Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV wil grote slag slaan met tweede aanbieding in een jaar tijd’

Laatste update:

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat voor PSV dinsdag van start. In aanloop naar de nieuwe voetbaljaargang zit trainer Mark van Bommel nog in onzekerheid over een aantal van zijn spelers. Luuk de Jong en Hirving Lozano staan in de belangstelling van buitenlandse clubs. Waar Lozano waarschijnlijk verkocht gaat worden, hopen de Eindhovenaren De Jong met een nieuwe contractaanbieding te overtuigen om nog een jaar in het Philips Stadion te blijven.

Met Daniel Schwaab, Eloy Room en Aziz Behich zag Van Bommel drie spelers uit zijn selectie vertrekken. Vervangers wist technisch manager John de Jong nog niet aan te trekken. Met de Braziliaans jeugdinternational Lyanco Vojnovic heeft de club een verdedigende versterking op het oog, maar het is de vraag of de verdediger van Torino haalbaar is. Met Hidde Jurjus, Sam Lammers en Derrick Luckassen ziet PSV drie huurlingen terugkeren, waardoor Van Bommel extra opties krijgt. Het is echter de vraag waar de toekomst van De Jong ligt.

De ervaren spits staat in de belangstelling van het Mexicaanse Monterrey. Volgens het Eindhovens Dagblad wil PSV hem dolgraag behouden en de aanvaller heeft een nieuw en aantrekkelijk voorstel gedaan. Het is de tweede aanbieding voor De Jong in twee jaar tijd, want vorig jaar tekende hij al een nieuw contract tot medio 2021. De Jong houdt zelf de kaarten nog tegen de borst, zo klinkt het. Tijdens zijn vakantie laat hij de situatie de komende weken op zich inwerken, waarna hij een beslissing zal nemen. Mocht hij ervoor kiezen om bij PSV te blijven dan meldt hij zich net als alle andere internationals aan het einde van de maand weer op de club.

Volgens het regionale dagblad komt het vertrek van Lozano steeds dichterbij. Napoli is momenteel in onderhandeling met zaakwaarnemer Mino Raiola. Zodra er een persoonlijk akkoord is bereikt, kan een transfer snel tot stand komen. Naar verwachting ontvangt PSV een transfersom van circa vijftig miljoen euro voor de Mexicaans international.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ideale tijd om door te selecteren en nog voor een redelijk bedrag kwijt te kunnen. Krijg je weer dat gekut dat PSV hem zo graag wilt houden. Topspits en zeer goed gepresteerd, begrijp me niet verkeerd. Maar hij moet lekker door de voordeur vertrekken en Lammers en Malen het laten regelen. Als Robben dan terugkomt hebben we Bergwijn, Malen, Gakpo, Robben en Lammers voor de voorhoede. Pereiro, Guti, Rosario, Sadilek (Hendrix AUB verkopen en Guzman van Pachuca halen) voor het middenveld. En dan graag nog Ramselaar, Luckassen wegdoen en 2 goede CV's halen. Zoet verkopen en Unnerstall op goal en ik ben tevreden!

Unnerstall, Angelino, Nieuw, Nieuw, Dumfries, Guzman(Hoop ik), Gutierrez, Pereiro, Bergwijn, Lammers/Malen, Robben(Hoop ik)

17 juni 2019 om 07:54

Guzman en Gutierrez zoude fijn zijn op het middenveld maar van Bommel moet eerst af van zijn 2 verdedigend ingestelde middenvelders. Anders hebben we weer een heel lang seizoen.

17 juni 2019 om 08:06

Mee eens, nu kun je de Jong nog verkopen voor een aardig bedrag, en er staan genoeg opvolgers klaar. Blijf je vast houden aan de Jong, verkoop je hem straks niet meer of voor veel minder, en vertrekken de spelers die daar achter zitten ook eerder omdat ze geen perspectief zien. En gaan dan ook niet veel opleveren.

17 juni 2019 om 08:56

Ik ben het op zich wel met je eens hoor, maar je ziet het al aankomen .... stel dat Lammers en Malen de eerste paar wedstrijden niet scoren dan begint iedereen weer te schreeuwen dat ze Luuk nooooooit hadden moeten verkopen, wanbeleid en zo.

Maar zoals gezegd, ik ben het met je eens. Daarnaast kennen de tegenstanders de speelwijze van Luuk en PSV nu wel.
Lammers is toch weer een heel andere spits. Eentje die zelden ruzie met de bal heeft. Hij kan zelf zijn acties maken, maar legt ook prima af op de buitenspelers.

Ik hoop dat Lammers een echte kans krijgt en deze vrijwel meteen pakt.

En ja, er zullen dagen zijn dat we Luuk erg missen, maar dat hoort er een beetje bij.

Ik zou ervoor kiezen om Luuk de Jong ook te verkopen. Heeft heel veel goals gemaakt maar blijf het een stagnerende factor vinden om een vlotte spel te spelen, waarbij de rendement van de vleugelspelers laag uitvallen.
Verder hoop ik dan van Bommel stopt om met twee verdedigend ingestelde mv s opstelt. Zeker tegen de mindere clubs. Twee cv’s waarvan een ervaren en een ervaren lopende middenvelder. En Zoet ook weg, omdat he Unnerstall hebt.

17 juni 2019 om 09:57

Maar met De Jong heb je altijd oorlog in de 16. Het is geen Messi qua techniek maar het is een puike voetballer. Ook te zijn aan zijn vele assists. De Jong is steevast de afgelopen jaren in de top 3 qua goals geeindigt. Zou het zelf een domme zet vinden van PSV als ze hem weg doen aangezien hij gewoon de beste spits van de ED is.

17 juni 2019 om 10:02

Ik zou De Jong ook nooit laten gaan. Tenzij je echt het idee hebt dat een Lammers staat door te breken. Hij is voor de ED perfect, sterk aan de bal, altijd sleuren inderdaad en ook nog betrokken bij veel goals.

17 juni 2019 om 14:45

Soms is het goed voor het team om je “ beste” speler op te offeren, om zodoende grotere stappen te maken. Ik ben nog steeds van mening dat de looplijnen van de buitenspelers of doorschuivende middenvelders niet optimaal wordt gebruikt, omdat Luuk met zijn voet een drama is. Daarnaast wint hij kopduels maar als de bal over de grond rolt, hij de bal per definitie al kwijt is. Hij compenseert heel veel met zijn hoofd en daarin is hij denk ik wel een van de beste spitsen van Europa.

De Jong altijd proberen aan boord te houden als PSB zijnde. Echt van onschatbare waarde. Malen is klaar voor de basis, Gakpo nog niet denk ik.

17 juni 2019 om 09:50

Gakpo is juist klaar voor de basis.. als je ziet hoe hij elke keer presteert, vertel mij maar is een wedstrijd waaruit jij haalt dat Gakpo nog niet in de basis thuis hoort? Speelt meer dan prima naar mijn mening. Goede voorzet, ziet het spelletje, leuke dribbel, Goed schot dus ik zie het probleem niet. PSV al een paar keer uit de brand geholpen.

17 juni 2019 om 10:14

Hij komt eraan, zeker. Maar 34 wedstrijden is ie nog niet klaar voor als je om de titel wil spelen. AZ uit zakte hij nog door de ondergrens.

Onverstandig. Waarom weer op de Jong terugvallen. Oké, hij heeft het dit jaar goed gedaan, maar je ziet bij hem ook de gebreken van het voetballen. Met Lammers kun je veel dynamischer spelen en kun je ook, wat het spel alleen maar ten goede komt.

Verder mag er vandaag van mij toch wel eens wat gebeuren op de transfermarkt. Morgen begint het seizoen en de selectie is totaal nog niet op orde.. Dat lijkt me dan ook niet fijn beginnen.

17 juni 2019 om 19:31

Waarom niet met beide? De jong in de spits, Lammers op 10

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren