Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV voorkomt probleemgeval en weet salariskosten te reduceren’

Laatste update:

Derrick Luckassen speelt volgend seizoen wederom voor Anderlecht, zo verwacht het Eindhovens Dagblad. PSV nadert volgens de krant een nieuwe huurdeal met de Belgische club voor de 25-jarige verdediger. De onderhandelingen tussen de clubs zijn inmiddels in een finaal stadium aanbeland, zo klinkt het.

PSV en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn al een tijd in gesprek met Anderlecht over een nieuwe huurovereenkomst en nu zou een deal aanstaande zijn. Luckassen ligt tot medio 2022 vast in het Philips Stadion. Of het contract bij PSV met een jaar wordt verlengd, is nog niet duidelijk. Eerder werd een verkoop onderzocht, maar dat bleek naar verluidt geen haalbare kaart gezien de financiële situatie van Anderlecht.

PSV presenteert het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2020/2021

'Voor PSV heeft een verhuurovereenkomst het voordeel dat de salariskosten van Luckassen grotendeels betaald worden door een andere partij', zo meldt het Eindhovens Dagblad. 'Bovendien blijft de vandaag 25 jaar geworden verdediger op een behoorlijk niveau actief, zodat zijn transferwaarde enigszins intact blijft. Last but not least gaf Luckassen eerder aan liever niet meer in Eindhoven te willen voetballen, omdat hij zich er niet helemaal thuis voelt.'

'Zou er geen club voor hem gekomen zijn, dan had PSV met een probleemgeval gezeten', concludeert het dagblad. Als het contract van Luckassen niet wordt verlengd, dan moet PSV hem uiterlijk volgend jaar verkopen om nog een deel van de transfersom uit 2017 terug te verdienen. Destijds kwam de verdediger voor circa vijf miljoen euro over van AZ.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik blijf het toch ongepast vinden om je over je werkgever uit te spreken zoals Luckassen deed. Niets gepresteerd en de kansen die hij kreeg niet gegrepen en dan op zo'n manier jezelf uitlaten waarmee je PSV in een lastige positie brengt. Nu zijn de salariskosten gedekt, maar kan hij volgend jaar alsnog voor een lagere prijs de deur uit met een contract voor nog maar één jaar. Zo verdampt die waarde vanzelf voor Psv.

3 juli 2020 om 11:51

Ik ben het deels met je eens. Begreep zijn uitspraken toen Van Bommel coach was die heeft hem nooit gewild en dat was merkbaar. Daarna nam Ernst Faber het over, dat is toch wel een vriendje van Van Bommel en heeft ook aangegeven dat hij hem niet nodig had..... er was nog geen nieuwe trainer in beeld toen Lukassen zijn uitspraken deed en hij deed ze ook omdat hij bij Anderlecht wilde blijven. Vanuit dat perspectief begrijp ik het ook, speler zijn bij een roemrijke club als Anderlecht of bij PSV op een zijspoor. Nu Schmidt er komt had hij ook voor zijn kansen kunnen gaan maar begrijp wel dat hij "op zeker"gaat.

3 juli 2020 om 12:09

Ik kan goed begrijpen dat hij weg wil. Heeft nu twee trainers gehad die geen gebruik van hem wensen te maken en Anderlecht is inderdaad een mooie club. Vind het alleen jammer dat hij PSV in een lastig parket brengt door zoiets publiekelijk te roepen. Maak het intern duidelijk en dan valt er wat te regelen, maar nu kan PSV weinig anders dan meewerken tegen een lagere prijs of met een ongemotiveerde spelers opgescheept zitten. Hij deed in dat interview net of van Bommel, Cocu of PSV hem echt onrecht hebben aangedaan, terwijl hij degene was die niet presteerde.

3 juli 2020 om 12:07

In het artikel staat de salariskosten grotendeels gedekt zijn, dus niet volledig. Dat zou wel 'echt slecht' onderhandeld zijn.

3 juli 2020 om 12:11

Dat zou echt dramatisch zijn inderdaad. Hij gaat waarschijnlijk geen transfersom meer opleveren dus mag hopen dat PSV niet voor zijn diensten voor een andere club hoeft te gaan betalen, maar je weet het nooit met de Jong.

4 juli 2020 om 15:10

Typeert ook wel een beetje de (moderne) voetballer, geen enkele vorm van zelfreflectie en bij enige vorm van kritiek spreken over haters... tsja dat is makkelijk.

Wat een ongelofelijke slechte deal als hier geen verplichte koop of contractverlenging achter zit. Dat Luckassen zichzelf onmogelijk heeft gemaakt ligt aan puur door hem door zijn uitspraken dat hij niet meer voor PSV wil voetballen. Hij heeft kansen genoeg gehad en speelde gewoon niet goed genoeg. Dan maar verkopen voor een lagere prijs en hoog doorverkooppercentage ipv huur.

3 juli 2020 om 11:49

Had je een goeie deal verwacht met John de Jong als TD? 😜

3 juli 2020 om 11:56

Ik vond Rodriguez nog best een prima deal. Dat was ook de enige uitzondering

3 juli 2020 om 12:09

Plus de nieuwe coach en de gehele technische staf

3 juli 2020 om 12:55

1 miljoen voor 6 duels uiteindelijk. Kon JDJ niet weten maar toch.

3 juli 2020 om 13:26

In alle eerlijkheid,Rodriguez is een prima speler maar het was toch een afschuwelijk slechte deal. Heel veel poen geven voor een huurdeal van een linksback in een al verloren seizoen. Met de zekerheid dat hij daarna niet eens bij je club blijft. Afschuwelijke deal, wel goede speler.

3 juli 2020 om 14:14

PSV had enorme problemen op de linksback positie en met Rodriguez maakte de hele verdediging een stabielere indruk. Zonder hem kon het nog wel eens moeilijk worden om Europees voetbal te halen en dat maakt de huursom een goede investering vind ik. Dat het seizoen niet volledig is uitgespeeld kan niemand voorzien en dan is het mij te makkelijk om te kijken hoe duur Rodriguez per wedstrijd was.

Tsja AZ spelers die een stap omhoog maken is zelden een succes zo blijkt maar weer...En toch trappen clubs er steeds maar weer in om spelers van AZ te gaan kopen. Het geeft toch te denken hoeveel AZ spelers het niet konden waarmaken toen ze een stap omhoog hadden gemaakt: Sigthorrson, Wernbloom, Til, Maher, Romero, Luckassen, Gudelj, Vincent Janssen, El Hamdaoui, enzovoorts.Dat werpt gelijk ook de vraag op of het wel verstandig zou zijn om spelers als Bizot, Svensson, Wijndal, Midstjo, Koopmeiners, Stengs, Boadu, Idrissi te gaan kopen als hogere clubs dan AZ zijnde. Gezien de lijst met gefaalde spelers zou dat dus niet verstandig zijn.

3 juli 2020 om 11:47

Ik draai het om. AZ weet blijkbaar het maximale uit dergelijke spelers te halen. Hulde voor AZ derhalve.

3 juli 2020 om 12:08

Het geeft toch wel te denken dat AZ als opleidingsclub dus alleen spelers opleid die alleen goed genoeg zijn voor AZ. Dat kan weer gevolgen hebben voor de transferwaardes van AZ spelers.

3 juli 2020 om 12:14

Het heeft denk ik ook een beetje te maken met de clubcultuur die heerst. Psv, Ajax en in iets mindere mate Feyenoord zijn al heel erg lang de top van Nederland en leiden veel spelers op die uiteindelijk bij een goede club terechtkomen. Dat zal misschien wel te maken hebben met het feit dat deze clubs gewoon beter weten wat er in de top van het voetbal gevraagd wordt en dat dus beter kunnen overbrengen aan hun jeugdspelers. Bovendien heeft een groot deel van de technische staf van die clubs op topniveau gevoetbald (bijv. Van Nistelrooij bij Psv), bij AZ lopen er imo toch minder trainers rond die in de top gevoetbald hebben. Ik denk dat dat wel zeker invloed heeft op de opleiding van de voetballers van AZ. En misschien zou het daarom ook wel logischer zijn voor deze voetballers als ze voor ze naar het buitenland gaan, eerst een tussenstap maken bij Ajax bij PSV (behalve de absolute toptalenten), ook al is dat tegenwoordig onbetaalbaar

3 juli 2020 om 15:04

Nou nou nou... Romero was tijd lang 1e keeper van Argentinië en 2e keeper bij Man-United, Gudelj haalt anders ook veel uit zijn carriere.. Sporting, Sevillia nu... Maher is verkracht in Eindhoven door hem totaal anders te gebruiken dan wat hij bij AZ deed. El Ham heeft het bij Ajax anders behoorlijk goed gedaan tot FdB kwam. Dus snap niet echt dat je zegt dat ze het niet waar maken.

Dan had ik hem liever voor 1 mln ofzo laten gaan. Want volgend seizoen nog maar een jaar contract, en dan ga je er ook niks meer aan verdienen. En zo eentje wil je toch helemaal niet meer op je loonlijst hebben staan. Iedere euro die je hieraan moet overmaken is er een te veel.

Lijkt erop dat John de Jong zich dus in een wurggreep gehouden voelde na de opmerking van Luckasssen, want dit is namelijk echt een trieste deal. Zoveel salaris zal die gozer toch ook niet kosten? Ach, wie weet kan PSV van dat geld wel van Ginkel huren .

3 juli 2020 om 11:52

Idd dan kan Van Ginkel verder revalideren in Eindhoven😉

John de Jong had hier ballen moeten tonen. Luckassen 2 jaar op de tribune bij Jong Psv. Nu laat je, je gewoon saboteren door deze jongen die echt nog nooit iets heeft laten zien in een PSV shirt wat de keuzes van iedere PSV trainer zou onrechtvaardige.

3 juli 2020 om 12:41

Tribune heeft ook geen zin. Moet je hem volledig betalen. Nu speelt hij wekelijks en wordt zijn salaris grotendeels betaald. Na dit seizoen kan je hem alsnog verkopen voor (weliswaar minder dan 5) enkele miljoenen. Tribune klanten lopen na contract gratis de deur uit.

3 juli 2020 om 13:03

Maar daarmee geef je wel een signaal af aan andere spelers dat je als Psv zijnde je niet laat chanteren door spelers. Op korte termijn kost het je wat geld, op de lange termijn bespaar je een hoop geld en gezeik.

3 juli 2020 om 19:52

“it's not about money… it's about sending a message"

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren