Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSV ontmoet in januari Guidetti en Champions League-topscorer’

Laatste update:

Volgens het Eindhovens Dagblad ziet het ernaar uit, dat PSV in januari weer overwintert op Gran Canaria. In januari van dit jaar verbleef de club daar ook voor een trainingskamp tijdens de winterstop. Het nam toen deel aan de Maspalomas Cup, die het in het verleden al eens won. PSV zou nu in de afrondende fase zijn van de plannen voor januari.

Waarschijnlijk laat PSV binnen twee, drie weken weten waar het zijn kamp opslaat voor de winterstop. Volgens de regionale krant valt de keuze daarbij vrijwel zeker weer op Gran Canaria. Zeker is dat Schots landskampioen Celtic en de Oekraïense topclub Shakhtar Donetsk erbij zullen zijn op het Canarische eiland. Dat zijn al meteen twee tegenstanders van formaat voor de Eindhovenaren.

Shakhtar plaatste zich deze week voor de knock-outfase van de Champions League en heeft met Luiz Adriano de topscorer van het miljoenenbal in huis: hij maakte er liefst negen. Een ontmoeting met the Bhoys zou betekenen dat PSV de degens kruist met onder meer Virgil van Dijk, Derk Boerrigter en John Guidetti. Of er nog een vierde team wordt toegevoegd aan het toernooi om de Maspalomas Cup, is nog onduidelijk.

PSV moet in januari oefenen tegen zo sterk mogelijke tegenstanders

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie wedstrijden zouden dat zijn! Hopen dat ze live worden uitgezonden. Beter dan tegen FC zandbak of in Indonesie.

27 november 2014 om 13:23

Indonesie is niks mis mee maar je moet dat niet in de winterstop doen.

27 november 2014 om 13:33

Nee klopt, maar dat werd twee jaar geleden wel gedaan. De wedstrijd erna thuis verloren van Pec..

27 november 2014 om 14:47

De wedstrijd dat Pieters zijn had kapot sloeg etc. naderhand dan.

27 november 2014 om 16:15

Nou Teun, ik teken voor zo een scenario..

27 november 2014 om 16:23

@sulejmanii

ik hoop het natuurlijk niet, maar Vitesse uit hebben we volgens mij na de winterstop dus dat wordt in ieder geval lastig.

@jan1980. Zou inderdaad goed kunnen dat dat die wedstrijd was. Frustratie spatte er vanaf.

27 november 2014 om 19:04

Teun

Dat begrijp ik, het wordt echt een spannend weekend want wij krijgen het vreselijk moeilijk tegen Ado. En jullie hebben altijd lastig tegen Feyenoord, behalve Memphis en sommige andere Psv-ers die zijn er wel zeker van te winnen van Feyenoord.

Leuk voor het ritme dat er tegenstanders van formaat mee doen dat is wel echt een uitdaging.

27 november 2014 om 13:25

En ze kunnen meteen van Dijk eens goed testen. Mogelijke versterking voor volgend seizoen.

27 november 2014 om 13:30

Ik denk dat hij te duur zal zijn voor PSV denk dat Celtic rond de 10 miljoen gaat zitten en dat gaat PSV niet leerleggen

27 november 2014 om 13:32

Aangezien hier blijkbaar ook een aantal Engelse ploegen achteraan zitten lijkt me dit voor PSV een onhaalbare speler. Zowel transfer som als salaris.

27 november 2014 om 13:43

Dat is allemaal speculatie.

27 november 2014 om 13:57

Wat heeft celtic eigenlijk voor hem betaald?

27 november 2014 om 14:03

Speculatie? Hoezo? Het is een feit dat clubs hebben geïnformeerd naar hem. Het is dus absoluut geen speculatie. Of hij volgend jaar daadwerkelijk bij een Engelse topclub speelt is een ander verhaal. Maar dat er clubs achter hem aan zitten is zeker geen speculatie.

Daarbij zal hij echt niet terug komen naar Nederland om voor PSV te spelen. Hij speelt nu elk jaar CL en hij verdient daar makkelijk het dubbele van wat hij bij PSV kan krijgen.

27 november 2014 om 14:03

2-3 miljoen als ik me niet vergis. Eredivisie topclubs hebben liggen slapen destijds. Of Van Dijk wilde per sé CL spelen. Aangezien Ajax geen interesse meer had (die haalde Van der Hoorn), viel de keuze waarschijnlijk op Celtic.

27 november 2014 om 14:12

@fachten
Jij beschikt over deze correspondentie, waaruit blijkt dat deze clubs geïnformeerd hebben? Of baseer je je op verhaaltjes in de media?

27 november 2014 om 14:42

Is vrij bekend hoor dat meerdere clubs hebben gemeld voor van Dijk en meerdere hebben ook geboden. Arsenal bijvoorbeeld op de laatste dag van de transfer window nog rond de 10 miljoen pond, is geen geheim ofzo.

27 november 2014 om 14:47

Speculatie dus.

27 november 2014 om 14:48

Stond dat van Arsenal op een betrouwbare site als de clubsite of op die van Daily Mail. Is namelijk een enorm verschil!

27 november 2014 om 15:43

Elk jaar CL lijkt mij niet ik heb ze dinsdag of woensdag niet zien spelen?

27 november 2014 om 17:17

betrouwbare schotse en engelse media, bod van Arsenal uit eenlopend tussen de 8 en 10 miljoen pond. was volgens ,vrij goed invoerde, Celtic supporters ook de reden waarom van Dijk buiten de selectie werd gelaten de laatste dagen van de transfer window, vrij begrijpelijk als Arsenal lans komt.

Newcastle heeft trouwens nog rond de 6 miljoen geboden en Southampton 8 (18miljoen voor package deal met van Dijk en Forster), geloof het of niet.

27 november 2014 om 18:47

Het gaat er niet om of ik het geloof of niet, het gaat er om dat het info uit tweede en derde hand is.

Speculatie dus.

Het is wel verraderlijk om tegen tegenstanders te spelen van zulk formaat. Als PSV deze wedstrijden niet goed speelt, begint het de competitie na de winterstop in een slechte vorm.

27 november 2014 om 13:28

Ja, en oversteken is levensgevaarlijk want je kunt aangereden worden.

Je moet dit soort wedstrijden gewoon aangaan, omdat ze je laten zien waar je staat. Ook als je verliest moet je er gewoon lessen uit kunnen trekken. Als je daar bang voor bent, dan moet je lekker tegen je O16 elftal gaan spelen, die met 20-0 oprollen en denken dat je goed bent.

Ik denk dat het twee redelijk gelijkwaardige elftallen zijn, waar PSV leuke wedstrijden tegen kan neerzetten.

27 november 2014 om 13:34

Je kunt het ook zo zien dat je niets te verliezen hebt. Wanneer je wint heb je van een grotere ploeg gewonnen en wanneer je verliest was het maar een oefenpotje.

27 november 2014 om 13:44

Beter dan tegen een plaatselijke 3e klasser.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren