Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV zet niet door en staakt onderhandelingen over dure aanvaller'

Laatste update:
/

Bruma hoeft niet meer te rekenen op een transfer naar PSV. De club uit Eindhoven vindt de 21-jarige vleugelaanvaller van Galatasaray te duur en ziet volgens het Eindhovens Dagblad af van zijn komst. Het verschil tussen vraag en aanbod tussen de twee partijen is te groot.

Bruma wordt al lange tijd in verband gebracht met een overstap naar PSV, maar Galatasaray laat hem niet zonder slag of stoot gaan. De Turkse topclub blijft vasthouden aan een vraagprijs van tien miljoen euro, terwijl PSV niet verder wilde gaan dan acht miljoen euro, waarvan een flink bedrag uit variabele bonussen bestond. Technisch manager Marcel Brands heeft daarop besloten de stekker definitief uit de onderhandelingen te trekken.

PSV blijft tot aan het einde van de transferperiode wel op zoek naar een extra aanvaller. Florian Jozefzoon overweegt een vertrek naar een club uit Duitsland, de toekomst van Luciano Narsingh bij PSV is vooralsnog onzeker. Ook Adam Maher vertrekt waarschijnlijk nog uit Eindhoven. Daar tegenover staat de komst van Siem de Jong, die gehuurd wordt van Newcastle United.

PSV heeft gelijk door niet meer dan acht miljoen te willen betalen voor Bruma

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hee ik zie nu een mooie kans voor Overmars hehe... Psv Siem en wij Bruma halen.

20 augustus 2016 om 11:17

Zou ik zeker overwegen als Ajax zijnde. Als je het bereid bent om 11 miljoen te betalen voor Bailey dan is 10 voor Bruma ook zeker haalbaar. Dan heeft Ajax wel een sterke voorhoede zeg met veel opties.

20 augustus 2016 om 11:23

Aub zeg, bruma is niet eens beter dan el ghazi. Rendement van niks. Was een groot talent, maar inmiddels staat hij al een tijdje stil. Bailey is van een geheel ander kaliber, maar helaas onhaalbaar.

20 augustus 2016 om 11:30

Bruma is echt in bloedvorm. Laatste 6 wedstrijden 7 goals. Heeft in Spanje echt een transformatie ondergaan. Onder Riererink speelt hij ook echt met enorm veel zelfvertrouwen. Bruma was overigens echt geweldig tot zijn zware blessure 1.5 jaar geleden. Hij begint nu pas weer zijn oude vorm te krijgen. Niets voor niets werd hij als grootste talent van zijn lichting gezien destijds.

20 augustus 2016 om 11:39

Oke die huidige vorm daar wist ik niks van, maar 10 miljoen euro? Ik vind het logisch dat psv denkt mazzel. En als Ajax 11 miljoen wilt voor bailey, dan zie ik ze niet 1 miljoen minder bieden voor bruma die minder is. Destijds was bruma overigens wel inderdaad goed. Mooi dat hij zich heeft herpakt.

Slim. Galatasaray blijft meer en meer vragen. Eens houdt het op. PSV kan zich beter bezighouden met een ander linksbuiten/rechtsbuiten. Het liefst iemand die op beide posities kan spelen. Misschien is Campbell van Arsenal wel iets? Wil zelf waarschijnlijk ook wel weg, aangezien Wenger hem nooit opstelt (zelfs niet op de bank), terwijl hij echt wel een erg goeie speler is met veel overzicht en een gevaarlijke snelheid.

Opvallend is wel hoe weinig Brands uitgeeft, behoudens de miljoenen voor Ramselaar. Ik ben zuunig! Had ook zo gehoopt op Lozano! Die is ook ineens uit beeld

20 augustus 2016 om 13:16

Maar er zijn ook amper spelers vertrokken, alleen J Bruma en v. Ginkel, en daar zijn vervangers voor gekomen, De Jong die erbij komt is dan pure bonus

20 augustus 2016 om 13:22

Ja Schwaab en Ramselaar dan. Maar verder? Een linksbuiten mag er wel bij. Jozefzoon gaat vandaag ook nog weg.

20 augustus 2016 om 16:17

Vergeet Lestienne niet. Plus het risico dat je Narsingh, Willems en Maher nog kwijtraakt

Dit is toch oud nieuws? Volgens mij was het al wel een tijdje duidelijk dat PSV van deze te dure aanvaller afziet? Al weet je het nooit met Marcel Brands. Die heeft wel vaker gezegd dat een speler te duur zou zijn en hem uiteindelijk toch gehaald.

Gelukkig! Bruma was zo goed de voorbereiding en de finale tegen Besiktas, een van de beste aan onze kant! Dit seizoen gaat hij vlammen..

Mogelijk staat deze jongen ook op het radar bij Ajax, is voor tien miljoen op te halen.

Meestal wordt er even gedreigt, daarna komen de Turken weer keurig zich melden bij PSV met de melding dat 8,5 miljoen ook genoeg is met eventueel 10 procent door verkoop.

De transferdeadline is er nog niet.

Ik hoop dat brands voor een Zuid-Amerikaanse of Mexicaanse spelers gaat en niet voor die gehype ziyech of larson. Lozano is de enige speler die gelink was met psv. Ik hoop dat hij naar psv komt.

20 augustus 2016 om 11:53

Ik hoop op Hector Villalba. Kan op de linkervleugel als in de spits.

20 augustus 2016 om 14:40

Ik vind Larsson echt wel een heel goed alternatief.

20 augustus 2016 om 17:00

nou ik vind hem niks, want hij wil de transfer forceren net als die limbombe ofzo. je gaat niet een speler aantrekken met een slechte mentaliteit.

Ik ben benieuwd welke aanvaller nog naar Eindhoven komt. 1 buitenspeler is echt nodig en misschien nog wel meer als Narsingh en / of Jozefzoon vertrekken. Het zou me overigens niet verbazen als het alsnog Bruma gaat worden...

Serge Gnabry halen, beste speler vd olympics en bij arsenal overbodig.

20 augustus 2016 om 11:57

Dat is inderdaad ook een goede optie, maar dan zal het wel huur worden. Die zal PSV nooit kunnen betalen.

20 augustus 2016 om 12:46

Die was echt goed inderdaad! Echt wat voor PSV én Ajax!

20 augustus 2016 om 12:18

Hopelijk is het niet waar, want ik wil depay niet zien united en in psv. Waar moet fosu mensah spelen terwijl psv een goede verdedigers hebben?

20 augustus 2016 om 12:38

Hoeft niets te zeggen. Men spreekt wel vaker af op neutraal terrein. Eigenlijk hoop ik het in het geval van Depay ook niet. Zo snel weer met hangende pootjes terug komen, dat kan nooit goed gaan. Mensah zou nog kunnen als Willems of misschien wel Arias vertrekt.

20 augustus 2016 om 13:38

Eens. Zonder depay is psv meer een team, want hij geeft namelijk nauwelijks voorzetten en gaat vaak voor zijn eigen succes. Van mij mag hij zelfs naar ajax gaan.
Ik verwacht wel dat fosu mensah op rb of in centraal verdediging gaat spelen, want hij is rechtsbenig en hij moet ontwikkelen op zijn beste en zijn echte positie. Van mij mag hij bij united blijven, dan hebben genoeg optie in de verdediging.

Het is echt van belang dat er bij Psv een winger bij komt. Locadia kan echt niet op de vleugel en Narsingh komt niveau te kort. Echter zijn goede buitenspelers lastig te verkrijgen en kom je al snel uit bij huur.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren