Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV vraagt hoofdprijs van meer dan tien miljoen euro’

Laatste update:

PSV zag Héctor Moreno en Jetro Willems al vertrekken naar respectievelijk AS Roma en Eintracht Frankfurt en Santiago Arias aast ook op een transfer. De Eindhovenaren verliezen daarnaast mogelijk nog een verdediger, want Nicolas Isimat-Mirin staat in de belangstelling van Burnley, zo meldde Canal+ afgelopen zaterdag al.

Het Eindhovens Dagblad bevestigt vrijdagochtend dat de Fransman in beeld is bij de Premier League-club, maar PSV vraagt een behoorlijk bedrag voor de centrale verdediger, zo klinkt het. De 25-jarige Isimat-Mirin kwam in de zomer van 2015 over van AS Monaco voor een bedrag van ongeveer 2,4 miljoen euro, nadat PSV hem eerst al een seizoen had gehuurd.

In gesprek met het dagblad heeft technisch manager Marcel Brands aangegeven dat Burnley zich nog niet gemeld heeft voor Isimat-Mirin. PSV wil de Franse centrumverdediger niet kwijt, maar heeft al wel een transferbedrag van meer dan tien miljoen euro in gedachten. Isimat-Mirin staat nog tot medio 2020 onder contract in het Philips Stadion en heeft bij de club negentig officiële duels afgewerkt.

Denk jij dat Nicolas Isimat-Mirin deze zomer vertrekt bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zo diep is de eredivisie dus gezonken. 2 sterkhouders van PSV naar een burnley en brighton, en het is nog ern stap vooruit ook... zucht.

18 augustus 2017 om 11:16

Was dat vroeger ook niet al? Kan mij John de Wolf nog herinneren die midden jaren 90 naar Wolverhampton Wanderes verhuisde.

18 augustus 2017 om 11:51

Dat was helemaal aan het einde van zijn carrière , niet in de bloei van.

18 augustus 2017 om 13:56

Helemaal aan het einde van zijn carrière?

18 augustus 2017 om 11:22

@litmanenheld:

Het is maar hoe je "een stap vooruit" defineert. De Premier League = hoge salarissen, wedstrijden spelen tegen Manchester United, Chelsea, Liverpool en Arsenal, stadions met 60-70 duizend plaatsen... Ik denk dat veel spelers gewoon naar die competitie willen en dat het dan van ondergeschikt belang is bij welke club.

18 augustus 2017 om 11:23

Isimat een sterkhouder?

Verder kan je het ook overdrijven want er zijn uit de Eredivisie ook spelers die direct naar Tottenham, AS Roma en Olympique Lyon gaan. En daarbij heeft iedere Engelse PL club het budget van een Europese subtopploeg tegenwoordig. Zo knap is het niet. Als wij als Nederlandse clubs tegen ze spelen, worden ze vaak zat te kijk gezet.

18 augustus 2017 om 11:26

Ja precies de echte sterkhouder vertrekken gewoon naar betere clubs, Sanchez naar Tottenham, Moreno en Karsdorp naar Roma, Kongolo naar Monaco.

18 augustus 2017 om 11:56

Ja, en de spelers net onder die categorie zoal van ginkel , isimat, riedewald worden dus weggekocht Door Engelse middenmoters tot degradatie kandidaten. Niet alleen bij de top 3 , maar ook bij NL subtoppers. En dat is zorgwekkend want eigenlijk kunnen Ajax PSV Feyenoord nooit meer aansluiting vinden bij ee Europese subtop want zodra ze goed presteren worden er spelers weggekocht ..en dus niet alllen door De topclubs maar ook door Burnley, Bright Hove en crystal palace.

18 augustus 2017 om 11:59

Dat komt omdat Burnley en Palace TV gelden krijgen waar Nederlandse clubs alleen maar van kun dromen.

18 augustus 2017 om 13:18

Van Ginkel ging overigens naar Chelsea, niet echt subtop materiaal hè?

Meer dan 10 miljoen.... haha wat een grap.

Waar is dat op gebaseerd, want zo'n sterke CV is het zeker niet. Dat hij bij PSv in de basis staat zegt al voldoende over de uitholling van de top van de Eredivisie.

Een Luckassen vind ik wat dat betreft een veel betere CV.

18 augustus 2017 om 11:08

Ze willen hem zo laat in de transferperiode natuurlijk niet meer kwijt, daarom kunnen ze best de hoofdprijs vragen. Ben het trouwens met je eens dat het een heel beperkte verdediger is.

18 augustus 2017 om 11:18

Beperkte verdediger valt reuze mee, verdedigend is hij echt prima. Heel erg kopsterk. Opbouwen kan hij niet, maar dat weet hij ook en dat hoef je ook helemaal niet te kunnen bij een degradatiekandidaat in Engeland. Denk dat hij daar prima zou passen.

18 augustus 2017 om 11:23

Zolang hij de ballen en zijn tegenstander alleen maar tegen hoeft te houden is Isimat zeker een nuttige verdediger. Alleen als hij moet opbouwen heb ik het idee dat hij geen idee heeft wat hij moet doen maar dat maakt hem nog geen beperkte verdediger in mijn ogen

18 augustus 2017 om 11:32

Isimat zat anders behoorlijk naast te verdedigen. Tegen Doelpunten ontstaan ook vaak omdat hij niet oplet of net verkeerd staat te dekken. Die jongen zal vast heel aardig zijn maar ik ben hem qua spel liever kwijt dan rijk.

18 augustus 2017 om 11:37

Isimat is gewoon een prima verdediger hoor, nu lijkt de PSV verdediging nergens op nee. Komt omdat er geen linksback is en Schwaab ook tekort komt. Kan Isimat verder ook weinig aan doen. Vorig seizoen stond de PSV verdediging meestal gewoon prima, bij PSV moet Isimat alleen wel iemand naast zich hebben die kan opbouwen.

18 augustus 2017 om 12:29

Daarom. Sanchez kan ook voor geen meter opbouwen.

18 augustus 2017 om 11:10

Dat is gebaseerd op het feit dat PSV niet hoeft te verkopen. Het is een verdediger die gewoon in de basis stond en Champions League gespeeld heeft. Ik vind het een goede mandekker, maar daar is alles ook mee gezegd. Wat ook nog meetelt is het dat we nog ongeveer 2 weken transfermarkt hebben. Een juiste vervanger halen wordt dan alleen maar moeilijker. Dus eigenlijk is een bedrag boven de 10 miljoen nog niet eens zo gek

Overigens zegt Rik Elfrink dat PSV niet bekend is met een bod op Isimat

18 augustus 2017 om 11:12

Is gewoon gebasseerd op het feit dat PSV geen behoefte heeft om hem te verkopen. Sterker nog, ze komen in de problemen, want ze moeten zelf ook weer ergens iemand vandaan toveren. Dus dan vraag je een hoog bedrag.

18 augustus 2017 om 11:21

Ik vind het wel een sterke CV. Hier in Nederland worden er hele andere dingen gevraagd van een centrale verdediger. Als je als verdediger niet kunt inschuiven, een goeie inspeelpass hebt of een goeie lange bal kan je er volgens men al gauw niks van. In het buitenland wordt er gewoon gevraagd dat je als verdediger je man uitschakelt en de bal afgeeft aan de mensen die wel kunnen voetballen. Isimat-Mirin is een echte mandekker die zelden wordt geklopt in de lucht. Daarbij heeft Burnley Michael Keane verkocht voor 32 miljoen aan Everton, in mijn optiek ook een simpele engelse verdediger dan mag je als PSV zijnde toch echt wel minstens 10 miljoen vragen voor Isimat-Mirin.

18 augustus 2017 om 11:53

Dan kunnen ze net zo goed Tommy Beugelsdijk nemen. Verdedigend prima en kopsterk, net zoals Isimat.

Beugelsdijk heeft geen CL gespeeld, maar Isimat ook 1 seizoen (veelal als invaller). En daarbij is Beugelsdijk meer een leider en cultfiguur, hetgeen daar ook goed zou passen...

18 augustus 2017 om 12:03

Isimat was vorig seizoen gewoon basisspeler hoor. En presteren bij een topclub of ADO is niet te vergelijken. PSV had vorig seizoen gewoon minste tegengoals samen met Ajax, snap niet waarom bijv Feyenoord verdediging zo enorm ophemelt wordt en die van PSV zo afgekraakt. Botteghin bijv is opbouwend ook niet sterk en bovendien ook nog stuk trager dan Isimat

En over cultfiguren gesproken, op dat vlak zit het met Isimat ook wel aardig goed hoor. Als maakt dat verder natuurlijk niks uit.

18 augustus 2017 om 12:17

"maar Isimat ook 1 seizoen (veelal als invaller)."

Fout. Isimat heeft twee seizoenen in de Champions League gespeeld en afgelopen seizoen stond hij in vijf van de zes wedstrijden in de basis.

18 augustus 2017 om 12:35

Goede speler en ook vanwege zijn contract t/m 2020.

10 miljoen voor een 25 jarige middelmatige verdediger. De voetbalwereld is echt helemaal gek geworden.
3 keer een bal rechtuit kunnen schieten en je kan al miljonair worden.
PSV heeft inmiddels al zoveel problemen met bezetting dat als Mirin weg zou gaan ze bijna geen betaalbare goede vervanger kunnen vinden. Bij verkoop (wat misschien financieel wel nodig is) haakt PSV definitief af als kanshebber voor de titel

18 augustus 2017 om 11:16

PSV weet ook wel dat Isimat bij lange na geen 10 miljoen waard is en dat niemand dat gaat betalen. Hiermee zeggen ze gewoon dat er niemand meer weg mag.

18 augustus 2017 om 11:18

Tenzij PSV weet wat ze in de gelederen hebben. Die Obispo is echt een pareltje. En met Lukassen hebben ze ook iemand die beter is dan Isimat. Als je dan 10 miljoen uit deze gekte kunt persen. En een tussenjaar neemt (waar het nu toch al op lijkt). Dan heb je met Hendrix, Bergwijn, Lozano Obispo, Lucassen, Piroe een aller aardigste potentie in je selectie.

18 augustus 2017 om 11:39

Hoezo lijkt het op een tussenjaar? Wat een onzin zeg, als ik Ajax de laatste weken zie spelen zou ik niet weken waarom PSV niet voor de titel zou kunnen gaan. Feyenoord is er uiteraard ook, is een degelijk team, maar die speelden ook nog niet direct de pannen van het dak tegen Vitesse en Twente.

18 augustus 2017 om 11:21

Vind die kritiek op Isimat wel heel overdreven hoor, PSV had vorig jaar gewoon minste tegen goals samen met Ajax. Verdedigend is hij echt prima hoor, kopsterk goed en hij heet snelheid. Hij kan alleen niet opbouwen, maar dt hoeft ook niet bij Burnley.

18 augustus 2017 om 11:41

Een verdediger hoeft niet altijd goed te kunnen voetballen. Die moet in eerste instantie de spits uitschakelen. Dat kan hij wel. Daarna moet hij de bal Asap afspelen aan de speler die het dichtst bij hem staat. Ik weet niet waarom je zijn leeftijd er bij betrekt want dat versterkt alleen maar de vraagprijs. 25 jaar, basisspeler bij Psv. Champions League ervaring. 2 keer kampioen bij zijn club. Zo kun je hem ook verkopen. Dan is 10 mln vrij logisch. Het is inderdaad een beperkte speler zoals hier bijna iedereen ook aangeeft. Maar wel een goede mandekker. En daarnaast zou een Engelse club geïnteresseerd zijn. En in die markt mag je een speler ook wel wat hoger weg zetten gezien de bedragen die daar worden betaald voor spelers.

Ik hoop dat hij weggaat. Goede verdediger maar voetballend is hij niet zoveel. Ik hoop dat PSV hem voor veel geld kan verkopen en een goede verdediger kan halen.

18 augustus 2017 om 11:31

@arnout108:

Je kunt wel hopen dat Isimat vertrekt, maar er zal wel iemand voor in de plaats komen. En dan heb je dus nog een kleine twee weken om iemand te vinden die (1) aantoonbaar minstens even goed als Isimat is, (2) hooguit even duur als Isimat is, (3) weg mag bij zijn huidige club en (4) zelf graag naar PSV wil. Heb jij een lijstje met namen klaarliggen?

18 augustus 2017 om 11:35

Luckassen...

18 augustus 2017 om 11:42

De vervanger voor Isimat is er in principe al. Dat is Luckassen. Alleen is hij eigenlijk voor Moreno gekomen en dat is een onjuiste inschatting van Brands geweest. Want een LCV is gewoon nog steeds noodzakelijk. Als je die hebt gehaald is een vertrek van Isimat of Schwaab (en heb die laatste het liefste weg) mogelijk. Daarnaast moet er uiteraard ook nog een LB bij komen.

18 augustus 2017 om 11:46

@youngjasperrr:

Als Isimat vertrekt, dan heeft PSV nog maar vijf verdedigers, waarvan Schwaab, Brenet en De Wijs sowieso eigenlijk niet goed genoeg zijn voor de basis. Dan moet er dus sowieso nog iemand gehaald worden.

18 augustus 2017 om 11:57

Voor 10 miljoen moet je toch een goede vervanger kunnen halen lijkt me. Ik heb zelf geen scoutingsnetwerk maar ik ga er toch vanuit dat PSV wel een lijstje met buitenlandse vervangers heeft.

Wat een club voor de speler vraagt is tegenwoordig altijd duurder dan dat de speler waardt is niet alleen bij deze jongen

18 augustus 2017 om 11:30

Natuurlijk maar je moet ook even naar het grotere plaatje kijken. Isimat is momenteel basisspeler bij Psv, het seizoen is al begonnen en PSV zit niet heel ruim in de verdedigers. Deze jongen voor een schijntje laten vertrekken zou PSV voor problemen stellen en dan heb ik het nog niet eens over het vinden en kopen van een vervanger. Signaal is eigenlijk gewoon 'wij willen hem niet verkopen tenzij er een bedrag geboden wordt dat vrij fors boven zijn marktwaarde ligt'

Te goed voor de Nederlandse competitie... helaas. Maar levert de mogelijkheid om een linksbenige cv te halen. 10 miljoen is weinig

Prima bedrag, een Engelse club moet je altijd minimaal 10-15 miljoen vragen. Aangezien de nummer laatst van de PL al iets van 100 miljoen aan televisiegeld krijgt kunnen ze dat makkelijk betalen. Laat een deel van dat geld maar richting de Eredivisie stromen, zo hebben wij tenminste ook de kans om redelijke spelers te halen.

Isimat is een prima verdediger, centrum stond vorig jaar gewoon goed met de minste tegengoals. Vorig jaar Bruma weg, nu Moreno weg dus het zou heel vervelend zijn als Isimat nu ook nog weg zou gaan.

18 augustus 2017 om 12:12

Maar Isimat was niet zo belangrijk als de bovenstaande namen die je opnoemt. Mocht PSV er daadwerkelijk 10+ miljoen voor krijgen, dan zou dat echt prima gehandeld zijn. Dan zou ik als PSV zijnde zeker nog proberen om een CV aan te trekken. Verder mist het elftal een linksback en voorin evt. een spits/buitenspeler.

Een van de meest beperkte verdedigers van de Eredivisie gaat naar een zeer beperkte Engelse ploeg.. klinkt plausibel.

Voor de mensen die 10 miljoen voor Isimat veel vinden: Sanchez kost 45 miljoen. Dan mag Isimat, een enigszins beperkte verdediger bij een andere Nederlandse topclub toch wel 10 miljoen kosten? De voetbalwereld is veranderd, daar is Isimat met name opbouwend beperkt, daar komen ze Burnley toch niet aan toe.

18 augustus 2017 om 13:26

Appels met peren vergelijken wat mij betreft. Sanchez is niet alleen veel beter maar ook een speler met veel meer potentie en waar nog rek in zit terwijl Isimat de top waarschijnlijk nooit zal gaan halen. Je betaalt niet alleen voor de kwaliteiten van een speler nu maar ook voor de potentie die je in hem ziet

Hadden ze dus achteraf beter isimat kunnen verkopen ipv propper om het gat in de begroting te dekken. Isimat is een 13 in een dozijn verdediger terwijl propper een zeer goede middenvelder voor psv was

18 augustus 2017 om 13:42

Propper was zijn basisplaats kwijt. Daarnaast spelen we nu met 1 aanvallende middenvelder en zitten Ramselaar en Maher ook nog op de bank. Propper had een geweldig 1e jaar maar vorig jaar was t dramatisch.

18 augustus 2017 om 14:34

Heel PSV was afgelopen seizoen bagger. Maher kan je eigenlijk wel afschrijven want hij komt niet meer in de plannen voor.

18 augustus 2017 om 15:05

Maar niet heel het elftal is zijn basisplaats kwijt en niet iedereen is de dupe van het spelen met een nr 10

Iedereen hier maar zeiken over dat meer dan €10 miljoen veel te veel is. Als ik dat vergelijk met Sanchez (€45 miljoen), Dat vonden er zelfs nog enkele te weinig. Dan vind ik de prijs voor Isimat zeker niet te laag.verdedigend is Isimat gewoon sterk, opbouwend laat te wensen over.

10mio is veel te weinig in deze markt. Minstens 15 en anders blijft ie gewoon lekker. Hij kan verdedigen en dat is wat nodig is in de PL. Bij psv moet ie ook kunnen meevoetballen en dat kan hij niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren