Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Puyol: ‘Hij kan naar Real Madrid, daar heb ik geen problemen mee’

Laatste update:

Neymar verruilde Barcelona afgelopen zomer voor het recordbedrag van 222 miljoen euro in voor Paris Saint-Germain, maar de afgelopen weken beginnen de geruchten over een vertrek van de Braziliaan uit de Franse hoofdstad alweer toe te nemen. Real Madrid zou erover nadenken om de aanvaller weer terug te halen naar LaLiga en Carles Puyol denkt dat het niet onmogelijk is dat Neymar bij de aartsrivaal van de Catalanen terecht komt.

“Ik denk dat het mogelijk is dat hij naar Real Madrid gaat, ik heb daar zelf ook geen problemen mee. Hij is een professional en het is niet onmogelijk, maar ik denk dat het moeilijk voor hem wordt om PSG te verlaten. Zij hebben veel geld voor hem betaald”, vertelt de oud-verdediger aan Estadão. Barcelona ontving ruim 200 miljoen euro voor Neymar, maar betaalde in januari ook zelf een bedrag dat tot 160 miljoen euro op kan lopen voor Phillipe Coutinho.

“Ik denk dat het allemaal een beetje te gek wordt, maar dit lijken de marktwaarden van vandaag de dag te worden. Als je ergens een speler bij een club weg wilt halen, zal je hierin mee moeten. We moeten wel proberen om het overzicht te behouden en niet te veel te betalen als we onszelf willen versterken”, vertelt de clubicoon van de Catalanen daarover.

Barcelona versterkte zich onlangs ook met Yerry Mina, die echter moeite lijkt te hebben om zich aan te passen aan het hogere niveau: “We moeten een beetje geduld hebben. Hij speelde nog niet eerder in Europa, hij komt uit Brazilië waar het voetbal heel anders is. Maar hij lijkt kwaliteiten te hebben. En Barcelona heeft Umtiti, die iedere dag groeit en snel bij de beste verdedigers ter wereld zal horen. Hij heeft zich aangepast aan de stijl van Barcelona”, sluit Puyol af.

Denk jij dat Neymar in de toekomst voor Real Madrid zal gaan spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Neymar naar Real Madrid lijkt kwestie van een tijd te worden, iedereen praat erover alleen is de vraag hoe deze transfer zal plaats vinden.

Overigens vind ik dat Umtiti al bij de beste verdedigers ter wereld hoort die jongen is ijzersterk is ook de reden dat Pique beter lijkt te spelen.

24 maart 2018 om 19:48

Omdat iedereen erover heeft gaat het ook gebeuren?

24 maart 2018 om 20:43

Nee, nee en nog eens nee. Omdat mijn buurman het nu ook zegt is de kans nog groter? De hele wereld kan het er over hebben, betekent niks.

Waarom zou PSG hem laten gaan? Dat houdt gezichtsverlies in. Ze pretenderen de beste club van de wereld te willen zijn en vervolgens laten ze een (de) ster speler vertrekken.

24 maart 2018 om 18:24

Er gaan wel veel geruchten rond dat de relatie tussen Neymar en PSG niet bijzonder goed is. Dat kan natuurlijk onzin zijn, maar gezien de hoeveelheid berichten zal er vast een kern van waarheid inzitten, althans, dat denk ik.

24 maart 2018 om 18:28

Maar laten we eerlijk zijn, sinds Christiano Ronaldo in 2009 bij Real Madrid zit, wordt er ieder jaar gespeculeerd dat hij zijn carrière elders zal vervolgen. We zitten nu in 2018 en de Portugees speelt nog steeds bij de Koninklijke. Persoonlijk denk ik dat het wel mee zal vallen.

Ik vind het sowieso altijd zo vreemd, dat verontwaardigde als een speler naar de aartsrivaal vertrekt van een club waar hij in het verleden heeft gespeeld. Neymar is een Braziliaan en heeft waarschijnlijk simpelweg niet de binding die Catalanen over het algemeen met Barcelona hebben. Ik zou het dus niet vreemd vinden als hij naar Real Madrid zou vertrekken.

Betreft het potentiele transferbedrag: Je moet als club wel gek zijn om nog meer te gaan betalen voor een speler dan PSG gedaan heeft. Dat bedrag ga je er natuurlijk nooit meer uit krijgen en bovendien is de club al hard op weg om de Champions League voor de derde keer achter elkaar te winnen. Neymar is natuurlijk een geweldige speler, maar ze hebben hem niet per se nodig.

Helaas is de voetballerij het speeltje geworden van rijke sjeiks, oliemagnaten en andere miljardairs waardoor het overzicht volledig verdwenen is en de balans tussen prijs en kwaliteit totaal afwezig is.

24 maart 2018 om 20:33

Vind je dan de verontwaardiging over spelers die vertrekken naar China ook vreemd? Ik ben het volledig met je eens hoor. Ik vind alleen voor beide zaken de gedachtegang namelijk ongeveer hetzelfde. Het excuus dat wij als Europeanen dan hebben is dat ze voor de kwaliteit van de competitie en de historie van de clubs komen. Maar ook hier doen ze het natuurlijk vooral voor het geld, want als al de pareltjes gewoon in hun eigen land blijven en bijvoorbeeld naar een Santos gaan zal het ook niet aan historie en niveau ontbreken.

En dan komen we bij de gelijkenis;

Het gaat allemaal om het geld en de mensen blijven zich verontwaardigen.

Dat zal niet voor de eerstkomende jaren zijn. En of Neymar dat echt zou doen, is nog maar de vraag. Het is niet omdat iedereen erover praat dat het echt zal gebeuren. De voetbalwereld is gek, dat weet ik. En Neymar in de Ligue 1 is ook eigenlijk best jammer.

Als Neymar moet en wil vertrekken kost het gemiddelde begroting van een 3e wereld ,

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren