Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

PSV schudt staf Roger Schmidt verder op en laat contract aflopen

Laatste update:

Ruud Hesp is bezig aan zijn laatste maanden in dienst van PSV, zo weet het Algemeen Dagblad zondagavond te melden. De 54-jarige keeperstrainer beschikt over een aflopend contract in Eindhoven en zijn werkgever kiest er volgens de krant voor om deze verbintenis niet te verlengen.

Hesp is sinds 2013 werkzaam bij de hoofdmacht van PSV. De oud-doelman van Barcelona begon destijds onder hoofdtrainer Phillip Cocu en begeleidde in de afgelopen jaren onder meer Jeroen Zoet. Eerder dit seizoen kwam het naar verluidt echter tot een botsing tussen Hesp en Zoet, die momenteel op huurbasis bij FC Utrecht speelt.

PSV moest Hesp voor 1 april duidelijkheid geven over zijn toekomst en heeft dat volgens het Algemeen Dagblad nu gedaan. Naast de keeperstrainer zullen er na dit seizoen nog een aantal stafleden vertrekken, waaronder videoanalist Wim Rip.

Roger Schmidt neemt aankomende zomer de teugels over van interim-trainer Ernest Faber, die weer aan de slag gaat als Hoofd Jeugdopleiding. Zaterdag werd al bekend dat acht spelers, waaronder Daniel Schwaab, na dit seizoen eveneens zullen vertrekken. Ibrahim Afellay heeft nog geen duidelijkheid gekregen over zijn toekomst.

Een goed besluit van PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk dat ze daar verstandig aan doen gezien het feit dat Ruud ook alweer 54 is, wellicht dat een jonger iemand die fakkel kan overnemen

30 maart 2020 om 00:59

Dat niet alleen, hij heeft zich ook wel een beetje te belangrijk gemaakt. Stond er bij de kwestie Zoet ook niet zo fraai op. Wel een prachtige carrière gehad overigens als keeper. Maar goed lekker schoon schip maken. Je weet nooit wie er lekte naar de pers.

29 maart 2020 om 23:29

ZO dat zou een partij tof zijn. Zie het verder niet gebeuren nog aangezien hij nog een contract heeft bij Watfort. Maar het zou wel mooi zijn

30 maart 2020 om 09:12

Nee, Zoet incoming. En dus moet Hesp weg, want die 2 is water en vuur natuurlijk.

30 maart 2020 om 10:19

Inderdaad, maar verwacht dat Zoet deze zomer zal gaan vertrekken. Laten we eerlijk zijn, Unerstall maakt na een zwak begin nu een hele goede indruk en er staat iemand met uitstraling in de goal!

Mart van de heuvel schijnt ook weg te gaan. Ben benieuwd na de reden daarvan. Werd toch door veel spelers gewaardeerd.

29 maart 2020 om 21:58

Van de Heuvel is pensioengerechtigd en zal een stap terug doen. Mart is volgens mij al 66 jaar en dan is het wel logisch. En hij wordt en blijft zeker gewaardeerd! Clubman voor het leven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren