Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bereikt akkoord over kleine transfersom voor Anwar El Ghazi

Laatste update:

Anwar El Ghazi gaat de voorhoede van PSV versterken. De Telegraaf maakt melding van een akkoord tussen de Nederlandse topclub en Aston Villa voor een bedrag van 2,5 miljoen euro. De transfersom kan middels bonussen met een half miljoen euro oplopen. PSV moet nog om tafel met de 27-jarige rechtsbuiten over zijn persoonlijke voorwaarden.

PSV zal de transfer van El Ghazi ongeacht de afloop van de transfersoap rond Cody Gakpo afronden. Vanwege de veelzijdigheid van de ex-Ajacied ziet trainer Ruud van Nistelrooij de buitenspeler graag naar Eindhoven toe komen. El Ghazi speelde in zijn carrière 172 officiële wedstrijden als rechtsbuiten en 81 als linksbuiten. Ook speelde hij 21 keer in de punt van de aanval.

Woensdag werd PSV uitgeschakeld in de play-offs van de Champions League, waardoor een vervolg in de Europa League volgt. In de pijnlijk verlopen wedstrijd tegen Rangers (0-1 verlies) werd de zwakke bezetting in de aanvalslinie bij PSV zichtbaar. Noni Madueke is de rest van het kalenderjaar uitgeschakeld, waardoor de opties op de rechterflank beperkt zijn. Ismael Saibari vult die positie sinds de blessure van Madueke in, met daarachter Johan Bakayoko als optie.

Sinds 2019 staat El Ghazi onder contract bij Aston Villa, dat negen miljoen euro voor hem betaalde aan Lille OSC. De tweevoudig Oranje-international raakte vorig jaar uit the gratie bij the Villans en werd in januari op huurbasis naar Everton gestuurd. Daar werd het niet veel beter, want Frank Lampard deed slechts in twee officiële duels een beroep op El Ghazi. De voormalig Ajacied staat op 119 officiële duels voor Aston Villa, waarin hij goed was voor 26 goals en zestien assists. Zijn contract loopt tot medio 2023.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prima aankoop voor in de ED. Met de blessuregevoeligheid van Madueke heb je mooi een talentvolle Saibari en een meer ervaren El Ghazi.

28 augustus 2022 om 16:24

Saibari hoort niet op rechts te spelen. Die jongen is een nummer 10 en hoort alleen in nood op rechts neergezet te worden. Nu El Ghazi erbij komt kan je Saibari op 10 laten concurreren met Xavi Simons. Voor El Ghazi zelf een uitstekende club en zo kan hij zich proberen in de kijker te spelen bij Oranje en mocht ie het goed doen kan LVG hem zomaar meenemen naar Qatar.

28 augustus 2022 om 16:28

Saibari doet het anders uitstekend op de flanken, op 10 wordt het wel lastig voor hem

28 augustus 2022 om 16:39

Uitstekend is wat overdreven. Weinig rendement. Ik vind hem ook meer een middenvelder. Fysiek sterk. Goede techniek, passing, werkt hard en rust aan de bal.

28 augustus 2022 om 16:48

Til maar weer terugsturen dan?

28 augustus 2022 om 16:49

Prima aankoop, besef wel dat hij eigenlijk altijd tegen het nederlands elftal aan zit. Ik vind dan ook het bedrag wat er voor hem betaald is niet in verhouding is. kan wel eens een revelatie worden dit jaar.

28 augustus 2022 om 16:50

Leuk jong. Volgde hem sinds Frankrijk niet maar bij Ajax vond ik het altijd een mooie speler, hard schot ook. En moest altijd lachen om zijn eigenaardige postuur, vrij lang met in verhouding een lang bovenlichaam en dan zo’n Donald Duck achtige kont. Ja sorry daar lette ik op. Wel benieuwd ook hoe ze dat bij Opsporing Verzocht zouden verwoorden. Wat ik me ook herinner, buitengewoon beleefd en keurig opgevoede jongen die onder meer steevast iedereen met u aanspraak. Ik gun het zijn nieuwe club niet per sé, maar hem des te meer dat hij de pannen van het dak speelt. Vond het jammer dat hij, Bazoer en Riedewald vertrokken destijds.

28 augustus 2022 om 18:12

@Almanac. Je maakt een grapje zeker ? 1 ding weet jezeker een revelatie gaat hem niet worden . Dat je het hoopt om wat voor reden dan ook ,kan ik begrijpen

28 augustus 2022 om 18:18

Tribuneklant, kan zomaar verrassen met 15+ G/A’s. Dat is meer dan prima.

29 augustus 2022 om 16:06

Weer een speler die niets toevoegd. Heerlijk dat psv dat een soort van barca is dat zichzelf ten gronde brengt. De zoveelste keer dat ze ingrijpen als het al te laat is.

28 augustus 2022 om 17:10

kan mij herinneren dat El Ghazi ook enigszins blessure gevoelig was, weet niet of dat nog zo is?

28 augustus 2022 om 17:34

Bakayoko is helemaal uit beeld? Hij was toch de vervanger van Madueke? Volgens Aad de mos de ster vorig seizoen en de logische vervanger van Madueke.
Hij begon ook en werd snel voorbij gestreefd door Saibari
Psv heeft in het verleden een Ajax speler gehaald die een beetje te dik was;
Andy van de Meyden, was geen succes volgens mij

28 augustus 2022 om 18:25

Net als Kluivert 😉

28 augustus 2022 om 18:29

En Wim Jonk

Erg goede aankoop voor dit bedrag. Heeft laten zien in de eredivisie rendement te kunnen halen en heeft PL ervaring. Sterk gedaan van PSV. Bij Aston Villa nog wel bij 42 goals direct betrokken in 119 games. Niet geweldig maar ook echt niet slecht. Als je dan beseft dat je hier 2,5 miljoen voor betaald is dat uiteraard een koopje en een goede investering.

28 augustus 2022 om 17:13

Snap niet echt waar psv mee bezig is. Met madueke bakayoko saibari savio en simons had je al 5 spelers voor rechtsbuiten. In de spits heb je nu enkel vinicius die er niks van bakt. Ook als gakpo weggaat is het op links matig bezet.

28 augustus 2022 om 18:15

Simons is geen buitenspeler, Saibari en Bakayoko zijn talenten maar kan je nog niet heel jaar op bouwen. Madueke blijkt blessure gevoelig te zijn dus wat heb je nu precies, Anwar kan op alle posities voorin uit de voeten.

28 augustus 2022 om 18:42

Het gaat niet alleen om het sluiten van een leuke deal qua prijs-kwaliteit he. Als PSV sportieve ambities heeft (en dat hebben ze), dan verwacht ik niet dat El Ghazi ze vooruit gaat helpen.

Zal die het redden om mee te komen met het WK?

28 augustus 2022 om 16:22

Dan moet hij wel heel goed spelen de komende twee maanden

28 augustus 2022 om 16:30

Natuurlijk gaat hij niet mee met het WK.

28 augustus 2022 om 16:42

Gezien de geringe concurrentie op de rechtsbuiten positie kun je met 2 goede maanden er ook heel snel bij zitten.

28 augustus 2022 om 16:58

En waarom niet? Heeft het toch heel aardig gedaan in de PL. Moet het natuurlijk wel laten zien dan de komende maanden

28 augustus 2022 om 18:01

Dat zou best kunnen, Als ik de geruchten mag geloven dan zat hij de laatste twee jaar telkens dicht bij een selectie. Spelen in Nederland (en succes hebben) kan dan natuurlijk best het verschil maken,

Versterken? Aanvullen is een betere verwoording denk ik.

28 augustus 2022 om 16:25

Hij zal ook niet veel spelen als Gakpo blijft. Met Bakayoko, Saibari en Salvio is er genoeg concurrentie. Vertessen en Madueke komen later dit seizoen ook weer terug.

28 augustus 2022 om 16:30

Hoe zo?
Hij zal eerder banken als Madueke komt.
Die vind ik wel echt beter, maar de overige wingers nehh.


28 augustus 2022 om 16:37

Zal ook afhangen hoelang Luuk de Jong er daadwerkelijk uitligt. Nu zet van Nistelrooy een van de flankspelers in de spits en komt er een extra plekje vrij

28 augustus 2022 om 16:50

Ik acht El Ghazi toch echt wel wat verder dan Saibari, Bakayoko en Vertessen. Tevens heeft hij meer ervaring dan Madueke. Het niveauverschil met de Premier League is natuurlijk gigantisch en hij is wel de enige Nederlandse aanvaller die in ieder geval enigszins iets laten zien heeft daar. Ik denk dat El Ghazi dus wel gewoon een aanwinst is en z'n waarde voor PSV wel gaat hebben. Die moet wel vrij makkelijk dubbele cijfers in de Eredivisie kunnen halen.

28 augustus 2022 om 17:05

Madueke is ook een net-niet speler. Eigenlijk is Gapko dat ook. Ene pot spelen ze wereld om vervolgens geen knikker te raken. Anwar kun je er voor 2,5 miljoen prima bij hebben.

28 augustus 2022 om 16:52

Voor 2,5 minstens 10 goals erbij voor PSV vind ik een versterking.

30 augustus 2022 om 13:41

Als je beter in staat bent om het wegvallen van een speler op te vangen ben je als team sterker.

Mooi bedrag! Weinig geld voor een speler die zeker toegevoegde waarde heeft in de ED

Yesss dit is pas een transfer zeg chapeau.

Ik ben benieuwd wat deze jongen nog kan klaarspelen. Goede trap en vaak dreiging, maar ook zonder overzicht en wild in z'n acties vroeger..

De Eredivisie wordt met elke transfer steeds een stukje sterker. Bravo!

Mooi dan komt hij in ieder geval niet als Antony vervanger. Hopelijk koopt iemand ook snel Kluivert.

28 augustus 2022 om 16:22

Ik dacht dat Kluivert al naar Fulham was?

28 augustus 2022 om 16:37

Nog niet in ieder geval.

28 augustus 2022 om 16:32

Eens. Voor PSV is dit een goede aankoop, bij Ajax totaal niet. de voorhoede van Ajax is dan ook zeker 3 niveaus hoger. El Ghazi zou compleet ongelukkig worden bij Ajax.

28 augustus 2022 om 16:43

Voor Psv is dit in principe een breedte aankoop. Dan heeft ie bij het huidige Ajax al helemaal niks te zoeken natuurlijk.

28 augustus 2022 om 16:53

El Ghazi heeft het cijfermatig anders heel wat beter gedaan dan Bergwijn, die nu sterkhouder lijkt bij Ajax. Ook nog eens met minder materiaal om zich heen en dus veel meer weerstand.

28 augustus 2022 om 16:59

Brobbey mag de schoenveters nog niet strikken van Luuk. Gakpo doet niet veel onder voor Tadic op eredivisieniveau. Daarbij wordt Tadic steeds slechter en Gakpo alleen maar beter. Antony heeft veel potentie maar zijn rendement is op heden beperkt. Als Madueke nou eens fit blijft, zit ook daar genoeg en misschien wel meer potentie in. Bergwijn is wel voor eredivisiebegrippen van de buitencategorie. Maar die kost ook het 10-voddige van EL Ghazi.

28 augustus 2022 om 17:25

Wat een arrogantie. 3 niveaus hoger. Berghuis, Tadic en Bergwijn. Pure middelmaat. Anders hadden deze jongens wel bij topclubs in het buitenland gespeeld

28 augustus 2022 om 17:39

70 wedstrijden: 20 goals en 13 assists. Dat is cijfermatig toch niet beter dan Bergwijn?

28 augustus 2022 om 19:49

@zytto34 - Niet? Bergwijn maakte nog niet de helft van het aantal goals en de assists met praktisch evenveel speelminuten. Het lijkt me toch wel erg duidelijk wie de betere cijfers heeft van de twee.

29 augustus 2022 om 00:38

Sirius: dat waren de Eredivisie cijfers bij Ajax. Volgens mij had Bergwijn in zijn laatste 1.5 seizoen in 50 wedstrijden 19 goals en 22 assists, dus zeker wel hoger rendement.

Mooie tropische verrassing... Not. Prima aanvulling als backup van gakpo, maar niet de vervanger als hij daadwerkelijk weggaat.

28 augustus 2022 om 16:43

Volgens mij wordt hij als rechtsbuiten gehaald

28 augustus 2022 om 17:04

Tijdelijke vervanger van Madueke

29 augustus 2022 om 11:22

Waarbij je je af kunt vragen wat tijdelijk is. Madueke kende vorig jaar een goed begin, maar heb je daarna niet meer op niveau gezien. Als El Ghazi het goed doet (kans is toch aanwezig in de ED), dan moet Madueke eerst nog maar eens presteren voordat hij erin staat. Hoewel Madueke natuurlijk gezien zijn leeftijd en engelse afkomst wel financieel een trekker zou kunnen worden.

28 augustus 2022 om 16:55

Als je naar z'n cijfers kijkt, is 2,5-3 miljoen euro voor El Ghazi een heel wat betere deal dan meer dan 30 miljoen euro voor Bergwijn. Ik vind dat er nogal denigrerend wordt gedaan over El Ghazi, maar feit is dat hij het een stuk beter heeft gedaan dan Bergwijn in een slechter team en minder kansen om tot scoren te komen.

28 augustus 2022 om 17:02

Voor het EK riepen op dit forum heel veel mensen (voornamelijk Ajacieden) om EL Ghazi in Oranje. Hij verdiende tenminste een kans. En nu is het een matige aankoop?

29 augustus 2022 om 11:23

Supporters blijven vreemde wezens.

Prima bedragje! Veel dubbeltjes op de eerste rang met til luuk en el ghazi. Met dergelijke investeringen kun je toch ook niet verwachten dat je meegaat met de grote jongens? Ik kan john nog heugen; we gaan over ajax heen met de transfers..

28 augustus 2022 om 17:28

Wie is nou bij Ajax de topaankoop. Echt geen een. Ajax koopt spelers terug die ze ooit weg hebben gestuurd. Wat een beleid. Ik zeg je dat Ajax met deze selectie geen kampioen wordt

Wel knap altijd hoe PSV dit soort spelers voor een laag bedrag weet binnen te halen ! Volgens transfermarkt heeft El Ghazi nog een transferwaarde van 9 Miljoen

28 augustus 2022 om 16:25

Of Aston Villa wilde wel heel graag van hem af.

Ambitieloze aankoop en 2,5 miljoen + PL-salaris is serieus geld. Verder benieuwd of er nog wat aan de verdediging gedaan gaat worden, de nul houden met de huidige defensie blijkt onmogelijk. Twee nieuwe backs voor 1 september is het minste wat je mag verwachten, maar John kennende zal hij de window in stijl afsluiten: teleurstellend

28 augustus 2022 om 16:52

Waarom is dit ambitieloos? Deze jongen heeft in de Premier League echt vele betere statistieken dan Bergwijn van Ajax. Waar Bergwijn er 7 heeft gemaakt in 60 wedstrijden heeft El Ghazi er 15 gemaakt in 73 wedstrijden. Dat ook nog eens met een veel minder team dan Bergwijn. Ik vind 't echt een goede aankoop voor PSV.

28 augustus 2022 om 16:55

Exact dit. In die context is maximaal 3 miljoen euro een koopje.

28 augustus 2022 om 17:07

Om te bepalen wie het beter gedaan heeft, moet je naar de speelminuten kijken en niet het aantal wedstrijden. Bergwijn kan er 7 gemaakt hebben in 5 wedstrijden als basisspeler en de overige 55 wedstrijden telkens in blessuretijd zijn ingebracht.

Maar ook speelminuten zegt niets alles. Op het eind zijn tegenstanders moe of moeten op de aanval spelen voor de gelijkmaker waardoor er meer ruimte ontstaat. Zoals je zelf al aangaf, hoe goed zijn je medespelers, etc.

28 augustus 2022 om 18:04

@4fredondo Speelminuten was nagenoeg gelijk, El Ghazi speelde natuurlijk wel bij een mindere club met minder interne concurrentie, tegelijk ook weer moeilijker om rendement te halen met een zwakkere club

Keurig van PSV, zeker voor dat bedrag. Had bij Ajax ook niet misstaan denk ik, snel en kan op meerdere posities uit de voeten.

28 augustus 2022 om 16:42

Deze middelmaat had ik niet bij Ajax willen zien na we daar Antony hebben gehad.

28 augustus 2022 om 16:45

Maar wat vind je van wijndal, rensch, Taylor, Blind, Pasveer en Taylor ? Of van Lucca ? Is dat Europese top ?

28 augustus 2022 om 16:50

@Janssen, snap echt niets van je post. Als JIJ deze spelers niets vind dat maakt toch niet dat je een EL Ghazi er dan ook nog eens bij moet kopen? Daarbij is Taylor echt een groot talent en doet het echt prima en komt uit eigen jeugd. Geen idee waarom die er ik staat. Zelfde geldt voor een Rensch. Dus geen idee wat je probeert te doen hier.

28 augustus 2022 om 17:20

Het punt van Janssen is natuurlijk, dat dat ook allemaal middelmaat, eenheidsworst en/of oud is.
Geen reden natuurlijk om nog meer middelmaat te halen.
Persoonlijk vind ik het label "middelmaat" de prestaties van El Ghazi tekort doen. Heeft zich knap staande gehouden.

28 augustus 2022 om 16:53

Van Antony naar El Ghazi is van een Posche naar een Fiat.

28 augustus 2022 om 16:57

Waarom? El Ghazi had zo'n beetje het rendement van Antony afgelopen seizoen, maar dan in de veel betere Premier League bij een veel minder dominante ploeg. Nu ga ik de heren niet zozeer vergelijken, maar wat een denigrerende opmerking.

28 augustus 2022 om 17:41

Ten eerste heeft hij nooit echt kunnen overtuigen bij Ajax. Was ook vaak onzichtbaar. Hij heeft het idd niet heel slecht gedaan in Engeland.
Een Ajax zonder Antony is echt een wereld van verschil. Daarbij komt ook dat hij het erg goed doet in het nationale elftal.
Ik schat Antony ook hoger in dan Bergwijn bv. Dat daar ook zo veel geld voor is betaald snap ik totaal niet.

Ben niet zo'n fan van El Ghazi, maar aan de andere kant is 2,5 miljoen niet veel geld. Dus die gok kan je wel nemen.

Jeetje, ik was aan het hopen dat Ajax hem niet zou halen omdat Antony vertrekt en nu haalt PSV hem gewoon, hahaha!

28 augustus 2022 om 23:38

Prima breedte versterking hoor!

Prima aankoop, wellicht goed genoeg voor in de basis en anders hebben we een goede (en broodnodige) breedte versterking. Is nog wel even afwachten of PSV eruit gaat komen met El Ghazi, kan nog leuk gaan worden.

Pff wat een opluchting, kunnen ze bij Ajax in ieder geval niet meer in de verleiding worden gebracht.

28 augustus 2022 om 16:43

Ik heb precies hetzelfde. Al is Stengs nog steeds iemand waar ik hetzelfde bij heb. Laat die in godsnaam snel bij zn club blijven of ergens anders tekenen.

28 augustus 2022 om 16:55

Ja nu heb je tadic of berghuis aan die kant. Had ik toch liever El ghazi

Heeft een goed schot en ook wel een neusje voor de goal, alleen kan hij geen mannetje passeren. Psv zal hem wel als centrumspits gaan gebruiken verwacht ik. Benieuwd hoe hij dat kan invullen.

Goed onderhandeld door PSV.

Goeie aankoop kan overal voorin spelen. Ook prima keuze van de speler zelfs.

Prima aankoop van Martin van Geel.

Gewoon een goede speler voor psv die best wel goede dingen heeft laten zien in de pl. Voor dit bedrag een absolute toevoeging voor psv.

28 augustus 2022 om 16:52

Als iemand zegt absolute toevoeging voor PSV zou ik me als PSV supporter me zorgen gaan maken.

Ik snap dat hij de pleister voor Madueke moet zijn maar qua niveau zeker niet hetzelfde.

28 augustus 2022 om 16:59

Dit vind ik wat raar, vooral omdat Bergwijn helemaal de hemel in word geprezen. Die heeft het beduidend slechter gedaan in de Premier League bij een veel betere ploeg en heeft nota bene meer dan 30 miljoen euro gekost. Dan is maximaal 3 miljoen euro voor El Ghazi een koopje. Die gaat er gewoon aardig wat maken in de Eredivisie als hij veel aan spelen toekomt.

Pfff niet bepaal de versterking waar we op zitten te wachten...
Leuk voor de breedte en tegen de mindere goden in de eredivisie zodat de andere rust kunnen nemen voor europese wedstrijden ofzo?

Maar hey ik laat me verrassen! wie weet

Voor dat geld echt een prima aankoop , heeft het bij Villa niet slecht gedaan imo

Minimaal bedrag, kan je makkelijk risico nemen. Bruma is voor meer verkocht en die was helemaal niks.
El Ghazi kan wel een goaltje maken

Bijzondere aankoop, had voor hem gehoopt lekker in Spanje te kunnen voetballen.

Ik denk dat hij het gewoon goed gaat doen. Voor dit bedrag een prima aanwinst.

28 augustus 2022 om 19:40

Je moet wel een plek krijgen, want als Gakpo blijft, wat hij absoluut moet doen, en Madueke terug is, gaat El Ghazi banken, of Madueke geen doorbraak beleven. Wel kan je nu, als de Jong geblesseerd is, Gapko in de spits zetten, El Ghazi op links en Saibari/madueke op rechts. Hele goede prijs wel voor zo'n speler. Dat doen ze toch goed bij PSV.

Kan een nuttige speler zijn voor PSV. Maar komt hij ipv Gakpo ? Als die namelijk blijft zie ik hem weinig spelen.

28 augustus 2022 om 23:07

Nation

Hij is meer rechtsbuiten. Dus zal moeten concurreren met Saibari en Babyoko tot Madueke terug is

Max 3 miljoen??
Psv mag in zn handjes knijpen hiermee
Zal wel 2 of 3 miljoen aan tekengeld en flink salaris bijkomen denk ik,maar toch goede transfer voor Psv

En nog een matige aankoop. Wordt weer niks dit seizoen bij PSV.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren