Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV zwaait zestal uit: ‘Ik begreep dat het een moeilijke beslissing was’

Laatste update:

Clint Leemans, Sander Heesakkers, Jesse Bertrams, Augustine Loof, Olivier Rommens en Taoufiq Nacirihebben hebben geen toekomst meer bij PSV. Het zestal heeft te horen gekregen dat hun aflopende contracten niet worden verlengd.

/

“Ik heb dicht tegen een plek in de A-selectie aangezeten en begreep dat het voor PSV een moeilijke beslissing was”, zegt de twintigjarige Leemans, verdedigende middenvelder van beroep, in het Eindhovens Dagblad. De jeugdinternational kwam in dienst van Jong PSV tot 82 wedstrijden, twaalf doelpunten en zes assists.

Leemans wordt volgens de krant gevolgd door Willem II en FC Eindhoven en de 21-jarige doelman Bertrams geniet belangstelling uit het buitenland.

Bij welke club zou Clint Leemans beter passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Aah jammer vond Clint nog altijd wel enigszins potentie hebben

In geval van Leemans toch best opvallend, misschien dat hij niet de potentie heeft om absolute uitblinker in de Eredivisie te worden, maar de Eredivisie kan hij zeker aan. Denk dat hij voor het meerendeel van de clubs een meerwaarde is.

25 maart 2016 om 10:04

Denk het ook maar is dus niet goed genoeg voor PSV kennelijk. Maar hij zal wel een aanwinst zijn voor clubs als Heracles, Ado, Willem II dus ik verwacht dat hij snel wordt opgepikt. Heeft op 20 jarige leeftijd toch al drie volle seizoenen Jupiler League meegepakt. Zou op zich ook niet verkeerd zijn als vervanger van Schaars maar dan krijg je weer zo'n Ritzmaier-scenario.

25 maart 2016 om 10:26

Je noemt het opvallend, maar legt het vervolgens eigenlijk zelf al prima uit. Zal geen uitblinker worden, maar kan de Eredivisie waarschijnlijk wel aan en zou een meerwaarde zijn voor het meerendeel van de clubs. Echter is PSV een topclub, dus heb je niets aan een speler die wel mee kan draaien en een aanwinst zou zijn voor bijv. Willem II. Dat ze hem laten gaan, lijkt me dus niet zeer opvallend. Daarnaast gunnen ze hem op deze manier ook een gratis transfer, waardoor clubs als Willem II en FC Eindhoven (genoemd in de tekst) hem ook daadwerkelijk kunnen betalen.

Leemans zou wel een prima speler zijn voor een club zoals NEC of Willem 2 sympathieke gast ook.

25 maart 2016 om 14:37

Hm eredivisie is te hoog gegrepen voor hem. Zelfde verhaal als vloet, blinkt nergens echt in uit. Daarnaast als je op je 21e niet verder komt dan jong Psv, zal er verder ook niet veel bijzonders meer gebeuren.
Maar ondanks dat, niet slecht gedaan van hem. Hij heeft het iig geprobeerd. Zie hem misschien nog wel naar Nac gaan.

Werd in de winterstop al gelinkt aan willem II.

Hopelijk nemen ze hem over in Tilburg als vervanger van Wuytens. Achenteh kan dat in ieder geval zeker niet invullen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren