Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV'er heeft geen ontzag voor Bayern: 'Ik benader Lewandowski niet anders'

Laatste update:
/

PSV ging twee weken geleden hard onderuit op bezoek bij Bayern München. Dinsdagavond staat het tweede groepsduel met de Duitse grootmacht op het programma, dit keer in Eindhoven. Nicolas Isimat-Mirin beseft dat het een zware kluif gaat worden voor de Eindhovenaren, maar vreest niet.

"Een wedstrijd tegen Bayern spelen moeten we als een bonus zien", zei de Franse verdediger maandag volgens NUsport. "Het is een wedstrijd tegen een elftal van hoge kwaliteit, maar we moeten ze niet anders benaderen dan andere teams." Bij een goed resultaat mag PSV nog hopen op overwintering in de Champions League. "Wij willen in elk geval in 2017 Europese wedstrijden spelen. Een voorspelling tegen Bayern? Laten we 1-0 voor PSV zeggen."

Isimat-Mirin zal Robert Lewandoswki van het scoren af moeten zien te houden. "Ik zal altijd op mijn hoede moeten zijn", beseft de verdediger. "Maar ik benader hem niet anders dan een andere tegenstander. Ik moet me focussen op mijn eigen spel, wie de tegenstander is maakt niet uit."

Hoe verwacht jij dat PSV - Bayern München eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beste Isimat, dat kun je beter wel doen

31 oktober 2016 om 17:15

Want dan gaat 'ie beter spelen? Gewoon hopen dat Lewa niet in z'n beste vorm is en Isimat en Moreno hun volledige potentieel benutten, dan is er wellicht iets mogelijk. Feit is echter wel dat ze dan nog 9 anderen hebben die wel redelijk kunnen foebele.

31 oktober 2016 om 17:17

Ik denk ook niet dat Lewansowski het grootste probleem is, uitstekende spits natuurljk maar wel afhankelijk van aanvoer. Robben afstoppen zal stuk lastiger worden.

31 oktober 2016 om 19:22

Hoho het is wel koning isimat, twee vingers in de neus denk ik

Ja en een paar weken geleden zei Brenet dat ze Bayern zouden opeten.

31 oktober 2016 om 18:14

Achja zo moet je een wedstrijd ook in gaan toch. Vantevoren het bijltje erbij neerleggen is ook niet de instelling.

31 oktober 2016 om 19:20

Manmanman. Wat moet ie dan zeggen? Als hij zegt het gaat niet lukken dan heeft ie weer een slechte motivatie. Waarom krijg je zoveel duimpjes?

1 november 2016 om 13:40

Wat hij moet zeggen? Dat Lewandowski zo ongeveer 100 klassen beter is dan een spits uit de eredivisie en dat hij daarom extra scherp moet zijn. En vooral niet te veel ruimte moet geven aan die Pool. Dat moet hij zeggen. Dit getuigt van onderwaardering naar een van de beste spitsen in deze wereld.

Prima zo hoort het ook. Ik moet zeggen dat ik aan het begin van het seizoen mijn twijfels had over Isimat, maar ik vind dat hij het echt uitstekend doet.
Zit er vaak goed tussen en is sterk in de duels, vormt een prima duo samen met Moreno. Bovendien is het een voorbeeldige prof en goed voor de sfeer.

Wens PSV veel succes. Zal moeilijk worden tegen deze top club.

Net als de eerste wedstrijd toen dachten ze ook dat ze kans hadden. Gewoon de boel dicht bouwen en hopen op een slechte dag van bayern.

31 oktober 2016 om 17:46

Wat moeten ze dan zeggen, ja ik denk eigenlijk dat we met 4-0 gaan verliezen? Als je met zo'n instelling een wedstrijd ingaat wordt het sowieso niks. Ik zou inderdaad wel gewoon 5-3-2 spelen, snap sowieso niet waarom Cocu dat de vorige wedstrijd niet deed. Dat is de toch de tacktiek waar ze succes mee hebben gehad in de Champions League.

1 november 2016 om 13:38

Nee maar Lewandowski wegzetten als een amateur lijkt me ook niet de bedoeling. Je kan toch gewoon zeggen dat je tegen spelers van wereldklasse speelt en dat je 300 procent scherp moet zijn. Gooi de boel achterin dicht en zit er scherp op. Dat had hij moeten zeggen.

Daar gaat hij dus al de fout in door Lewandowski niet anders te benaderen.

31 oktober 2016 om 20:29

zuiver !! daarnaast snap ik al helemaal niet hoe 22% van de stemmers denkt dat PSV thuis van Bayern zal winnen... Zelfs als Bayern met een B-elftal speelt acht ik PSV nagenoeg kansloos.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren