Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV mogelijk tóch nog transfermarkt op na ‘vrees voor serieus fysiek probleem’

Laatste update:

Het is niet ondenkbaar dat PSV zich in de laatste dagen van de winterwindow nog serieus gaat roeren op de transfermarkt. Dat meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad zondagavond. Reden daarvoor is een potentieel 'serieuze' blessure van Noa Lang.

De aanvaller werd in het duel met Almere City (2-0) voortijdig naar de kant gehaald. Aanvankelijk werd aan kramp gedacht, maar volgens Elfrink leeft Lang momenteel tussen hoop en vrees.

"Of het daadwerkelijk kramp is, is nog geenszins zeker. Er is vrees dat de blessure van Lang ernstiger is, maar het is afwachten of die vrees waarheid wordt", schrijft Elfrink.

Een scenario waarbij Lang er weer voor langere tijd geblesseerd uitligt, valt niet af te schrijven. De 25-jarige smaakmaker ondergaat maandag medisch onderzoek, wat uitsluitsel moet bieden over de ernst van zijn kwetsuur.

"Een nieuwe hamstringkwetsuur zou wel heel slecht uitkomen, want dan zou hij er dit seizoen voor de vierde keer uitliggen", vreest Elfrink, die tevens een chaotisch einde van de transfermarkt voorziet bij PSV.

Technisch directeur Earnest Stewart zou namelijk nog wel eens flink aan de bak moeten kunnen in de laatste dagen van de window. Als Lang inderdaad langere tijd in de lappenmand ligt, krijgt Peter Bosz voorin opeens te maken met een dunne bezetting.

Dat heeft er alles mee te maken dat Yorbe Vertessen zo goed als rond is met Union Berlin. De Belg is zelfs al gespot op de tribune bij de Duitse ploeg. Het is daarom ook 'niet ondenkbaar' dat PSV nog eens de transfermarkt opgaat, schetst Elfrink.

Jeremiah St. Juste
Eerder op de dag werd PSV door het blad ook al gelinkt aan de komst van Jeremiah St. Juste. De verdediger zou op huurbasis moeten komen en de defensie van de Eindhovenaren tijdelijk van impulsen voorzien.

De 27-jarige verdediger ligt momenteel vast bij Sporting Portugal, waar hij nog een contract heeft tot medio 2026. De interesse in St. Juste komt voort uit het feit dat André Ramalho geen echte concurrent heeft.

De van Southampton gehuurde Armel Bella-Kotchap is geblesseerd, waardoor Peter Bosz vaak moet terugvallen op Jerdy Schouten als centrale verdediger.

PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat we nu een dure vervanger gaan halen. Waarschijnlijk een goedkope oplossing of een huurdeal. Hoop dat Noa snel herstelt want we hebben hem nodig de rest van het seizoen. En al helemaal tegen Dortmund.

28 januari 2024 om 22:45

Ik vrees het ergste. Als je al ziet dat hij er de laatste keer maanden uit lag en er nu weer wordt gesproken over een serieuze blessure..

Mss ook maar eens wat geld gaan investeren in de medische staf, want het is al jaren een groot probleem bij PSV…

28 januari 2024 om 22:01

Het is weer ongelooflijk hoe veel blessures we dit seizoen weer hebben inderdaad.. Echt iets van de laatste jaren

28 januari 2024 om 22:34

Tja heeft dat dan te maken met de medische staf of met overbelasting door overvolle schema’s?

29 januari 2024 om 00:27

Lang heeft amper op het veld gestaan, die kan niet overbelast zijn. Zou van Hanegem dan toch gelijk hebben en schopte Noa in de grond? Kan wel een hamstrinblessure opleveren.

29 januari 2024 om 00:44

Wat een vreemde opmerking.. Lang is gewoon blessure gevoelig zoals Arjan Robben. Dit heeft gewoon niks met de medische staf te maken.

29 januari 2024 om 08:53

Arjen, niet Arjan.

Daarbij, 'niks met de medische staf te maken' lijkt me nogal kort door de bocht. Het kán aan de medische staf liggen, gezien de vele blessures van PSV dit jaar.

Met St. Juste zou ik al heel tevreden zijn als extra optie achterin. Jammer, dat er toch spelers vertrekken of uitvallen zo. Het zag er allemaal zo rooskleurig uit voor het seizoen.

Als je in nederland kijkt, Sahraoui van heerenveen of driouch van excelsior kunnen zo mee en zullen niet veel kosten lijkt mij. Bovendien jonge spelers met toekomst.

28 januari 2024 om 22:07

Sahraoui niet veel kosten?? Volg je het voetbal wel een beetje?

28 januari 2024 om 22:20

Lijkt me toch verstandiger als PSV voor dat halve seizoen even gaat kijken of er een interessante bankzitter te huren is bij een Europese subtopper.

Vertessen speelt de laatste tijd de sterren van de hemel vergeleken met lozano en lang, ik snap niet dat ze lang op de bank zetten en vertessen zijn begeerde basisplek geven. En dan ook nog eens voor slechts 5 miljoen van de hand doen.

28 januari 2024 om 22:13

Niet zo overdrijven. Vertessen probeert al jarenlang zijn belofte in te lossen, maar er kwam niets van terecht. Dat hij dit seizoen een paar ballen goed geraakt heeft, maakt hem niet opeens de betere speler. Verkoop is prima en de waarde staat gelijk aan zijn prestaties de afgelopen jaren. Is gewoon pech dat Lang alsnog weer dreigt uit te vallen. Maar goed, heeft Stewart ook nog wat te doen deze winter.

28 januari 2024 om 22:18

Vertessen speelde alleen tegen Sevilla de sterren van de hemel. Daarna vond ik het (zoals gewoonlijk) meestal weer best matig wat hij liet zien. Lang en Lozano zijn overduidelijk een paar klassen beter, maar die komen terug van blessures, vooral zulke types hebben wel even wat speeltijd nodig om weer optimaal te worden.

Lang: blessuregevoelig. Bakayoko: vormdip. Lozano: nog niet de oude.

En wat doet Stewart ondertussen? Die verkoopt Vertessen voor een bodemprijs.

Geen woorden voor

28 januari 2024 om 22:35

@Davilla Het is overduidelijk dat Vertessen niet wilde blijven, is jarenlang trouw geweest aan Psv en heeft nou niet de sterren van de hemel gespeeld de afgelopen jaren. Dan is die 5 miljoen wel te verklaren. Een speler tegen zijn zin in laten blijven in de huidige situatie bij Psv is absoluut niet verstandig.

28 januari 2024 om 22:47

Vertessen heeft 102 wedstrijden voor PSV gespeeld, waarin hij omgerekend naar speelminuten iedere 105 minuten betrokken bij een doelpunt was. Met zijn snelheid is hij een enorm wapen, juist tegen de allergrootste tegenstanders. Zijn beste wedstrijden voor PSV peelde hij tegen teams als Sevilla, Arsenal en Ajax. Noem één andere buitenspeler van begin twintig die bewezen heeft om op een dergelijk niveau het verschil te kunnen maken en maximaal vijf miljoen moet kosten? Die bestaan niet. Vijf miljoen voor Vertessen is een absolute steal. Stewart is wat mij betreft gewoon af na deze kansloze deal

28 januari 2024 om 23:12

Man man man een manager afmaken die zoveel goeds doen een speler weg doen die perse weg wil. Supporters als jij zijn natuurlijk nooit content en roepen om elke fout het liefst ontslag van de persoon.

28 januari 2024 om 23:25

Het is onzin dat Vertessen "per se" weg wil. Hij heeft de voorkeur uitgesproken om weg te gaan en elders meer minuten te maken, maar hij zou het ook geen straf vinden om nog een paar maanden bij PSV te blijven, kampioen proberen te worden en zover mogelijk proberen te komen in de CL. Dit heeft hij letterlijk zo aangegeven in een interview. Sowieso kan een speler nooit alleen bepalen dat hij weggaat. Hier zijn altijd twee partijen voor nodig. PSV is geen liefdadigheidsinstelling. Als een goede speler wegwil dan hoort daar een marktconform bedrag tegenover staan. Vijf miljoen voor Vertessen is dat niet. En ik mag niet kritisch zijn op Stewart omdat PSV bovenaan staat? Wat een onzin zeg

28 januari 2024 om 23:35

@ Davilla , lijkt mij ook een slecht idee. 5 miljoen is sowieso te weinig, maar stel dat we een vervanger vinden voor de Vertessen-rol, die ook nog eens bij ons wil spelen. Ze zien ons al aankomen:

- wintertransfer taks
- deadline day taks
- paniekaankoop taks

Kopen is dus geen optie. En als je gaat huren kom je toch veelal bij de kneusjes terecht die buitenboord vallen en geen wedstrijdritme hebben. Lijkt me financieel en sportief veel gunstiger om tegen Yorbe te zeggen: sorry, je bent te belangrijk.

29 januari 2024 om 08:23

Zeker weten. Als Ajacied zijnde vreesde ik meer voor een speler als Vertessen als voor een Gakpo, bijvoorbeeld. Die simpele hardlopers doen het in Eindhoven altijd goed. Zie ook een Til bijvoorbeeld.

Pfff, dit zou wel een flinke streep door de rekening zijn hoor. Begin dit seizoen heb ik me heel erg vermaakt met het voetbal van Lang. Zo fris en vrolijk. Maar dat is nu al zo lang geleden dat je bijna zou vergeten hoe goed hij is. We hebben alleen nog een teaser gezien.

Als Lang geblesseerd is zou ik het liefst zeggen: jammer, Yorbe, we hebben jou meer nodig dan die ~ 5 miljoen. Maar er moet een 4e winger bij. Dat Bosz Ball is zo intensief; je moet kunnen wisselen. En waar vind je nou een speler die goed genoeg is, naar de Eredivisie wil, én de concurrentiestrijd wil aangaan zonder enige garantie op een basisplek...

Succes, Earnest!

Babasi en Tillman kunnen ook prima als linksbuiten, en Saibari en Mauro zijn multi funtioneel.en kunnen aan beide flanken uit de voeten
Wie weet tekent Babadi met meer perspectief op speeltijd wel bij.

Anders ben ik wel gecharmeerd van Manhoef van Vitesse kan zowel als links en rechts buiten/back spelen en hoeft volgens de berichtgeving ongeveer zo'n 4 a 5 miljoen te kosten, qua snelheid wel gelijk aan Vertessen dacht ik zo

Lang mag onderhand toch ook wel als miskoop bestempeld worden. Heeft dit seizoen een paar leuke dingen gedaan, maar is verder alleen maar geblesseerd geweest. Was dit bij Brugge ook zo erg?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren