Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV wijst aangeboden creatieveling van minimaal 15 miljoen euro af

Laatste update:

Arsen Zakharyan gaat niet de overstap maken naar PSV, zo maakt Rik Elfrink bekend. De twintigjarige aanvaller werd aangeboden in Eindhoven, maar de club is niet geïnteresseerd in de diensten van de zesvoudig Russisch international. Het lijkt erop dat Zakharyan te licht bevonden werd door de Eindhovenaren.

“PSV gaat niet in op de aanbieding om Arsen Zakharyan aan de selectie toe te voegen. Aangeboden, bekeken, afgewezen. Duidelijk”, zo schrijft Elfrink op Twitter in heldere bewoording. De deal leek op voorhand al weinig kans van slagen te hebben, aangezien zijn club Dinamo Moskou momenteel al in verregaande gesprekken is met Strasbourg, dat in handen is van Chelsea-eigenaar Todd Boehly.

De naam van Zakharyan werd eerder al veelvuldig in verband gebracht met Feyenoord. De spelverdeler maakt met rasse schreden naam bij Dinamo Moskou. Feyenoord hoopte Zakharyan, die nog tot medio 2024 vastligt in Moskou, middels een creatieve financiële constructie naar De Kuip te halen. In Moskou wil men echter meer dan vijftien miljoen euro ontvangen voor de twintigjarige spelverdeler en dat was de regerend landskampioen van Nederland veel te gortig. Ajax werd daarnaast ook in verband gebracht met de creatieveling.

De berichten in de media over een eventuele transfer van Zakharyan naar PSV lagen direct gevoelig: Evgeniy Levchenko was niet bepaald onder de indruk van de vermeende wederzijdse interesse. "Voor alle duidelijkheid", schreef hij op sociale media, "Als PSV of elke andere club in Nederland of Europa een speler uit de Russische competitie koopt, financiert die club indirect de oorlog. Dus ook met Arsen Zakharyan. Het is hypocriet om te denken dat dat geld niet gebruikt wordt voor de oorlog."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft Levchenko zijn zin gekregen...

Wel jammer, leek mij een goede vervanger voor Simons. Ben benieuwd wie er wordt gehaald want met Til wordt het geen pretje en Babadi is er nog niet klaar voor.

3 augustus 2023 om 18:07

Zal inderdaad vast aan de woorden van Levchenko liggen en niet aan het prijskaartje

3 augustus 2023 om 18:25

Dit was uiteraard met een knipoog bedoeld

PSV en vooral Ajax op dit moment lopen achter de feiten aan. Nog steeds geen opvolger voor Xavi na weken zoeken? Het lijkt erop dat Feyenoord makkelijk kampioen gaat worden wat ook leuk is voor de verandering.

3 augustus 2023 om 18:05

Zo grappig. Ajax zou vorig jaar makkelijk kampioen worden na de voorbereiding. En iedereen weet hoe dat is afgelopen.

3 augustus 2023 om 18:09

Jason is een trollaccount. Je kunt hem beter negeren en niet voeren na middernacht.

3 augustus 2023 om 18:14

Bedankt. Bijna mn hele toetsenbord onder de thee door jouw opmerking.....

3 augustus 2023 om 18:22

Trollaccount omdat ik zeg dat Feyenoord makkelijk kampioen word? Sommige mensen kunnen echt niet tegen dat het goed gaat met Feyenoord. Vorig seizoen zei ik al in oktober dat Feyenoord kampioen zou worden en verklaarde iedereen mij voor gek. We zullen zien.

3 augustus 2023 om 18:31

Laat ze maar lullen jason, ik ben zelf voor psv en je hebt gewoon gelijk. Psv compleet uit balans, weer wat aanvallers gehaald en de verdediging vergeten. Ajax is in de breedte gewoon best matig. Ik zie feyenoord ook als nummer één titelkandidaat.

3 augustus 2023 om 18:50

Zeker met de vele aanwinsten die Feye heeft gehaald! Het is niet zi dat die twee van Zwolle nog alles te bewijzen hebben, Zerrouki nog geen bal goed geraakt heeft of dat ze hun belangrijkste speler zijn kwijtgeraakt. Nee, bij Feye pakken ze lekker door tenminste, Ajax en PSV kloten alleen maar aan. Feye naar de coolsingel!!!

3 augustus 2023 om 18:53

@Jason - nee, omdat je veelal dingen verzint en vooral bezig bent met provoceren.

Je zei het in oktober al? Ajax schoot toen de Eredivisie nog aan flarden met pas 2 verliespunten? Het puntverlies in de competitie begon pas in november na de nederlaag bij PSV. Feyenoord had toen al 7 verliespunten.

Je bent gek of hebt een werkende glazen bol!

3 augustus 2023 om 19:13

@riddle

Ik verzin niks dat het jou misschien niet aanstaat is wat anders en ja ik zei het al in oktober. Soms heb je gewoon een bepaalde gevoel en uiteindelijk klopte het ook nog. En aankomende seizoen word Feyenoord makkelijk kampioen.

3 augustus 2023 om 19:19

Aankomend seizoen heb je gelijk in. Makkelijk wordt het nooit, maar kampioen worden ze. Dat jij het in oktober al wist te voorspellen is natuurlijk bullshit, al kan je dat achteraf makkelijk zeggen.

3 augustus 2023 om 19:51

@Jason - we hebben allemaal wel eens een heel apart gevoel van binnen. Als ik dat heb, dan trek ik vaak een sprintje naar het toilet.

3 augustus 2023 om 18:06

Makkelijk kampioen Feyenoord is ook weer geen PSG ofzo he.

3 augustus 2023 om 18:38

Feyenoord is het Bayern van Nederland

3 augustus 2023 om 18:43



Bayern werd ook maar nipt kampioen op doelsaldo dus zo makkelijk word Feyenoord dan geen kampioen

3 augustus 2023 om 18:47

Dat was Ajax… oh nee toch niet

3 augustus 2023 om 19:02

@Nikos

En al die keren ervoor?

3 augustus 2023 om 22:25

En al die keren of jaren daarvoor dat Feyenoord geen kampioen werd..nou 2x in deze eeuw kampioen en dan roepen we zijn het Bayern van Nederland..

4 augustus 2023 om 10:32

Ja, was natuurlijk ook echt serieus bedoeld en totaal niet als grap....

3 augustus 2023 om 18:09

In de eredivisie wordt je niet zo gauw makkelijk kampioen .. als de top 3 gewoon plichtmatig zijn wedstrijdjes.
wint dan zal het in de topwedstrijden beslist worden ... dus een gat tussen 1 en 2 zal nooit meer dan 10 punten worden

3 augustus 2023 om 18:22

Mooi dan wordt psv dus kampioen. Ajax 2x verlagen Feyenoord 1x winst 1x gelijk en AZ 1x winst en 1x verlies. We verloren het tegen de degradanten Emmen Groningen en Cambuur. Almere uit en Heracles uit en Zwolle uit zal dus lastig worden komend seizoen.

3 augustus 2023 om 18:54

Dus je won niet plichtmatig van de kleintjes

4 augustus 2023 om 11:53

Almere uit is altijd lastig💪💪💪💪💪

3 augustus 2023 om 18:32

Feyenoord zat vorig jaar in deze stituatie, toen moest er ook nog een half elftal komen. Het zal zowel bij Ajax als PSV wel goedkomen. Zo sterk is Feyenoord ook niet (op dit moment hebben die bijvoorbeeld een middenveld zonder scorend vermogen) en ook daar wordt nog aan spelers getrokken (o.a. Hartman en Geertruida).
Feyenoord staat er op dit moment beter op, maar ik denk dat we pas echt kunnen zeggen wie er favoriet is op 2 september

3 augustus 2023 om 18:38

Ik denk dat Feyenoord met name het verlies van kokcu duidelijk gaat merken. Geweldige speler afgelopen seizoen, die vervang je niet zomaar.

3 augustus 2023 om 20:17

Is een beetje lastig te bepalen nog.
We hebben prima
Middenvelders alleen moet er anders gevoetbald gaan worden.
Ik zie nu geen echte 8 bij Feyenoord wat kokcu wel was.
Maar ja de transfer window is nog niet voorbij.
Makkelijk kampioen worden geloof ik
Sowieso niet in.
Bij psv staat er echt een goede trainer voor de groep. En Ajax zal binnen 2 weken de
Selectie ook prima Op orde Hebben.
Denk dat weer mooi seizoen wordt.

3 augustus 2023 om 19:33

Dat denk ik niet als Feyenoord supporter. Dat we veel mee krans maken dan vooraf ja. Maar we hebben ook veel goals verloren en je moet maar eens kijken wie die nu gaan maken!

Haal nou eens een speler.. Het officiële seizoen begint bijna en we moeten nog zo veel versterkingen binnen halen

Ik hoop dat Feyenoord 'm haalt. Al is het alleen maar om Levchenko te sarren.

Te licht? Zou de beste middenvelder bij PSV zijn.

Wel vreemd dat hij nagenoeg rond is met Strasbourg en dan nog bij PSV werd aangeboden - die weinig te besteden hebben - terwijl Feyenoord interesse had maar al snel is doorgeschakeld i.v.m. de prijs.

3 augustus 2023 om 18:50

Het lijkt erop staat er. Misschien heeft PSV nog een aantal andere opties, die zij meer interessant vinden of is hij te duur. Verder moet je niet overdrijven, ik volg het Russische voetbal niet maar vorig seizoen 4 goals en 9 assists vind ik nou ook niet perse geweldig.

3 augustus 2023 om 18:59

Hij wordt vaak naast Spertsyan, waar Ajax interesse in heeft, gelegd. Waar Spertsyan de meer ervaren en betrouwbaarder is, is Zakharyan meer talentvol.

Misschien deed ik overkomen alsof hij veel beter is dan een Veerman ofzo, dat valt wel mee. Maar hem te licht bevinden is echt onzin.

Overigens is hij wel gewoon prijzig, zeker wanneer hij nog maar 1 jaar vastligt.

3 augustus 2023 om 19:39

Ja te licht bevinden kan natuurlijk wel op meerdere manieren. Misschien vinden ze hem het geld niet waard of misschien vinden ze andere opties meer aantrekkelijk.

Aangeboden nog wel? Ben dan benieuwd naar de prijs.

dus alsnog naar "chelsea group"... stond al zwaar in de belangstelling vorig jaar, maar ging door sancties niet door

Wat heeft de doorslag gegeven bij deze afwijzing? Evgeniy Levchenko en deugend Nederland, de voetbalkwaliteiten van Zakharyan, de prijs, of is PSV met andere spelers bezig? We zullen het snel vernemen vermoed ik want over een paar dagen begint het Europese seizoen al voor PSV.

Wat een grap! Te licht bevonden? Dit is het grootste Russische talent van de afgelopen jaren en hij zou te licht zijn bevonden. Het zou een megastunt zijn als zo’n speler naar de Eredivisie komt.

3 augustus 2023 om 19:07

Een mega stunt? Met alle respect hoor maar ik volg al een hele tijd voetbal en ik ken toch vrij weinig Russen die in de grote competities iets hebben laten zien. Of vergis ik me hierin?

Het zal best een groot talent zijn hoor, dat geloof ik heus wel. Maar er zijn meer onderdelen van belang, ik kan me bijvoorbeeld zo maar voorstellen dat hij alleen Russisch spreekt, nou dan lijkt het mij toch vrij eenzaam bij een club als PSV.

3 augustus 2023 om 19:29

Russen gaan weinig naar het buitenlandse, omdat zij in eigen land al megasalarissen ontvangen. West-Europese clubs zouden nooit zulke salarissen betalen, omdat het geen echte toppers zijn.

Zakharyan is voor Eredivisie begrippen een absolute topper hoor. Speelt vanaf zijn 17e in de basis en heeft ook op erg jonge leeftijd zijn debuut voor de nationale ploeg gemaakt. Zonder sancties zou Dynamo makkelijk 35-40 miljoen vragen voor zo’n speler, maar de waarde van Russische spelers is gewoon drastisch omlaag gegaan.

3 augustus 2023 om 19:53

Ik geloof best dat je gelijk hebt en normaal gesproken zou ik zeggen dat de Russische competitie niet veel minder is dan de Nederlandse. Szymanski deed het bij Feyenoord bijvoorbeeld ook vrij goed.

Heeft inderdaad veel wedstrijden gespeeld op jonge leeftijd en aangezien er meerdere Europese clubs achteraan zaten kan hij wel wat zou je zeggen. De toekomst zal het uitwijzen, maar tot dusver heb ik weinig Russen in de absolute top gezien. Promes is daar ook de beste speler, nou die heeft bij Ajax en Sevilla nou ook niet bepaald de pannen van het dak gespeeld.

Te licht bevonden is ook een ruim begrip. Misschien had PSV Lang ook wel te licht gevonden als ze een net wat betere optie hadden. Denk op basis van wat ik van hem opgezocht heb dat hij zeker een goede speler kan zijn, maar zo lopen er waarschijnlijk nog wel een paar rond.

3 augustus 2023 om 20:07

Deze jongen heeft wel de potentie om binnen 2 jaar minstens het dubbele op te leveren. Zal dus wel te duur zijn, anders begrijp ik het niet.

Slimme spin om de fans tevreden gehouden. In 1e instantie stond de speler op de radar om simons te vervangen...en is hij alleen maar aangeboden.
Er worden bij psv aan de lopende band spelers aangeboden. Daar wordt gee stuk over geschreven tenzij de club zelf ook belangstelling heeft. Nu is er wat commotie en gaat hij toch naar een andere club ...en is hij enkel en alleen maar aangeboden. Tuuuurlijk

PSV buigt voor de druk van de “toleranten”, jammer. Is gewoon een prima speler die echt wel meerwaarde gehad had. Maar goed, de heilige boontjes brigade heeft hun zin gekregen.

3 augustus 2023 om 19:22

Jij hebt wel vaak aannames in huis waar Dennis Bergkamp jaloers op zou zijn. Zou PSV niet buigen voor het feit dat dit dan de duurste aankoop in de clubgeschiedenis zou zijn?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren