nu wil vertrekken”, voegt de Italiaanse Nederlander eraan toe. Het is geen geheim dat de 27-jarige international van Armenië weg wil uit Westfalen, want directeur Hans-Joachim Watzke meldde woensdag al dat hij zijn tot medio 2017 doorlopende contract niet wil verlengen.

Volgens de Daily Mirror heeft de club van manager José Mourinho reeds een bod van 24 miljoen euro uitgebracht, maar bedraagt de vraagprijs van Dortmund 35 miljoen. Arsenal, Juventus en Chelsea zouden Mkhitaryan eveneens op de korrel hebben.

Denk jij dat Henrikh Mkhitaryan volgend seizoen in Engeland speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
18 juni 2016 om 08:52

Liever niet, veel te blessuregevoelig. Ik denk dat het een goede aankoop is. Nu Ibrahimovic nog zeker vastleggen en vol gaan voor Kante en eventueel Varane. Daarnaast heb ik hele kleine hoop dat ze een poging voor Pogba gaan doen

18 juni 2016 om 11:28

Denk dat het andre gomes gaat worden. Pogba lijkt mij niet haalbaar aangezien die kan kiezen voor Barcelona en Real Madrid. Voorhoede martial-ibra-micki. Middenveld gomes-kante-rooney. Als die Bailly dan nog kan verdedigen staat er echt een zeer sterk team. Ook niet eens overdreven duur. Kante 25, micki 35, ibra gratis. Alleen gaat Gomes veel geld kosten. Maar je krijgt wel waar voor je geld. Misschien nog een rechtsback. Die van Albanië valt mij al heel het EK positief op.

18 juni 2016 om 12:00

Of azpi.

18 juni 2016 om 09:35

Reus is ook een beest van een speler. Maar Mkhitaryan is ook echt een topper! Fluwelen techniek en heel dynamisch. Ik zie hem graag komen. Hopen dat het niet een gevalletje Kagawa is.

18 juni 2016 om 10:42

En hij is ook nog eens tweebnig, dus hij kan met links schieten en met rechts goed voorzetten

18 juni 2016 om 10:42

Tweebenig*

18 juni 2016 om 14:28

Zucht... Reus komt niet. Vorig jaar bod uitgebracht van 80 miljoen, afgewezen door Dortmund. Dat was de 468e keer dat ik dat hier heb gepost en we tellen nog altijd...

Als ik die naam Raiola lees, dan denk ik altijd: daar gaat weer een voetbalcarrière...

18 juni 2016 om 09:01

Hehe je bent zeker niet de enige. Ook bij mij komt die gedachte op. En waarom denken wij dit? Omdat hij meer carrières om zeep heeft geholpen dan dat er geslaagd zijn...

18 juni 2016 om 09:06

Ja, want Zlatan, Maxwell, Pogba, Mkhytarian, Nedved, Lukaku etc. hebben allemaal waardeloze carrières natuurlijk..

18 juni 2016 om 09:16

En je vergeet natuurlijk in dit rijtje bewust Balotelli? Of wat te denken van Kishna?

En was PSG voor Zlatan nu die gedroomde club? Tuurlijk, het geld is goed. Maar hij had toch gewoon bij een top-topclub moeten spelen de afgelopen 4 jaar?

18 juni 2016 om 09:23

Zowel Kishna als Balotelli zijn zelf figuren die niet 100% zijn in hun bovenkamer. Dat zij niet de mentaliteit hebben om tot een maximale prestatie te komen is niet Raiola's verantwoordelijkheid.

18 juni 2016 om 09:30

Uhh dat zijn inderdaad de bekendere namen die iedereen kent. Ken jij al zijn klanten? Ik durf te wedden van niet. Namen die bij opkomen zijn die 2 Ajacieden. Ken jij henri van der vegt? Ik niet maar zijn carrière heeft hij ook verwaarloosd. Eerst nadenken voor zoiets te plaatsen. 5 minuten googlen levert mij al meer spelers op die waren mislukt bij hun club waar raiola ze heeft ondergebracht dan spelers die een succesvolle tijd hadden bij de club waar raiola ze had ondergebracht

18 juni 2016 om 09:49

Maar als je een serieuze vergelijking wilt doen moet je uitzoeken hoeveel spelers onder contract hebben gestaan en hoeveel er mislukt zijn. Vervolgens moet je dit dan ook voor andere zaakwaarnemers doen. Dan kun je erachter komen of deze man gemiddeld genomen beter of slechter is voor iemand zn carriere.

18 juni 2016 om 13:35

Kishna is nog maar 12 jaar, dus hoe kun je daar nou uitspraken over doen? En als je in twijfel trekt of zlatan bij psg wel op zn plek was, ben je zelf natuurlijk ook niet helemaal goed

18 juni 2016 om 14:12

12 jaar en dan al bij lazio spelen, best knap

Ik dacht dat hij naar arsenal ging. Weer een speler die wenger laat lopen. Het is om moe van te worden

18 juni 2016 om 09:02

Hij gaat ook niet naar United. Dortmund wil hem niet verkopen en aan zijn contract houden.

18 juni 2016 om 09:50

Het verhaal is dat hij zelf liever naar united wil. Wat kan wenger daar nou aan doen?

18 juni 2016 om 11:02

Allicht is dat omdat United al contact heeft opgenomen en Arsenal niet. In actie schieten dus, dat moet hij doen.

Ik weet niet waar hij achter de schermen mee bezig is maar na de vroege transfer van Xhaka horen we niets meer.

18 juni 2016 om 11:20

Tja, volgens de geruchten heeft arsenal zelfs als eerste een bod gedaan, al heb ik geen idee of dat echt waar is.
Ik geloof iig niet dat wenger lekker op het strand ligt en vergeten is dat hij nog spelers moet kopen. Ik denk dat mensen hier vaak onderschatten hoe moeilijk het is grote spelers binnen te halen.
Is deze positie trouwens ook wel een prioriteit bij arsenal? ik hoor iedereen al jaren roepen dat er een spits, verdedigende middenvelder, en een cv moet komen

18 juni 2016 om 11:44

Volgens de Arsenal fans zal chamerlain en Campbell vertrekken. Daarom willen ze een nieuwe vleugelspeler. Een cvm hebben ze genoeg. Vardy zal bij Arsenal komen? Een cv hebben bijna alle pl clubs nodig.

Niet Raiola bepaalt maar BVB.

18 juni 2016 om 09:16

Dortmund kunnen mkhitarian niet tegenhouden. Hij wil zeker bij man u komen.

18 juni 2016 om 10:24

Mkhitaryan heeft een contract voor een jaar. De keuze is dus aan bvb, nu 30 miljoen of iets dergelijks pakken of volgend jaar dat hij gratis weggaat

Wat een club dat Dortmund. Vandaag staat in Bild dat Dortmund hem zoiezo aan zijn contract houd zelfs als United 40 miljoen bied. Wat is dat voor management daar dat ze Hummels zonder tegenstribbelen naar de grote concurrent laten gaan voor 35 miljoen met ook maar 1 jarig contract en Gotze toendertijd ook 1 jarig contract en die lieten ze ook gaan zonder moeite voor 40 miljoen. Wat is dat voor achterlijk beleid. Ja joh laten we hem een transfer blokken naar Engeland en laten we onze aanvoerder met dezelfde contractduur zonder moeite naar de concurrent verkopen..

18 juni 2016 om 09:14

Dortmund kan niet de spelers tegenhouden, want bij Bayern kunnen ze veel geld verdienen en ze willen geen teleurstellende spelers hebben in de selectie. Ik ben wel eens dat Dortmund een transfers blokkeren naar Engeland. Komt het toen man u kagawa kochte in 2012 en weer terug kwam?

18 juni 2016 om 09:24

Nou geld toch ook bij United daar verdien je veel meer en Mkhitaryan wil naar United dus zal ontevreden zijn nu. Dus snap ff niet wat je bedoelt?

18 juni 2016 om 09:28

Sorry. Bij een rijke clubs verdien je veel geld.

18 juni 2016 om 10:48

Hummels wordt bedankt voor zn bewezen diensten en ze hebben hem dit gegund. Mhiki was de duurste speler voor ons ooit. Heeft nu een seizoentje lekker gepresteerd en wil gelijk een transfer forceren. Daar zijn ze het dus niet mee eens.

18 juni 2016 om 12:10

BVB is juist heel goed bezig, niet zaakwaarnemers bepalen maar contracten dienen gerespecteerd te worden. Hummels wilde vorig seizoen al.vertrekken echter zijn ze samen overeengekomen dat Hummels nog 1 jaar zou.blijven om vervolgens zonder problemen te kunnen vertekken. Strategisch gezien is BVB bezig.om.de slapende conxurrerende.clubs te vermoorden. BVB heeft 3 vd 10 beste talenten uit de europese jeugd gehaald. Dembele, Merino en Passlack zijn geweldenaren. Daarnaast nog.Guerreiro, Rode, Pulisic, Bartra, Weigl en de ervaren Sokraris, Pisczek, Reus en Auba....heel sterk team!

Dan hoop ik dat man u snel hem vastlegt. Hij is ons zeker aanwinst. 30 miljoen is prima bedrag, maar voor Dortmund is het wel sneu dat ze al hun sterkhouders kwijtraken ze hebben toch veel talenten gekocht en ook hebben die pulisic, hij gaat mkhitarian opvolgen denk ik.

Zou een hele sterke aanwinst zijn. Heeft een fantastisch seizoen gedraait en hij kan voor meer creativiteit zorge bij ons voorin en dat is wat we miste dit seizoen. Hopelijk komt hij en volgen Zlatan en Kante nog, dan is het elftal echt flink versterkt en dan moet Mourinho er een machine van zien te maken.

Ik mag toch hopen dat er voor mhiki gewoon 40/45 mil wordt getikt. Als ik kijk dat ze die waailap van een depay voor 35 miljoen hebben opgehaald.

18 juni 2016 om 11:04

Bedankt voor die info daarboven, daarom wou hij naar Juventus gaan. Bij depay werd hij door de media gehyped, hij heeft zwaar aan Louis te danken dat hij bij man u mag komen. Ook hebben die woodward die alleen maar dure spelers haalt terwijl sommige niet waard zijn. Voor 40 miljoen is hij wel waard.

Yes! Dan komt ie iig niet naar Arsenal!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren