Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV deelt plaagstootje uit aan Feyenoord: ‘Alleen met hoeveel is de vraag’

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor de video die PSV heeft gepubliceerd in aanloop naar de topper tegen Feyenoord van zondag.

In de luchtig bedoelde video is een barman haast overtuigd van een overwinning van PSV. "Wat gaan we doen vandaag?", vraagt hij aan twee stamgasten, die vertrouwen hebben in een overwinning. "Alleen met hoeveel is de vraag", voegt de barman daaraan toe.

Met deze woorden wordt door het social media-team van PSV een plaagstootje uitgedeeld aan Feyenoord. Het Legioen brengt tijdens wedstrijden in De Kuip namelijk regelmatig het 'Wat gaan we doen vandaag? Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag' ten gehore.

De twee stamgasten wijzen de barman gelijk op het feit dat de wedstrijd tegen Feyenoord nog niet is gespeeld en het kampioenschap nog niet is binnengesleept. Er is overigens wel reden tot optimisme in Eindhoven, want PSV heeft een voorsprong van tien punten op Feyenoord, met nog elf speelronden in de Eredivisie voor de boeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel ongeloofwaardig filmpje. Brabanders die een vol glas bier laten staan en weglopen. Bierenbeulen!

3 maart 2024 om 10:53

Haha, dat was exact wat ik ook dacht.

3 maart 2024 om 10:59

Misschien zijn het stiekem wel Rotterdammers/feyenoorders. Ze kennen de tekst van 'wat gaan we doen' namelijk ook bijzonder goed.

3 maart 2024 om 11:04

Dit zijn geen Rotterdammers, dit zijn Huub Smit, Wesley van Gaalen en Bart de Rijk van New Kids. Alle drie geboren en getogen Brabanders.

3 maart 2024 om 11:40

Joh

3 maart 2024 om 11:50

En ik maar denken dat het acteurs zijn, Frank Lammers in de marathon gezien?

3 maart 2024 om 10:53

Sterker nog: New Kids die bier laten staan.

(En een politieagent achter de bar)

3 maart 2024 om 11:00

Die barman is wel echt goed. Zelfde onzekere blik als toen ie die agent speelde.

3 maart 2024 om 11:07

Bavaria zou ik ook laten staan 😂

3 maart 2024 om 11:33

Bavaria zou jou ook laten staan!!

3 maart 2024 om 11:38

Als je goed kijkt vult het bier zichzelf weer bij nadat hij een adtje heeft getrokken, wat een uitvinding weer in Lampegat!

3 maart 2024 om 11:48

Je zegt bier, Bavaria is geen bier.

3 maart 2024 om 11:55

Nu ben ik ook geen Bavaria fan, maar welk merk pils zie je wel als bier? Hertog Jan bijvoorbeeld wordt ook gebrouwen door Bavaria.

3 maart 2024 om 12:04

Hertog Jan en bavaria zijn beide pils.

3 maart 2024 om 12:22

Alleen in hertog zit nog smaak. Bijzonder dat bavaria hun eigen merk zo slecht gemaakt heeft.

Hahah dit is een goed filmpje

Dan heb je het filmpje niet begrepen VZ.
Gaat er juist om normaal te doen en niet te denken dat je er al bent.
Vond het daarom juist een goed filmpje.

3 maart 2024 om 11:42

Dat inderdaad maar ook wel een klein spiegeltje voorhouden bij Feyenoordsupporters (plaagstootje). Dat “we gaan winnen, de vraag is alleen met hoeveel” is exact waar ze in Rotterdam zéggen een hekel aan te hebben maar zelf wel ook doen.

Bij die BAM!, moest ik grinniken hahaha.Concurrent een beetje plagen mag altijd.Laten we hopen op een leuke spannende wedstrijd en stiekem een punt of 3 punten mee naar Rotterdam.



Euforie is groot maar de weg nog lang. Zal mij benieuwen of PSV niet onder druk bezwijkt (als ze deze al voelen) wanneer ze verliezen van Feyenoord. Wel een realistische benadering van de stamgasten.

3 maart 2024 om 11:01

De euforie is helemaal nog niet groot. Alle PSV-supporters die ik ken zijn nog steeds heel voorzichtig als het gaat over kampioen worden. Alsof ze allemaal bang zijn om het te jinxen.

Pas als PSV vandaag wint zal er euforie zijn. Want 13 punten voorsprong (en een veel beter doelsaldo) met nog 10 wedstrijden te gaan, dat is wel reden voor euforie.

3 maart 2024 om 11:42

Hoor het zelfde van Psv'ers in mijn omgeving, veel trots wel op hoe goed ze het doen, maar veel de vrees dat het nog mis kan gaan, wat ik heel goed begrijp als je zo dik voor staat. Bosz houdt zijn spelers ook scherp dat ze er nog niet zijn, wat ook meehelpt in de CL-strijd vind ik, ze blijven dorstig en gemotiveerd om er met alle spierkracht vol in te gaan.

3 maart 2024 om 11:07

Ik denk dat het merendeel van de PSV supporters het nog niet durft uit te spreken dat we kampioen gaan worden. Wel als we vandaag winnen. Het resterende programma met Feyenoord is redelijk vergelijkbaar qua zwaarte dus ik zie ze geen 13 punten meer goedmaken

3 maart 2024 om 11:12

Kom op zeg, heb je ons zien spelen de laatste weken? Jullie zijn al kampioen hoor. Ik ben blij als we probleemloos 2e worden.

Haha geniaal. New Kids reunie met de meest gevreesde politieagent van Maaskantje achter de bar. Vind dat 'plaagstootje' ook wel mee vallen overigens

Moet nog steeds wennen aan die arrogantie uit Eindhoven, maar het is ze gegund met zo’n seizoen.

Leuk filmpje, dit soort plaagstootjes kan ik altijd wel om lachen. Op naar een leuke game!

3 maart 2024 om 13:11

Arrogantie uit Eindhoven? Is er ook een kans dat je dat kan toelichten of niet? Lijkt mij nogal mee te vallen namelijk.

3 maart 2024 om 14:00

Hoe supporters hier reageren. Elke speler is bij uitstek beter dan die van de concurrent, Veerman is de beste voetballer van Europa, Luuk is ineens al jaren ondergewaardeerd.

Zoals ik al zei, ik heb er niet zoveel moeite mee. Met een seizoen als dit verdien je een beetje arrogantie.

Deze vind ik dan wel weer geinig. Beter dan dat veel te serieuze geneuzel dat we vaak zien.

Prima filmpje, wel geinig. Beter dan die overgestileerde filmpjes die door complete social media teams in elkaar gezet worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren