Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rabiot wil ooit terug naar Engeland: ‘De Premier League... dat is voetbal’

Laatste update:

Adrien Rabiot ziet het niet zitten om zijn hele leven in Frankrijk te voetballen. De 21-jarige middenvelder van Paris Saint-Germain wil de oversteek maken naar Engeland, waar hij bij een topclub uit de Premier League hoopt te gaan spelen.

/

Rabiot speelde in de jeugdopleiding bij Manchester City. "Ik heb een mooie tijd gehad in Engeland. Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik daar ooit wil terugkeren. Ik heb altijd al willen spelen in Engeland. De Premier League… dat is voetbal”, aldus de international in gesprek met Telefoot. Voorlopig zit de middenvelder op zijn plek in Parijs. “Ik heb gesproken met de trainer en hij heeft me verteld dat hij op me rekent.”

De Frans jeuginternational vindt het nu nog te vroeg voor een transfer naar Engeland. “Ik wil dit seizoen bewijzen dat ik een belangrijke speler kan zijn voor het team. Mijn ambitie is om uit te groeien tot vaste basisspeler bij PSG. Ik ben hier nu erg gelukkig en wil graag voor een lange tijd blijven. Ik wil meegroeien met de club en de aanvoerdersband dragen”, aldus Rabiot.

Wordt Paris Saint-Germain dit seizoen kampioen van de Ligue 1?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
4 september 2016 om 15:28

Als je de Ligue 1 een beetje volgt zie je dat PSG een beetje kwakkelt, zo raar is de poll dus niet.

4 september 2016 om 15:29

Mickey

PSG is haar talisman kwijt, dat scheelt een hoop, bovendien hebben ze helemaal niet sterk ingekocht. Lyon en Monaco acht ik, als het wat meevalt, in staat om PSG te bekampen om de titel dit seizoen.

Ligt het aan mij of begint PSG langzaam aan leeg te lopen. Wellicht is Ligue 1 gewoon niet competitief en interessant genoeg.

4 september 2016 om 15:46

Ligt niet aan jou, want nu ik er zo over nadenk zijn er steeds meer spelers die azen op een transfer; Matuidi had naar Juve gewild, Marquinos werd in verband gebracht met Barça, Ibra is naar Man United, David Luiz is terug naar Chelsea, Sirigu is geleend door Sevilla, en ik denk dat dit de komende jaren nog wel zo doorgaat. Maar ondanks dat denk ik dat Psg de Ligue 1 nog gewoon blijft domineren.

4 september 2016 om 17:05

Krychowiak, Ben Arfa, Areola (uitgeleend) en Jese hebben ze daarvoor teruggehaald. Marquinhos gaat denk ik ook niet meer vertrekken, omdat Luiz nu naar Chelsea is gegaan, waardoor hij weer op zijn favoriete positie komt te spelen. Alleen vind ik 3 centrale verdedigers wel magertjes, waarvan Thiago Silva heel erg blessuregevoelig is en Kimpembe eigenlijk nu pas echt moet gaan doorbreken. Dus ze zijn vrij kwetsbaar achterin. Voor de rest is alles wel redelijk dubbelbezet.

4 september 2016 om 15:56

Op Zlatan en David Luiz na zijn we geen vaste basisspelers kwijt geraakt. Zlatan is moeilijk (mss wel niet) te vervangen maar wordt al ouder en ik heb vertrouwen in Marquinhos en daarachter nog o.a Kimpembe om Luiz te doen vergeten. Ik ben het met je eens dat de Ligue 1 misschien wel wat eentonig werd de afgelopen jaren maar tijden veranderen en het kan dit jaar wel eens heel lastig voor PSG worden om de titel te pakken. Vooral Monaco vind ik een sterke concurrent en clubs als Lyon moet je ook niet vergeten.

Mooie middenvelder met een apart loopje. Hij wiggelt een beetje a la Ronaldinho, al is hij verder wel een andere soort speler.

Voor het beste voetbal moet je in Spanje zijn, maar qua spanning is Engeland toch wel het summum.

Veel spelers komen alleen naar PSG vanwege het geschetste vooruitzicht van Champions League winst. Maar daar gelooft langzaamaan niemand meer in. De enigen die komen doen dat voor het geld.

4 september 2016 om 16:26

Ze waren anders wel goed bezig hoor. Hun enige fout was het aanstellen van Emery. Blanc had moeten blijven!

De PM is een hoger loon. dat is alles.daarom willem ze nu alemal naar Engeland. 20 Jar geleden wilden ze allemaal naar Italie. Zeurkoussen zijn het. Zeg gewoon dat je het doet voor het geld.

4 september 2016 om 18:24

Psg is anders ook niet arm hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren