Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV breekt met late goal Eredivisie-record; Brood noemde Blom 'paardenlul'

Laatste update:

PSV leek zaterdagavond punten te gaan verspelen in de uitwedstrijd tegen Vitesse, toen het kort voor tijd nog 0-0 stond. In de laatste minuut van de reguliere speeltijd trokken de Eindhovenaren echter toch nog aan het langste eind: Luuk de Jong vond met een fijne voetbeweging Jorrit Hendrix, die de bal controleerde op de borst en vervolgens beheerst langs Eloy Room schoof.

/

Daarmee bezorgde Hendrix PSV niet alleen de drie punten, maar ook een nieuw Eredivisie-record. De Eindhovenaren hebben nu in 42 competitiewedstrijden op rij in ieder geval een keer gescoord en dat deed nog geen enkele club in de Eredivisie PSV na. PSV deelde het record sinds vorige week met Ajax en FC Twente, die in respectievelijk 1995 en 2011 tot 41 opeenvolgende duels met minimaal één doelpunt kwamen.

Op het moment dat Hendrix scoorde, zat Ruud Brood op de tribune; de assistent van Phillip Cocu was woedend geworden toen PSV geen strafschop kreeg, na een overtreding op Santiago Arias. Brood werd weggestuurd door Kevin Blom en liet zich daarna niet van zijn beste kant zien: “Wat een paardenlul ben jij, joh”, zei hij, duidelijk hoorbaar voor de televisiecamera’s.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was meer geluk dan wijsheid die 3 punten voor psv, wat verspeelde vitesse veel kansen.

6 december 2015 om 15:00

dat psv goed is weggekomen een aantal keer is inderdaad zo, en de drie punten zijn eigenlijk te veel, maar is het niet ook een gebrek aan kwaliteit bij Vitesse dat ze zoveel kansen missen en de kwaliteit van PSV om zelfs in de laatste seconden nog een counter te kunnen forceren en een (ruime) overtalsituatie te kunnen creëren?

Vitesse had gewoon moeten winnen of minstens een punt moeten hebben. Maar zoals wel vaker verzaakt een club om te winnen van PSV. Ben benieuwd hoe de Eindhovenaren het gaan doen tegen CSKA, hopelijk winnen ze van hen.

6 december 2015 om 10:56

Ehm... Meestal verspild PSV punten vlak voor tijd en onnodig.... Ado, excelsior zijn 2 voorbeelden die ik me snel kan herinneren. Soms zit het mee, soms zit het tegen.

Guardadinho speelde de bal naar De Jong en onze captain bereikte met een fijne voetbeweging Jorrit!
Ik heb me weer gruwelijk zitten irriteren aan PSV. Ze wilden weer geen krachten verspelen voor de CL. Maar wel lekker om zo in de laatste minuut de drie punten te pakken!

6 december 2015 om 11:43

Wilden ze krachten sparen of konden ze gewoon niet beter op het moment? Ik denk toch het tweede.

6 december 2015 om 12:00

Voel jezelf maar niet zo goed...

6 december 2015 om 12:21

Als je naar de cl kijkt kunnen ze zeker beter

6 december 2015 om 18:23

VitesseA1 psv wint van wolfsburg en pakt 4punten tegen manutd, maar dan kunnen ze niet beter tegen vitesse, dat kunnen ze wel maar ze kiezen ervoor om op 80% te spelen en helaas kost dat punten tot nu toe...

Het is me ook echt een raadsel waarom Blom nog mag fluiten in de Eredivisie.

6 december 2015 om 12:14

Omdar Blom één van de betere scheidsrechters is in Nederland. Tuurlijk maakt hij fouten. Tis ook maar een mens. En zolang we het zonder technische bijstand voor de scheidsrechters en lijnrechters moeten doen....

6 december 2015 om 15:59

Hoe kun je blom 1 van de betere scheidsrechters noemen als hij met een serieus gezicht durft te beweren dat Bruma in een natuurlijke houding stond toen hij hands maakte voor eigen goal?
Of dat bernet geen geel krijgt voor de bal pakken voor de zijlijn terwijl hij geeneens uit was?
Nee blom is alles behalve 1 van de beste scheidsrechters in de eredivisie.

6 december 2015 om 18:24

Zet jij je geelzwarte bril maar af, fouten worden nou eenmaal gemaakt en nu heeft psv het geluk en dat is dit seizoen ook al meerdere keren anders geweest...

7 december 2015 om 10:49

Sorry maar dit domme commentaar ga ik niet eens verder op in.

Hoe noemde Brood Blom eigenlijk na de handsbal van Bruma ?

6 december 2015 om 12:12

Ach... Stevens zou Blom een vuile *****zak genoemd hebben... 😂😂😂

De jong gaf de assist. guardado de voorassist..

Die Brabantse gemoedelijkheid is wel mooi van Brood

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren