Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV blij met ‘extraverte’ huurling: ‘Hij heeft een grote toekomst voor zich’

Laatste update:

Oleksandr Zinchenko kan voorlopig niet stuk bij PSV. De negentienjarige middenvelder lijkt definitief te zijn doorgebroken in Eindhoven en algemeen directeur Toon Gerbrands is erg blij met de aanwezigheid van de huurling van Manchester City, die de laatste weken veelvuldig in actie komt.

/

Volgens de bestuurder heeft Zinchenko een gezonde dosis zelfvertrouwen. “Hij kwam hier in zijn eentje binnen en deed daar absoluut niet moeilijk over”, vertelt Gerbrands aan PSV TV. “Hij weet dat hij hier wordt neergezet onder het mom van 'ik ga ooit een keer in Manchester City 1 spelen'. Hij straalt dat ook op alle gebieden uit.”

Direct na binnenkomst had de middenvelder uit Oekraïne al zijn wensen. “Binnen een week wilde hij al spelen. Na wat schema’s te hebben doorgenomen zei hij: ‘volgende week tegen Groningen, dan kan ik er staan’. Een prachtig iemand en heel extravert. Volgens mij heeft Zinchenko een hele grote toekomst voor zich.”

Haalt Oleksandr Zinchenko ooit het eerste elftal van Manchester City?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed geregeld van Brands ook dat we hem volgend seizoen ook nog kunnen behouden. Heerlijke dynamieke speler. Ik wil hem wel vaker in de basis zien.

Zinchenko is echt een hele verfijnde speler. Hopelijk blijft hij lekker twee jaar bij PSV, wordt hij dan verhuurd aan een mooie Engelse club als West Ham United om aan de PL te wennen en kan hij daarna voor zijn kand gaan bij Manchester City.

29 november 2016 om 17:05

Mee eens, we horen naar beter te streven hier. 1 leuke pot tegen ADO maakt nog geen zomer, dus ik vind dat PSV een beetje vooruit loopt op de zaken. Zinchenko is echt geen Dolberg bijv.

29 november 2016 om 17:13

@Woodyinho_BVB, Och nee he. Zinchenko is na 1 wedstrijd nog geen toptalent en dan noem je Dolberg die ook pas een handvol wedstrijden presteert........ Word er ook een beetje moe van hoe die Dolberg opeens de standaard is hoor. Kom op man.

29 november 2016 om 17:30

Nee ze hebben gewoon gelijk. Die jongen heeft absoluut spelinzicht en techniek. Laat het maar eens zien tegen Ajax uit of hij kan voetballen.

29 november 2016 om 17:59

Wie zegt dat hij er al is dan? Heeft een goede pot gespeeld, maar meer niet. Dat geef ik hieronder ook al aan. Maar om te zeggen dat Zinchenko er nog niet is na 1 wedstrijdje, en dan vervolgens zeggen dat hij "nog geen Dolberg is" slaat natuurlijk kant nog wal.

29 november 2016 om 17:06

Wel grappig dat jij een wedstrijd erbij haalt en op basis daarvan de conclusie trekt dat het niveau matig is terwijl Gerbrands met geen woord over de wedstrijd en zijn prestatie op het veld rept. Die heeft het juist over de houding van die jongen en de manier waarop hij met zijn beroep en (eind)doel bezig is. Daarnaast vind ik dat hij zeker wel iets brengt in het veld en daarvoor hoef je niet alleen naar de wedstrijd tegen ADO te kijken. Ook in andere wedstrijden en vooral bij invalbeurten zag je zijn kwaliteiten en drive naar voren komen. Het waren geen plichtmatige invalbeurtjes maar je zag echt dat hij wat te weeg bracht, ballen opeiste en duidelijk zijn stempel wilde drukken. Het is natuurlijk voor ons nog veel te vroeg om echt iets over hem te zeggen maar ik vind dat hij voor een 19-jarige die net bij de club zit een prima indruk maken. En kennelijk is Gerbrands van mening dat zijn mentaliteit ook zeer goed is.

29 november 2016 om 17:07

@rugnummer,

Ben ik met je eens. Zinchenko heeft, op Ado na, nog niet veel laten zien. De wedstrijden dat hij mocht invallen was het heel druistig en ongenconcentreerd. Misschien dat het ook wel kwam doordat hij vertrouwen voelde van Cocu door die basisplaats. Maar goed, dat deze jongen kan voetballen denk ik wel. Het moet er alleen nog helemaal uitkomen.

29 november 2016 om 17:39

Bij vlagen zie je die jongen geweldig staan ballen, maar dat is al gedurende een wedstrijd heel verschillend. Ik vind hem echter wel snel constanter worden en je ziet dat hij echt dingen ziet die een ander niet ziet, oog heeft voor de lopende spelers en niet bang is een moeilijke bal te spelen. Verder komt hij op mij over als een hele sympathieke kerel, die hard wil werken aan zijn mindere punten. Je moet echter niet verwachten dat zo'n jonkie direct een allesbepalende speler is.

29 november 2016 om 17:39

Bij vlagen zie je die jongen geweldig staan ballen, maar dat is al gedurende een wedstrijd heel verschillend. Ik vind hem echter wel snel constanter worden en je ziet dat hij echt dingen ziet die een ander niet ziet, oog heeft voor de lopende spelers en niet bang is een moeilijke bal te spelen. Verder komt hij op mij over als een hele sympathieke kerel, die hard wil werken aan zijn mindere punten. Je moet echter niet verwachten dat zo'n jonkie direct een allesbepalende speler is.

Laten we hem nou niet meteen overhypen, mooie dingen laten zien afgelopen zaterdag en kijken hoe die het de komende seizoen gaat doen. En is ja stemmen op de poll niet wat heel snel nu?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren