Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'PSV kan Ramselaar in Eredivisie kwijt en wacht nog af met Obispo’

Laatste update:

Bart Ramselaar is in beeld bij FC Groningen, zo meldt het Dagblad van het Noorden. De noorderlingen zijn op zoek naar een nieuwe middenvelder nu Jesper Drost is vertrokken naar Heracles Almelo. De middenvelder van PSV is één van de namen die op het lijstje staat als zijn vervanger, al wil technisch manager Ron Jans echter niet op namen in gaan.

Andere namen die rondgaan in Groningen zijn die van Reuven Niemeijer (Heracles Almelo) en Ilias Bel Hassani (AZ). Duidelijk is dat Jans de mogelijkheden op de transfermarkt aan het aftasten is. “We hebben nog tot vrijdagnacht twaalf uur de tijd om een eventuele vervanger te halen voor Jesper Drost. Laat ik het zo zeggen, ik heb tot die tijd genoeg te doen”, benadrukt de technisch manager aan de regionale krant.

FC Groningen houdt geen transfervergoeding aan de transactie van Drost naar Almelo over, ondanks een eerdere transfersom van anderhalf miljoen euro, maar het vertrek zorgt wel voor ruimte op de salarisbegroting om binnen de beperkte financiële middelen een vervanger te kopen of te huren.

Ramselaar gaf eerder deze week al aan dat hij zijn opties gaat afwegen in de slotfase van de transferperiode. “Het is een heel moeilijke situatie. Ik maak weinig minuten. Het is een beetje onrustig. Ik wil gewoon meer spelen. Ik zal altijd knokken voor mijn plek, maar ik weet niet of het in deze situatie aan andere factoren ligt. De speelwijze of iets anders.” De 22-jarige ex-speler van FC Utrecht beseft dat het misschien beter kan zijn om zijn opties te gaan overwegen. “Het worden spannende dagen, maar ik ben zeer blij om voor PSV te spelen en heb me hier altijd thuis gevoeld.”

De toekomst van Armando Obispo wordt vrijdag duidelijk. De negentienjarige verdediger van PSV mag verhuurd worden, maar volgens het Eindhovens Dagblad is er nog geen akkoord met een club. Een transfer van Obispo valt of staat mogelijk met een transfer van Nicolas Isimat-Mirin, die nog geen nieuwe club heeft gevonden. Als de Fransman blijft, kan Obispo tijdelijk vertrekken. Laatstgenoemde sprak met PEC Zwolle, maar bereikte geen overeenstemming, en ook Fortuna Sittard heeft interesse.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Snap niet dat hij op het 2e plan is geraakt. Was naar mijn mening toch een heerlijke voetballer, ook bij Psv. Kan ook makkelijk naar een club met meer status dan Groningen.

31 augustus 2018 om 07:43

Viel best tegen helaas. De wedstrijden dat ik hem heb zien spelen, voegde hij niet heel veel toe. Zeker in vergelijking met een van ginkel of pröpper en ook nu Pereiro. Ik snap dat rosario hem voorbij is en Mauro jr zijn technische hoogstandjes mag laten zien.
Ik verwacht overigens niet dat Groningen hem kan kopen, hooguit een jaar huren. Zou goed voor Ramselaar zijn.

31 augustus 2018 om 07:44

Heeft erg weinig laten zien hoor bij PSV. Clubs als AZ en Vitesse hebben wat meer status dan Groningen maar als die geen interesse hebben.

31 augustus 2018 om 08:11

Loopt een beetje als een blind paard over het veld.
Hij wil zich te graag bewijzen waardoor die domme meters gaat maken.

31 augustus 2018 om 11:08

Ik snap het ook niet echt. Kan ontzettend van die gast genieten, zag m regelmatig gaten trekken, sleuren, constant in beweging. Geen idee waarom men het niet ziet in hem.

31 augustus 2018 om 12:07

thucan

Ja dat, constant bewegen, trekken en sleuren dat zag ik ook. Maar ik wil wel iets meer zien van een aankoop van zes miljoen. Dat ie bijvoorbeeld heel erg goed kan voetballen. Of een gewedlige passing heeft, plus het overzicht dat daarbij hoort. Of een psserbeweging. heeft ie allemaal niet.

31 augustus 2018 om 13:05

Ik vind het erg negatief belicht, maar als twee trainers achter elkaar niet overtuigd zijn, zal er vast iets ontbreken. Ik kijk wellicht ook anders naar het voetbal dan de trainer

31 augustus 2018 om 15:32

thucan

Tja, ik heb een trainersdiploma, dus misschien kijk ik inderdaad wel (teveel) als trainer, hahaha!

31 augustus 2018 om 12:06

Afcajax0164

Heerlijke voetballer? Nou, bij PSV heb ik hem echt heel weinig heerlijke dingen zien doen. Ramselaar was vooral heel veel lopen, weinig creatieviteit, geen passerbewegingen en geen techniek voor de kleine ruimtes, af en toe wel prima diepgaan maar gewoon vooral meevoetballen en zelf heel erg weinig laten zien. Echt geen schim van wat hij bij Utrecht liet zien.

31 augustus 2018 om 14:04

Ben het met je eens Constant. Ik heb alleen wel het idee dat hij te goed is voor Groningen, maar dat kan jij wellicht beter beoordelen. Wat vind jij?

Zou een prima oplossing zijn natuurlijk. En dankzij Koeman zal hij niet automatisch uit beeld zijn voor Oranje als hij in Groningen goed speelt.

31 augustus 2018 om 08:52

Niks ten nadele van Ramselaar, maar dit is toch echt niet het niveau dat we moeten nastreven op het middenveld van Oranje, ook al zitten we op dit moment met een mindere lichting en draait het middenveld met o.a. Wijnaldum en Strootman voor geen meter. Leuk dat hij dan wellicht in de picture blijft als hij bij Groningen wekelijks kan spelen maar mijn inziens zitten er tussen de basis en Ramselaar nog heel wat jongens voor hem die nu al beter zijn, dan wel in potentie beter zullen zijn... Eigenlijk zegt het al genoeg dat hij geen basisplaats bij PSV kan afdwingen.

31 augustus 2018 om 09:11

Inderdaad Limpy, ik zou als bondscoach ook altijd de voorkeur geven aan talenten in dat geval ipv Ramselaar, imo een redelijk overschatte speler. Komt tekort in (handelings)snelheid en heeft niet de vereiste extra's (geweldige pass, loopvermogen, goed spelinzicht etc.) om als middenvelder de absolute top (nog) te gaan halen. Kan desalniettemin later wellicht nog belangrijk worden voor PSV afhankelijk van zijn ontwikkeling.

31 augustus 2018 om 10:12

Hoewel ik Ramselaar een leuke aanwinst voor Groningen zou vinden is dat wel erg optimistisch gedacht :-)

In Oranje heb je op dit moment op het middenveld de beschikking over o.a. Wijnaldum, Pröpper, Strootman, Van Beek, De Jong, Vilhena, Vorm, Guus Til en daarachter zou je nog kunnen putten uit Hendrix, De Roon, Clasie, Toornstra en Klaassen (mits weer wedstrijdritme) en talenten als Eiting en Koopmeiers.

31 augustus 2018 om 10:44

Vilhena vind ik niet veel beter, net als Guusje Til, De Roon, Clasie en Toornstra. Allemaal net niet voetballers. Guusje Til is vorig jaar flink overhyped.

31 augustus 2018 om 15:56

Als jij niet zit dat Til een groot talent is dan snap jij niets van voetbal. Hij is nog maar 20 jaar en was vorig jaar al erg bepalend bij AZ een top 4 club in Nederland. AZ zal hem niet zo maar weg laten gaan maar als Til de kans zou krijgen bij PSV of Ajax dan zou hij zich nog sneller en beter ontwikkelen en uitgroeien tot een topspeler voor Nederland.

Dat Groningen hem wil hebben snap ik wel, die kunnen wel wat kwaliteit gebruiken. Als Groningen Doan en Mahi niet had was het voor mij een degradatiekandidaat.

31 augustus 2018 om 08:38

Kunnen zeker creatieve spelers gebruiken! Maar dat als als vind ik zo zwak altijd...Padt moet je dan al helemaal niet vergeten! En ben blij dat Reis weer gewoon op het middenveld staat dat is een mooi talent die wat brengt!

Als ze voor elkaar knokken en als team spelen kont de kwaliteit die we wel hebben boven drijven en dat zal middenmoot zijn. Maar goed als het een lange neerwaartse spiraal is moet je idd vechten voor degradatie. Maar krijg je een flow en het publiek weer wat mee kun je ook naar het linker rijtje kijken...zit allemaal niet zo ver uit elkaar in NL.

31 augustus 2018 om 09:15

Middenmoot zal wel lukken hoor. Zeker met de selecties die er momenteel bij zitten in de Eredivisie, maar Lekiam heeft natuurlijk wel een punt dat het niet overloopt van kwaliteit in de selectie van Groningen momenteel. Wel goed dat ze zijn begonnen met een grote schoonmaak door middelmaat als Veldwijk, Drost en van Weerd te lozen.

31 augustus 2018 om 09:40

Natuurlijk heeft hij een punt wat we niet mogen onderschatten...maar ik zeg alleen dat als als heb je niks aan...Als Real geen Ronaldo/Modric had won het ook niet de CL. Feit is dat wij de kwaliteit van een Doan/Mahi (is ook nog geen schim) wel hebben. En beter zouden moeten zijn dan de onderste 3 maar vanzelfsprekend is helemaal niks! Dat hebben we genoeg gezien de laatste jaren met Twente/NAC/NEC

Beetje gemengde gevoelens over Ramselaar. Weinig balverlies en redelijk in balbezit, maar ook weinig betrokken door goals/assists. In dit psv systeem met 2 controleurs is er eigenlijk ook geen plek meer voor hem.

Snap echt totaal niet dat je Sainsbury haalt wanneer je Obispo bij de reserves hebt lopen. Geef die gast gewoon de kans.

31 augustus 2018 om 15:33

Tja, waarom zou je Bande en Tadic halen, als je gewoon Lang en Nunnely de kans had kunnen geven???

Ik zie Obispo wel de kar trekken in de verdediging van Fortuna en het gemis van Schuurs opvangen, voor een jaartje dan hé!

Groningen is met alle respect toch van een te laag niveau voor Ramselaar. Ga gewoon terug naar Utrecht of ga naar Vitesse of AZ. Voor de rest is hij eigenlijk te goed. Een verhuur aan een club in het buitenland is ook logischer dan naar Groningen.

31 augustus 2018 om 11:14

Wat een onzin, waarom zou een verhuur aan een club in het buitenland logischer zijn? Hoeveel buitenlandse clubs komen uberhaupt naar NL om een speler te gaan huren?

31 augustus 2018 om 13:44

Wat boeit het nou hoeveel clubs er naar NL komen om een speler te huren. Het gaat hier om Ramselaar waarvan ik van mening ben dat het een te goede speler is voor Groningen. Een verhuur in het buitenland vind ik dan logischer aangezien je vaak bij een kleinere club meer weerstand ondervind, omdat je in een zwaardere competitie speelt.

Het is dat we al zoveel middenvelders hebben, maar ik had Bart graag zijn kans zien pakken bij Vitesse.

Voordat ik dit las zat ik net te denken dat als die toch verhuurd moet worden, waarom niet aan Groningen. Ik denk dat die daar prima uit de verf gaat komen en goed zal samenwerken met Doan. Psv is misschien een stapje te hoog voor hem, of hij heeft gewoon meer tijd nodig. Tijd wat je bij grote clubs niet krijgt. Van alle namen waar ze geinteresseerd zijn vind ik hem en ook bel Hassani goed passen bij Groningen.
Het is alleen jammer dat Groningen al tijden niet meer genoeg geld heeft om spelers te kopen, misschien maar een optie tot koop bedingen. Ik denk alleen dat Bart te duur zal zijn.

Lekker terug naar utrecht komen een speler als ramselaar is altijd een aanwinst voor ons we spelen toch zonder spitsen haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren