Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan laatste bod op tweetende en boze bankzitter verwachten

Laatste update:

PSV laat Mathias 'Zanka' Jörgensen naar alle waarschijnlijkheid niet vertrekken en daar wordt de Deense verdediger niet blij van. Het vooruitzicht op nog een half jaar met Jong PSV in de Jupiler League verleidde hem donderdagavond tot een tweet met dertien boze gezichtjes.

/

FC Kopenhagen wil vandaag een laatste poging doen om Jörgensen los te weken bij PSV, zo meldt De Telegraaf vrijdag. De club uit Eindhoven heeft de afgelopen dagen echter duidelijk gemaakt dat de verdediger in ieder geval deze maand niet zal vertrekken. De Deen kan immers als derde centrale verdediger nog nuttig zijn in de resterende maanden van het seizoen.

Het eerste bod van FC Kopenhagen van een half miljoen euro kon PSV sowieso niet bekoren, ook al kwam hij transfervrij naar Eindhoven. Mocht PSV uiteindelijk toch instemmen met een transfer, dan zal de club uit Denemarken minimaal met een miljoen euro over de brug moeten komen. Volgens diverse Deense media is FC Kopenhagen bereid om een dergelijk bedrag te betalen, maar is het struikelblok dat PSV vandaag geen vervanger meer zal kunnen vinden. De 23-jarige verdediger speelde dit seizoen slechts elf officiële duels in de hoofdmacht.

Denk jij dat Mathias 'Zanka' Jörgensen vandaag bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
31 januari 2014 om 07:43

Terwijl je er geld voor kan krijgen? Is wel het domste wat je kan doen als PSV-zijnde!

31 januari 2014 om 09:24

Zoals ze nu met hem omgaan is ook niet bijster intelligent. Spelers denken wel 2x na voordat ze naar PSV gaan. Niet alle spelers maar de slimmere.

31 januari 2014 om 08:17

contract ontbinden als er sowieso een half miljoen geboden is? Blij dat jij geen bestuurder bent.
Verlies is het sowieso niet trouwens, aangezien er geen transfersom betaald is.

Van mij mag ie weg, genoeg speler die bij het wegvallen van de centrale verdedigers op die positie uit de voeten kunnen. Maar dat ze een hogere transfersom vragen is hun goed recht.

31 januari 2014 om 08:19

Ik heb nog nooit zo'n domme reactie gelezen? In de fik? Verkrachting? Wtf gast?

Hij heeft met zijn volle verstand een contract getekend. Zanka moet niet zo piepen.

31 januari 2014 om 08:51

Je vergeet het contract ontbinden terwijl ze al een bod van een half miljoen hebben, haahhaha.

31 januari 2014 om 09:16

Dat is waar.
Maar bijvoorbeeld toivonen had ook een contract getekent met zijn volle verstand en toch wilde PSV hem opleggen bij de reserves te meten spelen als hij dat zelfde contract niet zou verlengen.

Het mes snijdt altijd van 2 kanten. Ik snap de houding en de handelingen van PSV niet. Ze weten dat deze speler ongelukkig is. Wie zou er bij zo weinig minuten niet "klagen" of iig weg willen? EN PSV heeft nou niet bepaald laten zien er nog in te geloven ook gezien zijn reserverol bij de blessure van Rekik. Op dat moment zou je hele beleidt erop gericht kunnen worden om voor Zanka een jeugdspeler door te schuiven danwel een vervanger te kopen. PSV heeft Niks gedaan. Gewacht tot de deadline en nu verkondigen dat hij niet meer weg kan omdat ze geen vervanger kunnen halen? Ze hadden beter de tijd, geld en moeite die ze staken in de transfer van Ruiz kunnen inzetten op dit onderwerp.

Zanka is niet alleen sportief, maar ook zakelijk nu de dupe.

31 januari 2014 om 08:51

Laten gaan? Het is geen speeltuin! We praten hier over een medewerker die met volle verstand een contract heeft getekend. Als we hem zielig vinden, dan geldt dat voor de club ook. Die jongen heeft amper gespeeld terwijl PSV zijn salaris gewoon heeft betaald. Ik snap wel dat die kosten eruit gehaald dienen te worden en 1 miljoen is het probleem helemaal niet voor Kopenhagen. Wat wel een probleem is dat de achterhoede een mannetje minder heeft. En dan kan iedereen wel weer roepen, ze hebben toch jeugd. Dat hebben we gezien de eerste helft van de competitie, toen stonden jullie ook vooraan om ze allemaal af te branden. In mijn ogen doet PSV op dit moment niets verkeerds en zal Zanka gewoon zijn werk moeten doen.

31 januari 2014 om 09:20

Mocht Bruma of Rekik geblesseerd zijn of geschorst heb ik liever Hendrikx of andere mannen uit Jong PSV daar staan dan Zanka. Hij heeft dan wel nooit echt een eerlijke kans gehad, maar gaat lang zijn niveau niet meer halen. Mentaal geknakt. Dan kan je beter investeren in de toekomst!

31 januari 2014 om 09:58

Codec, het is duidelijk dat jij de vrouw van Brands niet kent.

31 januari 2014 om 10:34

Codec jij weet het helemaal mooi te maken. Wat een onzin praat jij. Er is een half miljoen geboden en jij hebt het over zijn contract ontbinden. Dan kun je hem beter verkopen he. Veel verstand van transfers heb jij.

Gewoon laten gaan. Aan een ontevreden bankzitter heb je niks. Als die er nou wat van kon dan had ik ze gelijk gegeven om hem te houden. Maar wat is er op tegen het met jeugd te doen? Ze hebben Hendrix en Koch, die gaan het heus niet minder doen. Plus het seizoen is daar toch al verloren dus ik zou lekker de jeugd aan het grote werk laten ruiken!

Ik vind het een beetje zielig worden voor die jongen.
Hij moet gewoon weg want je hebt er niks aan als club.
En hij heeft er zelf ook niks aan.
Half miljoen is al meer dan redelijk voor een 3e verdediger.

Vind PSV een beetje triest worden met al die speler soaps, begrijp me niet verkeerd Toivonen was een etter - maar Zanka gedraagd zicht als een prof, klaagt niet contstant, doet wat hem verteld wordt, traint hard en zit volle wedstrijden op de bank - en dat terwijl hij gewoon zeker het talent heeft om een aanwinst te zijn, (gewoon basiskracht)

geef die jongen een transfer, neem je verlies dat dit avontuur gefaald is tussen beide partijen, claim die half miljoen en breng die jongen naar vliegveld met wat souveniers.

vind dit best zielig voor deze jongen

31 januari 2014 om 09:26

Aan zielig vinden heeft PSV niks, probleem voor PSV is dat na Hendrix (3e keus), Zanka staat, als die wordt verkocht heb je geen ''4e'' keus meer die op eredivisie niveau gespeeld heeft.
Koch kun je nog niet voor de leeuwen gooien, speelt op dit moment een degelijk seizoen in de JL, maar was vorig jaar verreweg de slechtste verdediger van Jong Psv, die jongen redt het (op dit moment nog) niet.
Ook Hermannsson is niet goed genoeg om er direct te staan wanneer het nodig is.

Nee, hoe jammer Zanka het ook zal vinden, PSV moet 'm gewoon houden tot de zomer.

Laat die jongen nou maar gaan. Vroeger een groot talent en een goede verdediger, maar bij PSV is het er nooit uitgekomen. Pak die paar ton en doe die jongen een plezier. Ook lekker voor Koch en Hendrikx dat zij dan wellicht vaker kunnen spelen.

31 januari 2014 om 09:00

PSV laat die jongen wel gaan,maar dan zal de club de juiste prijs moeten betalen,en als dat in de ogen van PSV niet voldoende is dan blijft hij gewoon,heel simpel.
Waarom moet PSV die jongen een plezier doen,we zijn niet met spelletjes hier,en serieuze zaken.en daarbij hoef je geen medelijden te hebben met Zanka,ik verwacht dat hij best een aardig contract heeft,,en dat hij zich geen zorgen hoeft te maken wat hij de volgende dag moet eten.ik denk dat hij zijn boodschappen nog gewoon bij AH kan halen .
Dus zie het probleem van Zanka een beetje in perspectief .

31 januari 2014 om 10:57

@de toekomst

zie mijn bericht #30 hieronder.
Enne... dezelfde hoek geldt niet voor jou.

Psv moet die jongen lekker laten gaan. Hij heeft niks laten zien en waarschijnlijk gaat hij niks meer laten zien. Als Bruma en Rekik fit blijven zijn die de onbetwiste basisspelers met Hendrix als eerste vervanger. Dus het moet wel heel raar lopen willen ze nog gebruik maken van Zanka. Als Kopenhagen straks met een goed bod komt is het wel klaar vind ik. Dan heeft Psv wederom een goede transferperiode achter de rug met een goede winst. En als vervanger van Zanka kunnen ze een eigen jeugdspeler doorschuiven. Iedereen heeft het overigens over Koch maar ik vind Hermansson beter. Daarmee bespaar je een hoop geld en je geeft een goed signaal aan de jeugdopleiding. Ze moeten sowieso geen korte termijn oplossing halen. De volgende transferperiode staat alweer op de stoep en dan zullen ze het geld hard nodig hebben. Met Rekik, Park en Ruiz hebben ze drie gehuurde basisspelers. Die moeten in het ergste geval alledrie vervangen worden.

Wat kan deze speler? Niks! Laat hem gaan, Kopenhagen mooie club voor die jongen. Beste club van Denenmarken en speelde zelfs CL. Je kon die jongen ook al een vaste basisplaatst aan NEC geven.

Waarom zou je zo'n jongen in de Jong PSV willen laten rondlopen? Ik zou hem z.s.m. verkopen aan Kopenhagen of een andere club en dan kan hij daar weer lekker aan de bak.

Heeft PSV nog een aantal jonge verdedigers klaarstaan om op plek 3,4,5 voor de centrale verdedigingsplekken te komen? (Na Bruma en Rekik)

Uit alle macht houden deze jongen! Toegevoegde waarde voor psv!

Heeft veel potentie. Vijf miljoen en anders gewoon trainen gozert!

Arme jongen. PSV ziet volgens mij niet helemaal in dat deze man bij PSV nooit meer zijn oude niveau gat halen. Mentaal zo geknakt. Zal zich nooit meer vor de volle 100% kunnen inzetten. Helaas niet meer de drive om te knokken. Misschien niet altijd een eerlijke kans gehad. Had natuurlijk gewoon 10 weken lang ipv Derijck moeten spelen en vertrouwen moeten krijgen. Heeft meer potentie dan Derijck...

Die boze tweet was wel mooi, ook die reactie van Dublanquebogarde met z'n "jong PSV all day every day". Ik vind het wel jammer dat Zanka het niet is geworden bij Psv, ik volg hem al vanaf z'n 17e en voor mij was hij een topspeler in de dop. Een terugkeer lijkt me voor alle partijen het beste, bij PSV wordt het gewoon niks meer.

PSV is geen liefdadigheids instelling waar alles zomaar wordt weggegeven.
Die denen moeten gewoon met een miljoen over de brug komen dan is er niks aan de hand.

31 januari 2014 om 10:07

Laat hem gaan. Menno Koch vervangt hem wel

31 januari 2014 om 10:39

Dat doen ze ook wel als die denen even 1 miljoen overmaken.

Wat een selectieve verontwaardiging weer als het gaat om een speler van Psv.
En natuurlijk weer uit dezelfde hoek.

Zanka heeft met zijn volle verstand een contract getekend en om nu wat zielige tweets rond te strooien getuigt nu niet bepaald van een prof-mentaliteit.
Hij is in eerste instantie zelf oorzaak dat hij geen basisplaats bij PSV heeft en liet zelfs bij Jong PSV de nodige steken vallen.

Bovendien bepaalt nog altijd PSV de prijs, niet Zanka, niet zijn zaakwaarnemer en ook niet Kopenhagen die denken er een voordelig slaatje uit te slaan door op een-derde van de vraagprijs te gaan zitten omdat die arme Zanka zo ontevreden is.
Voor een miljoen mag hij waarschijnlijk weg, maar zelfs dat is nog zeer te betwijfelen.

Zanka zal zich nu moeten schikken in die rol als stand-in.
Hendrix wordt primair opgeleid als controlerende middenvelder (ook al kan hij als multifunctionele speler eveneens als linkervleugelverdediger en centraal in de defensie uit de voeten).
Menno Koch is helaas nu nog een net-niet speler met te weinig taktisch-positioneel inzicht in zijn bagage. En het is maar de vraag of hij zich kan doorontwikkelen.
Hermansson is de eerstvolgende gegadigde voor een positie als CV, maar die is nog te onervaren met zijn 18 jaar.
Derijck terughalen doet PSV niet en wordt bovendien vandaag verhuurd aan Nac.
En daar komt ook nog bij dat zowel Bruma als Rekik op scherp staan met hun gele kaarten.

Welkom in de wereld van de profsport, Zanka, met je tweetjes...

Edit:
Derijck zeker niet van Utrecht naar NAC volgens zijn zaakwaarnemer maar naar een andere (nog onbekende) club.
Koevermans heeft inmiddels bij Utrecht getekend.

Wat een verontwaardiging van alle mensen hier zeg.. Had hij het zelf maar beter moeten doen met de kansen die je krijgt. In jong psv was hij nu ook niet echt de uitblinker.

Het is topsport wat voor veel mensen niet is weggelegd psv dacht met hem een topper in wording in huis gehaald te hebben helaas is dat niet. Ondertussen hebben ze andere verdedigers gehaald die beter zijn als hem. Hij is gewoon 4de keus maar vertegenwoordigt nog wel waarde. Jammer voor hem moet ie maar beter worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren