Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV’er debuteert na acht maanden: ‘Feyenoord is het volgende doel’

Laatste update:

Maximiliano Romero heeft zijn officieuze debuut gemaakt in het eerste elftal van PSV. De aanvaller kwam zaterdag een half uur in actie in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Xamax Neuchâtel en is blij dat hij minuten heeft gemaakt, zo vertelt hij aan het Eindhovens Dagblad.

“Ik moet nog in het ritme komen, maar ik ben gelukkig dat ik mijn debuut heb kunnen maken. Al was het maar een oefenwedstrijd, het is toch weer een volgende stap. Eindelijk heb ik voor de club kunnen spelen”, aldus Romero, die in de winterstop werd overgenomen van Vélez Sarsfield.

De Eindhovenaren betaalden naar verluidt tien miljoen euro, waarvan een deel bestaat uit een variabel bedrag. Slechts één keer eerder betaalde de kampioen van de Eredivisie méér voor een speler, want men had veertien miljoen euro over voor de komst van Mateja Kezman, die in 2000 de overstap maakte van Partizan Belgrado.

“Ik ben al zes maanden bij de club geweest, maar heb nog niet met mijn ploeggenoten in wedstrijden kunnen spelen. Van hieruit werken we toe naar de wedstrijd tegen Feyenoord op 4 augustus. Dat is het volgende doel”, besluit de negentienjarige Romero, die tot medio 2023 vastligt in het Philips Stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit blijft voor mij een beetje een vage aankoop. In interviews maakt deze jongen een nogal laconieke indruk, lijkt ook iets te dik.

Zeker nu De Jong blijft is het maar zeer de vraag of dit niet gewoon een miskoop is geweest. Als Romero het hele jaar speelt verkoop je De Jong nooit meer, speelt De Jong het hele jaar dan kun je het aankoopbedrag voor Romero al bijna afschrijven. PSV zal toch een keuze tussen een van de twee moeten maken lijkt me.

14 juli 2018 om 22:04

Beetje voorbarig om al te suggereren dat het een miskoop is. Hij is gewoon geblesseerd geweest en moet nu langzaam in zijn ritme komen. Ik ben wel benieuwd naar deze speler en verwacht er wel wat van en zijn naam lijkt ook op Romario, dus dat moet goedkomen.

14 juli 2018 om 22:09

Ik oordeel ook op basis van zijn interviews en trainingen tot nu toe. Ook wat beelden van gezien.

14 juli 2018 om 22:04

En jij weet al hoe Van Bommel gaat spelen? Wie zegt dat ie geen opstelling met 2 spitsen aanhoud?
Deze jongen is sowieso alles behalve dik ook. Is voor zijn geringe lengte zelfs extreem sterk.

14 juli 2018 om 22:05

Zou niet weten waarom. De jongen is pas 19. Als de Jong er wel 25 inschiet dit seizoen kan hij altijd nog volgend seizoen of zelfs het seizoen erop doorbreken. Gewoon een kwestie van 'de beste speelt'. Voor de Jong ga je überhaupt geen 10 miljoen meer vangen natuurlijk, die is volgend seizoen 29.

14 juli 2018 om 22:35

Romero is gekocht vanwege zijn potentie. Hij hoeft er dus nog niet te staan dit seizoen, al zou het natuurlijk wel prettig zijn voor Psv. Maar deze jongen heeft nog tijd zat.

14 juli 2018 om 23:09

Hij heeft nog geen minuut gemaakt en jij hebt het al over een miskoop? Gaat wel erg snel tegenwoordig. Kon me herrinenen toen Neres in het eerste half jaartje dat hij hier speelde geen denderende indruk maakten sommige mensen hem als miskoop bestempelde, maar tegenwoordig begint dat al dus voor een debuut.

14 juli 2018 om 23:47

Jij snapt er helemaal niets van, die jongen is 19 en heeft nog niet kunnen spelen. Het nu al over een miskoop hebben.....
De Jong is 28 en heeft zoveel meer bagage, je kunt ze echt nog niet met elkaar vergelijken.. Als Romero pas over 3 seizoenen de 1e spits is, dan is hij nog hartstikke jong en heeft hij no( tijd zat, ongeacht zijn transfersom.

Echt, dit soort reacties.....

15 juli 2018 om 05:47

Elke club heeft 2 spitsen nodig voor het geval er 1 geblesseerd raakt. en de concurrentie tussen de twee in ook niet verkeerd. De beste speelt gewoon.

15 juli 2018 om 06:30

Dat heeft die wel degelijk. Maar voor de rest heb je gelijk. De Jong die speelt er waarschijnlijk nog maar een jaar ook.

15 juli 2018 om 11:49

Misschien gaat MvB wel 4-4-2 spelen?

14 juli 2018 om 23:19

Tja, los van de vraag of Romero wel of niet gaat presteren: elke aankoop brengt een risico met zich mee, hoe hoog of laag het bedrag ook is. Je weet nooit hoe het uitpakt dus de hoogte van een bedrag geeft geen zekerheid voor bepaalde prestaties.

Ben erg benieuwd hoe goed deze jongen nou echt is. We hebben veel verhalen gehoord dus er is wel echt wat verwachting.

Hopelijk blijkt het een nieuwe "Ronaldo", "romario" te zijn. Hoe meer goede spelers in de ED hoe beter, zodat het aanzien van de ED weer omhoog gaat. Ik kijk uit naar de periode dat er weer minimaal 2 teams rechtstreeks de CL ingaan.

15 juli 2018 om 16:08

Minimaal 2 teams nog wel😁

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren