Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV kan dinsdag gewoon afscheid nemen van clublegende

Laatste update:
/

Door het verzetten van de wedstrijd PSV-Feyenoord is het afscheid van Ji-Sung Park niet in gevaar gekomen. De 33-jarige Zuid-Koreaan stopte na vorig seizoen met voetballen en in Eindhoven was men van plan, rondom de kraker tegen Feyenoord officieel afscheid van hem te nemen.

Donderdagavond werd de wedstrijd tegen Estoril echter gestaakt en vrijdag vanaf 17.00 uur wordt het duel uitgespeeld. PSV vroeg de KNVB of de topper tegen Feyenoord van zondag verplaatst kon worden: in Zeist besloot men, na overleg met alle betrokken partijen, dat er uitgeweken kon worden naar dinsdagavond 20.45 uur.

PSV moest zodoende ook met Park overleggen, of het hem uitkwam dinsdag afscheid te nemen. Het Eindhovens Dagblad meldt dat dat geen probleem is gebleken. Park heeft zijn agenda omgegooid om er dinsdag bij te kunnen zijn en krijgt dan zijn moment. De Aziaat speelde van 2002 tot 2005 voor PSV en ging daarna aan de slag bij Manchester United. Vorig jaar keerde hij op huurbasis terug.

Ji-Sung Park verdient een groots afscheid bij PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Park, eindbaas van het eerste uur; die moet een groot en uitbundig afscheid krijgen!

28 november 2014 om 12:29

Waarom? Ik bedoel oke hij heeft een mooie carrière gehad, maar om hem meteen een clublegende te noemen?
Er zijn zat voetballers die 4 jaar bij een club spelen en dan besluiten om te verkassen.
Spelers als totti, casillas, buffon die moet je een mooi afscheid gunnen.

28 november 2014 om 12:47

En andere spelers moet je geen afscheid gunnen. Hij krijgt toch ook geen enorm groot afscheid zoals v Bommel of Cocu.
Maar Park was gewoon immens populair bij de PSV supporters vanwege zijn onvoorwaardelijk inzet. Iemand die er altijd 200% voor ging, mooi toch dat hij een afscheid krijgt.

Cub legende.... ik zal maar niets zeggen deze keer.

Leuk voor hem. Altijd een goede, hardwerkende speler die zijn taak tot in de puntjes uitvoerde.

28 november 2014 om 12:55

Zei je maar een keer niks. Klaagpaal.

28 november 2014 om 13:07

De beste man heeft nog geen 90 wedstrijden voor PSV gespeeld over twee periodes en was ook nog eens een speler die weliswaar hard werkte en nooit klaagde, maar zeer onopvallend was.

Maar goed, elke club mag zijn eigen legendes uitkiezen natuurlijk. Een kinderhand is blijkbaar snel gevuld.

28 november 2014 om 13:12

Onopvallend? Belangrijke doelpunten gemaakt voor psv hoor, maar jij bent hier alleen maar om te zeuren en klagen!

Wist je trouwens al dat de wedstrijd is verplaatst naar dinsdagavond?

28 november 2014 om 13:20

En jij bent hier alleen maar om uit te dagen.

Nogmaals, leuk voor die jongen, maar pure armoede wanneer dit de legende van PSV is.

28 november 2014 om 13:26

Fachten ik heb je nog nergens op een inhoudelijke reactie kunnen betrappen. Misschien kun je beter toe geven dat je alles aan psv haat dan is dat ook weer duidelijk.

28 november 2014 om 13:37

Is dit wel een inhoudelijke reactie van jou dan?

Ik zeg volgens mij dat ik het die jongen van harte gun, maar dat het voor mij absoluut geen legende is. Wat is daar precies verkeerd aan?

28 november 2014 om 13:50

Je loopt overal te zeiken op psv. Ik daag je uit om er eens wat positiefs over te zeggen. Gaat je niet lukken.

28 november 2014 om 13:58

Nogmaals, ik zeg toch duidelijk dat ik het leuk vind voor die jongen. Positiever kan ik het niet maken. Dat ik het geen legende vindt, dan mag ik toch hopelijk wel vinden, of niet?!

Als PSV vanavond die 3-2 achterstand alsnog om weet te buigen in een overwinning, zal ik hier ook een positieve reactie op geven.

28 november 2014 om 14:04

Daar houd ik je aan. Al zie ik dat niet meer goedkomen vanavond.

28 november 2014 om 15:14

Ik daag niks uit, ik reageer op jou reacties en als ik andere mensen zijn reactie over jou lees ben jij eerder een uitdager dan ik.

Enne wie heeft het hier over dat hij een legende is??

28 november 2014 om 13:00

Je kunt je inderdaad afvragen of iemand die vier jaar bij een club gespeeld heeft (verdeeld over twee periodes nog wel) echt een clublegende genoemd kan worden. Maar ik vrees dat we het in Nederland niet vaak meer mee gaan maken dat een exceptionele speler langer dan dat bij dezelfde club blijft spelen. Dan moet je de normen voor het begrip "clublegende" misschien ook maar naar beneden bijstellen... Hoe dan ook, Park is erg belangrijk geweest voor Psv, hij heeft met Manchester United de absolute top gehaald, zo'n speler verdient gewoon een mooi afscheid.

28 november 2014 om 16:08

Park maakte de 1-0 tegen ac Milan in de halve finale van de CL. Alleen daarom is het al een legende.

Park held!
2004/2005 toen nog een nlse club diie iets voorstelde in europa

Toch mooi dat hij een afscheid krijgt, dat verdiend hij ook. Enorm hard weekende speler die zich altijd volledig heeft ingezet voor PSV en daarom absoluut een afscheid verdiend.

Het ga je goed park.

Hopen dat je nog veel voor ons kan betekenen achter de schermen!

Man met strijdlust en karakter in zijn lijf.

Een held voor mij zeker, mooi dat hij zijn afscheid krijgt. Heeft hij verdiend door terug te komen en nog een extra seizoen alles voor PSV te geven.

Natuurlijk was deze man geen topspeler maar hij is gewoon heel erg geliefd bij het publiek. Hij heeft veel bijgedrage aan de goede periode die psv rond 2005 had. Dat sommige hier weer zo zuur reageren omdat in hun ogen enkel wereld toppers afscheid mogen nemen, tja..

Clublegende? Ben je zo snel al een Clublegende ja?

Park was een erg goede speler voor PSV en is heel belangrijk geweest. Een mooi afscheid verdient die jongen ook, hij is nog steeds erg geliefd onder de supporters van Psv. Ik vind alleen de titel 'clublegende' te ver gaan. Die beste jongen heeft nog geen 100 wedstrijden voor PSV gespeeld, dan ben je geen clublegende naar mijn mening.

Een speler als Cocu en van Bommel. Dat zijn clublegendes.

28 november 2014 om 14:43

Helemaal mee eens, Fr12jules. Park is een goede en belangrijke speler geweest voor Psv, maar hem clublegende noemen gaat echt te ver.

28 november 2014 om 15:17

Waar staat dan dat hij een club legende is in het bericht? Romario, ronaldo nilis kezman v Nistelrooy cocu enz enz waren legendes.park zit er vlak achter wat mij bertreft

28 november 2014 om 16:31

In de titel.

29 november 2014 om 00:46

Haha touché.

On: spelers als Park, die altijd anderen meenemen in dat harde werken, nooit zeuren, dat zijn de belangrijke spelers in een elftal. Alleen al daarom verdient ie zo'n waardig afscheid!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren