Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV houdt goed gevoel over aan gesprekken met Guardado

Laatste update:

PSV heeft goede hoop, dat het huurling Andrés Guardado na dit seizoen permanent onder contract kan nemen. De 28-jarige Mexicaan kwam vorig jaar zomer op huurbasis over van Valencia, een paar jaar nadat PSV het al eens bij hem had geprobeerd. Guardado valt in de smaak bij de club en in het bijzonder bij Phillip Cocu. Marcel Brands doet zijn best Cocu ook volgend seizoen gebruik te laten maken van de routinier.

/

“Ik heb er een goed gevoel over”, liet Cocu vrijdag tijdens het persmoment weten aan Voetbal International. Volgens hem kijkt Guardado niet puur en alleen naar het financiële deel van het verhaal. “Dan was hij hier waarschijnlijk niet eens geweest. Het is een liefhebber die waarde hecht aan de manier van werken hier en zijn rol in het elftal. Dat bevalt hem goed.”

Guardado speelde dit seizoen negentien wedstrijden in de Eredivisie en was ook in de meeste Europese wedstrijden van de partij. Zijn contract bij Valencia loopt na dit seizoen nog een jaar door, dus zal PSV een afkoopsom moeten ophoesten om de Mexicaan definitief in huis te halen. De club wil overigens ook graag dat Karim Rekik (met wie binnenkort gepraat wordt) en Nicolas Isimat-Mirin (die er positief tegenover staat) blijven. Zij worden gehuurd van Manchester City en AS Monaco.

Wie moet PSV sowieso zien te behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou echt gruwelijk zijn als ie blijft...
Afellay terug halen voor Gini en Corana voor Depay!

Zijn we komend seizoen weer titelkandidaat nummer 1.

6 maart 2015 om 15:04

Hoe zit het met Rekik? Is die nog steeds gehuurd net als Ismit Marin?

6 maart 2015 om 15:06

ik zou zeggen lees de tekst eens door

6 maart 2015 om 15:06

Staat in de tekst.. Gehuurd van Man City..

6 maart 2015 om 15:09

Ja sorry, ik bedoel voor volgend seizoen. Denk je dat ze hem een 3de seizoen gaan huren?!

6 maart 2015 om 15:09

Ik zie Isimat wel graag blijven, alleen is het behoorlijk onduidelijk of er nou wel of geen optie tot koop is. PSV geeft gaf aan van niet, maar op de (officiële) site van Monaco stond bij het verhuurbericht dat er wel sprake was van een optie tot koop. Zou mooi zijn als PSV een dergelijke optie heeft en hem ook kan lichten. Rekik ben ik persoonlijk minder van overtuigd, afwachten wat PSV daarmee wil doen.

6 maart 2015 om 15:09

Ja Rekik is ook gehuurd. Maar zoals het er nu naar uitziet gaat PSV proberen om Rekik Isimat en Guardado te behouden. En inderdaad ook hun best doen voor Corona. Ibi is natuurlijk altijd welkom bij Psv.

Zelf denk ik dat Guardado behouden blijft evenals Isimat. Rekik zal wel bijtekenen bij City en dan verhuurd worden aan een engelse club. Corona is denk ik niet te halen voor PSV door de investeringsmaatschappijen die 2/3 bezitten van de transferrechten.

6 maart 2015 om 16:02

Ivanovic en Neutraleremco,

PSV liet eerder al in een nieuwsbericht weten dat zodra Rekik kenbaar maakt dat hij wil blijven dat ze dan met hem om de tafel gaan. Tot zover is dat nog niet gebeurd dus kan je er eigenlijk al een beetje je conclusies aan trekken.

Het beste scenario is dan voor PSV om van City te horen dat ze hem heel graag willen verkopen en dan weet Rekik ook waar hij aan toe is.

Wat betreft dat goede gevoel dat hebben we eerder gehoord bij Bakkali.

6 maart 2015 om 16:49

Hoezo conclusies trekken? In de tekst staat dat ze binnenkort met Rekik om de tafel gaan.

6 maart 2015 om 15:06

Ik acht Corona niet haalbaar aangezien we niet alleen met Twente moeten onderhandelen maar ook met Doyen en aangezien zij 75% van de transfersom zullen ontvangen zullen ze het maximale haalbare eruit proberen te halen(net zoals met Defour afgelopen jaar).

6 maart 2015 om 15:12

Hij is niet van Doyen, dus gewoon haalbaar.

6 maart 2015 om 15:44

Een of andere directeur van Twente verkondigde maandag of dinsdag dat Corona met behulp van Doyen is gekocht en dat ze recht hebben op 25% van de transfersom. Google het maar eens dan zie je het zelf.

6 maart 2015 om 15:46

Hij is toch van Munsterman en co? Als dat zo is lijkt hij me nog steeds niet echt haalbaar.

6 maart 2015 om 16:04

Corona is haalbaar als er flink wordt gecasht bij Depay. Stel Depay gaat voor 20 weg en ze geven Twente 10 voor Corono dan zegt Twente echt geen nee. Voor Twente is 6 a 7 miljoen al heel veel geld op dit moment.

6 maart 2015 om 16:35

Je kunt gewoon die 25% van Twente kopen hoor. Dan heb je hem.
Die investeerders zijn dom als ze hun aandeel nu willen verkopen, hij is amper in waarde toegenomen. Maar ze willen hem waarschijnlijk wel bij een andere club plaatsen als dat mogelijk is.

6 maart 2015 om 17:57

volgens mij kan dat niet er is/komt een fifa regel die het verbiedt voor derden om een aandeel te hebben in een speler. clubs krijgen volgens mij een paar jaar om dat op orde te krijgen, dus zou het niet slim zijn als psv nu met corona en doyen in zee gaat.

6 maart 2015 om 15:07

Dat dacht ik telkens weer over Psv... dat zij de titel zouden winnen doordat zij elke keer zeer goede spelers haalden, maar op dit jaar na, bewezen jullie het tegendeel.

Ik zou dus de gok wagen en Wijnaldum en Depay behouden, en Afellay terughalen. Guardado, Rekik en Mirin proberen te behouden, en alsnog opzoek gaan naar een back-up voor de RB en LB. Je zag dat toen Brenet het tegen Zenit moest doen, het misging, al is het verlies niet alleen zijn schuld. Ik zou ook opzoek gaan naar een goalkeeper en waarom proberen ze het niet bij Stekelenburg? Niet geschoten, is altijd mis. Wie weet leeft hij wel weer op in Nederland.

Nee het is geen Fifa, maar het zijn wel realistische doelstellingen om aan te werken.

6 maart 2015 om 15:39

De backpositie heeft voor mij ook hoge prioriteit. Willems en Arias zijn gewoon een uitstekende basis maar wat daarachter komt is echt niveaus slechter. Hoop dat ze dat bij PSV niet vergeten.
Over Stekelenburg, dat gaat niet gebeuren. En dan vooral omdat ze volgens mij bij PSV wel vertrouwen hebben in Zoet en Pasveer als Back-up. Daar gaat niks aan veranderen of Zoet moet nog slechter gaan keepen of er moet een onweerstaanbare speler op de markt komen (zoals Guardado dus).

6 maart 2015 om 16:05

jeffreysch omdat PSV daar niet echt goede herinneringen aan heeft met Kluivert en van der Meyde. Ook ex Ajax jeugd op hun retour toendertijd.

6 maart 2015 om 18:00

geen slechte herinneringen aan kluivert hoor. hij heeft affelay zichtbaar beter gemaakt en stak er technisch ook gewoon bovenuit.

6 maart 2015 om 16:01

Jongens hou nou maar op, Ibi heeft een tussenjaar in Griekenland en komt echt Niet terug

6 maart 2015 om 16:06

Ik snap niet dat ze niet beseffen dat hij alleen haalbaar was voor die Grieken omdat hij werd gehuurd. PSV zal als ze hem halen volledig zelf zijn salaris moeten betalen. Bij Ajax beseften we ook allang dat VDV en Sneijder qua salaris gewoon niet haalbaar zijn.

6 maart 2015 om 16:28

Zou ibi niet gewoon weer is willen voetballen? En het salarisplafond is een miljoen, 3 miljoen tekengeld en dan 3-jarig contract.. 2 miljoen per jaar (incl. Tekengeld) is echt geen hongerloon.

6 maart 2015 om 17:15

Wie zegt dat hij niet ergens kan spelen met meer salaris? Dat hij niet bij de Grieken geliefd is heeft hij volledig aan zichzelf te danken door zijn, het spijt me dit zo te zeggen, arrogantie. Oh ik wordt gehuurd van het grote Barca hoe durf je mij zo vroeg te wisselen blabla.

PSV moet hem echt vastleggen. Wat een speler zeg, een van de beste momenteel in de eredivisie

Met maher guardado en Hendrix staat er dan gwn een goed middenveld volgend seizoen, hebben we tegen az thuis ook gezien. Als je pereira van MU haalt voor de breedte, en misschien nog Ayoub staat je middenveld goed voor volgend seizoen

6 maart 2015 om 15:07

Voor eredivisie begrippen staat er een redelijk middenveld dan. Maar CL verre van dat

6 maart 2015 om 15:12

Ik denk ook dat van die 3 Guardado de enige is die zich staande kan houden in de CL, Maher heeft de hoge verwachtingen uiteindelijk nog niet waar kunnen maken en Hendrix wordt aangeschreven als groot talent, maar ik heb mijn twijfels nog.

6 maart 2015 om 15:16

Kan me vergissen maar was Guardado niet drama tegen Zenit?

6 maart 2015 om 15:18

Maar moeten alle spelers CL waardig zijn? En ik zie maher ook gwn beter worden, bij Wijnaldum heeft het ook 2 seizoenen geduurd. En er wordt zeker geen VM gehaald, die zal Hendrix in de weg staan.

6 maart 2015 om 16:09

Zeg dat maar tegen Basel.

PSV kan hele hoge gooien met hun spel. Goed verdedigen en snel in de counter eruit ligt de meeste topclubs niet. Kijk maar hoe Monaco dat oploste met hun B team door de vele blessures (alhoewel Berbatov natuurlijk wel een grote speler is) Maar dan moeten ze natuurlijk wel een speler als Depay behouden.

Een zeer belangrijke speler die de hele jaar constant goed heeft gespeeld. Dat kan je van geen enkele speler zeggen van de eredivisie.

Ik geloof alleen niet dat hij bij psv zou willen blijven. Hij kan straks echt wel ergens anders meer geld verdienen en hij is op een leeftijd dat geld belangrijker is dan speeltijd.

Zou toch een enorme stunt zijn mocht PSV deze jongen definitief kunnen aantrekken. Een van de, zo niet de allerbeste speler in de Eredivisie.

Guardado behouden zou echt fantastisch zijn voor Psv. Isimat en Rekik zijn ook van harte welkom. Goed om te horen dat Isimat er zelf positief tegenover staat. Monaco heeft veel goede/getalenteerde verdedigers dus ik denk dat Isimat wel haalbaar moet zijn.

Het spreek voor zichzelf dat het behouden van Guardado geweldig zou zijn. Ik zou daarnaast ook echt heel blij zijn als Isimat blijft. Die is me echt opgevallen door zijn koele en vooral zakelijke verdedigen, een ongewoon kwaliteit in Nederland.

6 maart 2015 om 15:41

Hij is sober inderdaad maar wel snel en atletisch. Twee dingen die Bruma niet heeft. Verder kan hij beter indribbelen en is hij nog beter op de kop. Wellicht de beste verdediger van Nederland op het moment.

De beste speler van de eredivisie met 0 assists/goals. Ik blijf het opmerkelijk vinden

6 maart 2015 om 16:33

Die gast zorgt ervoor dat zijn team beter speelt, dat is een onmiskenbare kwaliteit.

Hij is 28! Ervaring en kwaliteit, zo'n spelers moeten we naar Nederland halen zodat onze jonkies eens een schop onder de kont krijgen, en er duidelijk lijnen uitgezet worden.

Ik juich het toe

Fascinerend dat Guardado het zo goed doet op een positie waar hij nog nooit eerder heeft gespeeld.

Bruma is niet goed genoeg. Laat die Isimat maar bijtekenen.

6 maart 2015 om 16:11

Hij heeft bepaalde attributen dat ontbeerd in de Eredivisie. Hij is oud en wijs en heeft heel veel internationale ervaring. Daarom is het zo jammer dat Ajax Poulsen kwijtraakte.

6 maart 2015 om 16:53

Ik vind dat je Guardado niet met Poulsen kan vergelijken. Allebei ervaren maar daar houdt het echt wel op. Guardado is voetballend zoveel beter en daarnaast ook nog een stuk jonger, dat is geen vergelijking! Wel ben ik het met je eens dat Ajax zo'n speler ontbeert.

6 maart 2015 om 17:12

Poulsen heeft bij clubs als Juventus en Liverpool gespeeld. Als je het rijtje clubs tegen elkaar afweegt dan wint Poulsen dik. Hij kan dus echt wel wat.

Dat ze verschillende type spelers zijn dat lijkt me duidelijk.

6 maart 2015 om 18:37

Volgens mij wou Ajax Zelf niet verder met Poulsen toch? Ze wilden hem geloof ik alleen nog als back up eventueel. Dan laat je zo'n speler zelf gaan en is kwijtraken niet aan de orde. Het is jammer dat ze hem hebben laten gaan inderdaad.

Volgend jaar kampioen worden zonder Depay en Wijnaldum en in plaats van die 2 Afellay en Corona kan gewoon goed hoor.

Wanneer bij PSV de woorden 'goed gevoel' vallen houdt ik altijd mijn hart vast. Dat ging al verschillende keren helemaal de verkeerde kant op.

Ik hoop echt dat we ze alle drie kunnen strikken. Guardado spreekt voor zich en Rekik en vooral Isimat zijn beter dan Bruma, ik zou die twee graag het centrum zien vormen komend seizoen.

Ik ben vooral erg benieuwd wat ze van plan zijn qua opvolging van Depay. Met zijn vertrek ben je toch een hoop goals kwijt en als je volgend seizoen de CL ingaat moet je toch een vervanger van naam halen, zeker aangezien de rechterkant ook al zo matig bezet is. Dan ben ik erg benieuwd wat voor namen Brandts uit de hoge hoed weet te toveren.

1. Guardado en rekik en isimat behouden.
2. Affelay terughalen
3. Corona halen in plaats van depay
4. Een andere keeper

Zou geweldig zijn als die 3 blijven en anders tenminste guardado, die heb je nodig als kampioen wil worden. En corona voor depay, ik zie liever dat ze ritzmaier een kans geven of een nederlander halen. Of een reserve speler uit een topcompetitie huren en dan ritzmaier invalbeurten geven om te wennen voor het seizoen erna

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren