Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV heeft genoeg opties en haalt geen vervanger voor geblesseerde aanvaller

Laatste update:
/

PSV kreeg dinsdag te horen dat Jürgen Locadia twee maanden aan de kant zal staan. De aanvaller viel afgelopen weekend in de wedstrijd tegen FC Groningen uit met een liesblessure en zal dus de komende wedstrijden niet inzetbaar zijn. Aangezien de transfermarkt nog tot woensdagavond geopend is, was er nog wat mogelijk geweest voor de Eindhovenaren wat betreft een vervanger. Voetbal International weet echter dat de club niet op zoek zal gaan naar een nieuwe optie in de voorhoede.

De club laat weten dat het ruim in de vleugelaanvallers zit. Locadia was ook een optie om Luuk de Jong in het geval van een blessure te vervangen, maar met het aantrekken van Siem de Jong is ook die plek meer dan dubbel bezet. De oud-Ajacied werd eigenlijk aangetrokken voor een positie op het middenveld, maar kan eventueel ook in de spits uit de voeten.

PSV houdt echter nog wel de situatie rond Robert Kenedy van Chelsea in de gaten, dus het is niet uitgesloten dat de landskampioen nog zaken gaat doen. Daarnaast staan spelers als Adam Maher, Florian Jozefzoon en Simon Poulsen op de nominatie om te vertrekken.

Vind jij dat PSV een vervanger moet halen voor Jürgen Locadia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja hoor, we gaan niets halen, behalve als het ons lukt om wel iemand te halen ...pfff, die Brands kan zich wel goed indekken

30 augustus 2016 om 19:38

waarom zou hij iemand halen je hebt bergwijn je hebt Jozefzoon je hebt Pereirro je hebt nog die grote speler uit frankrijk.

Wat wil je nu nog meer gaan kopen doe a u b niet zo dom en kom met een onderbouwing voor dat je dit roept.

Irritand gewoon dat jij maar iets roept.

30 augustus 2016 om 19:45

Ja camiel we hebben een winger van niveau PSV nodig en dat zijn Jozefzoon en Bergwijn niet dat is niet iemand die PSV nou bij de hand neemt en van PSV niveau is

30 augustus 2016 om 19:45

Ja camiel we hebben een winger van niveau PSV nodig en dat zijn Jozefzoon en Bergwijn niet dat is niet iemand die PSV nou bij de hand neemt en van PSV niveau is

30 augustus 2016 om 19:52

en die aankoop van city dan dat is ook geen winger wou je zeggen?

30 augustus 2016 om 19:55

wie is die grote speler uit Frankrijk?

30 augustus 2016 om 20:00

@kidoncoke dat is Jeremie Brechet

30 augustus 2016 om 20:23

Die speelde in 2008-2009 als linksback voor PSV en komt nu uit voor GFC Ajaccio

30 augustus 2016 om 23:39

Oh ja Camiel.

Jozefzoon is psv niet waardig. Cocu ziet het niet in Pereiro zitten als rechtsbuiten omdat hij alleen naar binnen trekt (wat ik onzin vind want is een geweldenaar)
Narsingh heeft nooit echt gepresteerd bij PSV.
Bergwijn is nog jong en zal geen basispeler worden dit jaar als PSV echt vooruit wil blijven gaan.
Locadia is in mijn ogen vooral met zichzelf bezig en loopt meer in de weg dan dat hij nuttig is voor PSV haar spel.
Stel dat Willems nog vertrekt zou je dus helemaal geen aanvoer van links hebben.

Persoonlijk vond ik een echt goede buitenspeler een prioriteit maar Brands vind dit blijkbaar niet.
We zullen het in de loop van het seizoen zien

30 augustus 2016 om 19:39

Of het nu brands of overmars is ...of zaakwaarnemers ...of wie dan ook bij de knvb ...ze zeggen precies wat voor hun het beste uitkomt

30 augustus 2016 om 19:40

En waar ergens heeft Brands dat gezegd? Een quote aub. Nu zit je gewoon iets te beweren....

Nu moet brands juist een vleugelspeler halen.

30 augustus 2016 om 19:39

wat is Jozefzoon dan?

30 augustus 2016 om 19:44

'.....staan op de nominatie om te vertrekken.'

30 augustus 2016 om 19:47

nu niet meer wss

30 augustus 2016 om 19:41

Had sowieso gemoeten nog steeds geen winger daar baal ik van...

30 augustus 2016 om 21:25

Ze hebben gewoon die speler van City gehuurd hoor.

30 augustus 2016 om 19:47

Kenedy zal wel komen! Nu helemaal.

30 augustus 2016 om 19:54

Zou kenedy echt een versterking zijn voor PSV, na Ajax heb ik eigenlijk nooit meer gevolgd.

30 augustus 2016 om 20:01

Hij is snel en technisch. Verwacht dus wel dat hij op de flank komt te spelen. Denk ook wel dat hij een versterking zal zijn, want 14 duels Premier League op zo'n jonge leeftijd is niet niks.

30 augustus 2016 om 20:04

Kennedy is naar Watford meld sky

30 augustus 2016 om 22:36

Nope. Naar watford

Met of zonder Locadia had er een top linksbuiten moeten komen..

30 augustus 2016 om 19:46

die hebben ze in bergwijn volgens mij al in huis toch en Je hebt ook nog jozefzoon

30 augustus 2016 om 19:51

Ik heb liever een speler die er meteen staat... Bergwijn kan je nou moeilijk op bouwen of leunen..

30 augustus 2016 om 19:46

Zinchenko? Pereiro zou daar ook evt. kunnen en niet te vergeten Bergwijn.

30 augustus 2016 om 19:48

precies dit dus. mensen roepen maar kopen kopen kopen zo irritand thnx dat jij mijn mening deelt.

30 augustus 2016 om 19:52

Locadia en Jozefzoon komen op die positie te kort, Bergwijn heeft daar eigenlijk ook zelden gespeeld. Voor een topploeg als Psv die ook nog is CL speelt, Is die positie dus dun bezet en snap ik de roep om een nieuwe aanvaller.

30 augustus 2016 om 19:54

ja maar dan zul je eerst echt moeten verkopen of nog een speler huren.

daarbij zal Psv dan eerst ook wss nog iemand moeten verkopen.

Niemand halen prima vervangers

Nu een speler halen omdat Locadia geblesseerd is zou ook puur paniekvoetbal zijn. Ten eerste heb je voldoende alternatieven met Pereiro, Narsingh, Jozefzoon, Bergwijn en die jongen uit Oekraine. Zelfs wanneer Jozefzoon vertrekt heb je nog steeds vier man voor twee posities heb is er geen nood aan de man. Siem de Jong is geen echte spits maar zou daar wel kunnen spelen mocht er iets met Luuk aan de hand zijn dus ook daar heb je niet echt iemand nodig. En dan lopen er in Jong-PSV ook nog spelers rond die je in geval van nood kan gebruiken.

En dan heb ik het nog niet eens over misschien wel het belangrijkste: wat doe je wanneer Locadia straks fit is?

30 augustus 2016 om 20:50

Maar ik had het wel gesnapt als ze nu nog een vleugelaanvaller wilden aantrekken. Als de basis zometeen Pereiro, De Jong en Zinchenko is, vind ik de bank wel heel magertjes met alleen Narsingh en Bergwijn (mits Jozefzoon vertrekt). Narsingh is eigenlijk niet van het niveau waar PSV naar zou moeten streven, en Bergwijn is nog erg jong en heeft nog niet veel laten zien, buiten dat heerlijke doelpunt vorige week. En Pereiro is een geweldig talent, maar speelt vaak zijn beste wedstrijden als invaller. Vaak een stuk minder wanneer hij in de basis start.

Nu bekend is dat Kenedy niet meer komt, ben ik benieuwd of PSV morgen op de laatste dag nog in actie komt. In de winterstop afgelopen jaar werd de blessure van Guardado ook nog opgevangen met het aantrekken van Van Ginkel. Zou me niet verbazen wanneer PSV morgen dus nog met een verrassing uit de hoge hoed komt.

30 augustus 2016 om 21:06

Narsingh is geen topper maar wel een nuttige speler die gewoon zijn taak uitvoert en het veld breed houdt. Daarnaast heeft hij niet alleen wedstrijden waarbij hij geen grasspriet voorbij komt maar ook elk seizoen fases waarin hij goed speelt en belangrijk is. Als ik Brands was geweest dan had Narsingh absoluut niet weg gehoeven zolang hij zich er maar in schikt dat hij niet altijd in de basis staat.

30 augustus 2016 om 21:47

Lijkt me niet dat siem in de spits gaat. In de winterstop wou ajax hem als spits maar toen wou hij alleen middenveld. Zou beetje hypocriet zijn dus...

30 augustus 2016 om 22:43

Hij is ook gehaald voor het middenveld maar kan in geval van nood daar wel spelen

Kenedy komt niet, want hij gaat naar Watford.

Brands heeft de zaakjes gewoon goed voor elkaar, hoeft op dit moment zeker geen vervanger te komen aangezien PSV toch al met een ruime selectie werkt...

Vind PSV zwak op de vleugels, Narsingh (vertrekwens, kort contract en gewoon geen echte top), Pereiro (goed, maar te grillig), Locadia (geen echte buitenspeler en nu flink geblesseerd), Bergwijn (toptalent, maar nog geen basismateriaal), Josefzoon (komt tekort) en die oekrainier is afwachten. Niet echt sterke vleugels bij PSV op dit moment.

Wie gaat dan in de spits spelen als De Jong uitvalt? Ook speelt De Jong als een natte krant dit seizoen, dus hij heeft geen concurrentie voor in de spits.

De kans voor Bergwijn om het te laten zien. Zou er als PSV supporter niet heel rouwig om zijn...

Begrijpen de overige PSV fans niet dat dit doorselecteren ook een keerzijde heeft. Verlies op maher, jozefzoon, narsingh, en uiteindelijk Luuk terwijl alleen maher door de mand gevallen is. En dan spelers willen huren.de selectie is ruim zat. En als ik Locadia was zou ik indien mogelijk vertrekken, wordt niet gewaardeerd door de fans, is een spits maar doet het meer Dan verdienstelijk op de flank. Speel de topwedstrijden tegen Man U en Wolfsburg! Men roept om een speler, kenedy die 1 doelpunt heeft gemaakt in 20 wedstrijden. Jozefzoon was voor zijn blessure tevens een degelijke back-up.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren