Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Quincy Promes: ‘Ik nader steeds meer de vorm van Spartak’

Laatste update:

Quincy Promes maakte woensdagavond tegen Fortuna Sittard zijn eerste hattrick in het eerste elftal van Ajax. De Oranje-international was de afgelopen weken ook al trefzeker tegen Sparta Rotterdam, Lille OSC en PSV. Hij komt steeds beter in vorm, zo laat hij weten in onderstaande video van Ajax TV. De 27-jarige aanvaller zegt zijn vorm van zijn periode bij Spartak Moskou te naderen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben blij voor promes dat hij in vorm begint te raken. Werd al afgeschreven voordat hij gespeeld had

Had echt mijn twijfels over Promes. Maar hij heeft echt een neusje voor de goal. Hij heeft nu een basis plaats verdiend vind ik. Toen hij op 10 ging spelen en Hunter in de spits ipv Tadic begon het direct beter te draaien. Ik denk dat Tadic in de spits prima werkt tegen erg sterke tegenstanders maar in de ED zou ik toch eerder kiezen voor een echte spits (hunter of Traore) en Tadic op de flanken.

26 september 2019 om 13:04

Tadic werkt ook wel alleen is ie momenteel compleet uit vorm

Goed in vorm maar meneer hoeft dat theater daarna niet te doen. Ik heb ook de indruk dat hij zichzelf echt een breed vind. Ik vind hem als flankspeler weinig overtuigen. Komt zijn man amper voorbij. Als 10 tussen de linies vind ik hem beter renderen.

Onderschatte voetballer . Al scoort hij duizend doelpunten de gunfactor zal hij hier helaas nooit krijgen.werd al afgeschreven voor hij een wedstrijd gespeeld had. Maar hij is uit het goede hout gesnedenen laat zijn klasse zien .

26 september 2019 om 13:06

Goed dat jij er bent die ons allemaal op onze tekortkomingen en beperkte voetbalkennis te wijzen... wat zouden we toch zonder jou moeten beginnen

26 september 2019 om 16:00

Als hij zo blijft scoren (6 uit 5) dan denk ik dat hij de gunfactoren bij de meeste ajacieden wel gaat krijgen. Tegenstanders zullen hem misschien minder leuk vinden.

En nu laten zien dat hij dit kan volhouden , dan gaat Ajax er veel plezier aan beleven. Het zal per wedstrijd moeten blijken wat de beste opstelling is en wie waar speelt. Het mooie zou zijn als ze tijdens de wedstrijd van systeem en/of posities veranderen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren