Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV breekt contract van nog herstellende Jozefzoon open

Laatste update:
/

PSV en Florian Jozefzoon gaan een jaar langer met elkaar door. Het contract van de aanvaller zou eigenlijk na dit seizoen aflopen, maar PSV laat weten dat Jozefzoon nu tot de zomer van 2017 bij de club blijft. In januari van dit jaar speelde hij voor het laatst mee bij de kampioen van Nederland.

Tegen Vitesse deed Jozefzoon dienst als invaller, direct na de winterstop. Vervolgens blesseerde hij zich aan zijn knie en van die kwetsuur is de aanvaller nog steeds herstellende. PSV heeft veel vertrouwen in een volledige comeback van de de ex-speler van Ajax en heeft hem daarom een nieuw contract laten tekenen.

Jozefzoon is dankbaar voor het in hem gestelde vertrouwen. De club biedt hem een kans, zegt hij op de clubwebsite. “En die kans grijp ik met beide handen. Ik ga me volledig focussen op mijn comeback om zo goed en zo snel als mogelijk weer terug te komen”, weet de vleugelaanvaller. Hij deed donderdagmiddag al mee in een besloten oefenduel met Lokeren (1-1) en zegt het fantastisch te vinden om terug te zijn op het veld. “Ik heb er geen last of wat dan ook aan overgehouden. Het was heerlijk.”

Een fitte Florian Jozefzoon is een meerwaarde voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is toch een nuttige invaller gebleken vorig jaar tijdens het eerste half jaar, vraag me af of hij dit seizoen aan zijn minuten gaat komen.. Maar goed je zag de afgelopen weken wel dat er altijd iets kan gebeuren met blessures.

Het is netjes van PSV, maar toch voor de doorgroei een beetje een nutteloze speler. Tenzij die geen problemen heeft met de bank warm houden, is het wel handig. Niet erg omder de indruk van zn spel.

8 oktober 2015 om 20:14

Ik zal Jozefzoon niet alszijnde nutteloos betitelen. Een prima 12/13/14e man en altijd handig om een speler met zijn kwaliteiten binnen de selectie te hebben. Hij zal denk ik niet uitgroeien tot basisspeler, maar nuttig is hij in mijn ogen zeker.

Typische 13 in een dozijn vleugelspeler die Ajax de laatste jaren veelvuldig heeft voortgebracht. Zie de sa, lukoki, ebicilio, ozbiliz etc

8 oktober 2015 om 18:18

Je hebt misschien wel gelijk, maar vond het in ieder geval voor zijn blessure een zeer bruikbare speler en deed zeker niet onder voor narsingh (niet dat dat heel moeilijk is). Ik zeg narsingh verkopen en jozefzoon achter Pereiro.

8 oktober 2015 om 19:14

Nu is de vraag wie wil narsingh kopen??

8 oktober 2015 om 19:18

Dat is wel de hamvraag ja, ze hadden hem moeten wegdoen toen hij nog international was. Nu laat ik het over aan Brands haha die kan zijn eigen stront nog verkopen voor een paar ton volgens mij.

8 oktober 2015 om 19:21

Ligt uiteraard aan de prijs. Zal wel een buitenlandse cluppie worden.

8 oktober 2015 om 20:54

Wat voor club had je in gedachten ?

8 oktober 2015 om 19:37

Ik vind dat onzin. Deze jongen heeft 1 ding wat dat rijtje helemaal mist: Overzicht en spelintelligentie. De Sa en Lukoki zijn zo verschrikkelijk dom, die zien echt helemaal niets als ze aan het rennen zijn met de bal.

Voor zijn blessure gewoon zeer bruikbaar als 12e man en als hij straks fit is zal hij Narsingh in zijn huidige vorm zo voorbij zijn. Wel is hij natuurlijk vooral een buitenspeler voor de counterwedstrijden en die gaat PSV steeds minder spelen.

Vanuit menselijk oogpunt erg mooi natuurlijk. Vanuit sportief oogpunt onbegrijpelijk. Jozefzoon heeft voor zijn blessure al laten zien het niveau van PSV totaal niet aan te kunnen. Hem langer laten blijven zit de groei van nieuw talent in de weg als je hem speeltijd gaat geven.

8 oktober 2015 om 18:14

In dit geval de groei van Bergwijn

8 oktober 2015 om 19:46

Bergwijn is linksbuiten. Jozefzoon is een rechtsbuiten.

Raar, je hebt 4 betere vleugelspelers en Locadia.

1-3 tegen Ajax en de assist op de 4-3 tegen Feyenoord. Mag wat mij betreft een contract krijgen voor 10 jaar.

8 oktober 2015 om 18:40

En hoe gek het ook klinkt, was dat voor mij het kampioenswedstrijd.

8 oktober 2015 om 18:45

Hij is op bepaalde momenten zeker van waarde geweest voor PSV. Maar je hebt Narsingh, Pereiro, Lestienne en Bergwijn. Jozefzoon zal alleen maar de ontwikkeling van Bergwijn in de weg staan.

8 oktober 2015 om 20:56

Hele andere positie...

Vond hem een bruikbare invaller. En maakte op mij meer indruk dan een Narsingh. Als hij niet geblesseerd raakte had hij hem er misschien wel uitgespeeld, who knows. Maar nu lijkt mij dat de vleugels meer dan goed bezet zijn met Lestienne, Narsingh, Locadia, Pereiro en het talent Bergwijn.

Ik kan me niet voorstellen dat hij na de zomer nog bij PSV speelt. Met Narsingh en Pereiro is de rechterflank goed bezet. Volgens mij kan ook Berwijn daar nog uit de voeten. Jozefzoon is een leuke backup, maar een beetje een ren-je-rot-voetballer zonder rendement.

8 oktober 2015 om 22:48

Pereiro kwam toch vanaf rechts tegen Ajax?

9 oktober 2015 om 00:47

Kan allebei. Zelfs op 10 en in de spits. (Pereiro)

Leuk voor hem dat zijn contract is verlengd met twee jaar. Hopelijk put hij hier zijn kracht uit en komt hij sterker terug dan ooit!

Maar om eerlijk te zijn is het een nuttige speler voor de breedte. Leuk om als invaller nog 15 minuten voor tijd in te laten vallen. Kan die met zijn snelheid en fitheid nog wat forceren. Eerlijk gezegd is hij puur bedoeld als selectie-opvulling.

Vooral vanwege de toegenomen concurrentie van Pereiro en Lestienne/bergwijn op de flanken zie ik hem geen basisplek veroveren.

Als hij inviieel speelde hij meestal erg goed hoor pikte vaak nog een goaltje mee ook

Jozefzoon is even erg zo niet erger als Narsing, een jongen met zware oogkleppen op en leeft in een tunnelvisie als ie eenmaal de bal heeft.. Nee geef mij maar Narsing dan maar, die kan teminste nog afentoe een voorzetje geven.. Laat deze 2 AUB lekker banken en Pereiro in het veld, deze heeft teminste alles wat een voetballer moet hebben, inzicht, slim & intelligent met de bal omgaan en voetbal technische kwaliteiten om je vingers bij af te likken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren