Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV krijgt goed nieuws en kan basiskracht binnenkort weer verwelkomen

Laatste update:

De operatie van Érick Gutiérrez is goed verlopen, zo meldt journalist Daniel Reyes maandag via Twitter. De 24-jarige middenvelder van PSV liep tijdens de training van Mexico een breuk in zijn rechterhand op. Zondag werd de Mexicaans international geopereerd in Mexico-Stad zonder dat er complicaties zijn opgetreden, zo klinkt het.

Gutiérrez is dit seizoen een vaste kracht in de opstelling van Mark van Bommel, die de Mexicaan na een moeizame start dit seizoen veel minuten gunt. De verwachting is dat Guti ergens midden in de week weer vertrekt naar Nederland. Afhankelijk van de diagnose van de medische staf van PSV zal de middenvelder mogelijk binnen een week al weer mee kunnen trainen.

De kwetsuur volgt voor de middenvelder kort na een hoogtepunt, want in de nacht van vrijdag op zaterdag had hij nog weten te scoren in de met 0-3 gewonnen vriendschappelijke wedstrijd van Mexico tegen de Verenigde Staten. PSV hervat de strijd om de landstitel komende zaterdag weer met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ah gelukkig de enige middenvelder die echt goed bezig was. Je ziet nu eindelijk die echte kwaliteiten van guti doorkomen en daarom is het ook zo onbegrijpelijk dat een simpele balafpakker zoals sadilek de voorkeur kreeg vorig seizoen.

9 september 2019 om 18:50

Toch heb ik liever een sadi dan rosario of Hendrix. Sadi heeft veel meer drive, ook al is het nog een jonge bloedhond

9 september 2019 om 19:20

v Bommel gokt op zn 4 voorste spelers die voor hem het verschil moeten maken, en de rest moet het verdedigend dicht zien te houden, a la wk 2010.

Dan heeft hij waarschijnlijk een gunstige botje gebroken, er zijn botjes die je kan breken in je hand die meer hersteltijd vragen. Als hij deze week de training weer kan hervatten dan zal het wel meevallen met wat hij mist. Dat hij Vitesse thuis mist lijkt me overkomelijk, Sporting thuis haalt hij dan misschien al en tegen Ajax er waarschijnlijk gewoon bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren