Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV bereid om concurrent Willems al na een seizoen te laten gaan

Laatste update:

De transfermarkt is nog twee weken geopend en omdat het momenteel rustig is rondom Jetro Willems, lijkt de linksback gewoon te blijven. Dat is slecht nieuws voor Simon Poulsen, die hoopte de vleugelverdediger te kunnen opvolgen. Poulsen mag nu vertrekken uit Eindhoven.

/

Bij de presentatie van Bart Ramselaar zei technisch manager Marcel Brands volgens het Eindhovens Dagblad dat PSV bereid is om mee te werken aan een vertrek van Poulsen, aangezien de Deen geen of weinig uitzicht heeft op speelminuten. Poulsen heeft nog een contract voor een jaar; het is niet bekend wat er betaald moet worden om deze verbintenis af te kopen.

De 31-jarige Poulsen maakte vorig jaar de overstap van AZ naar PSV, maar speelde mede door blessureleed (en de concurrentie van Willems dus) maar twee competitiewedstrijden in Eindhoven. Wanneer Poulsen fit was en Willems niet kon spelen, koos Phillip Cocu ook vaak voor Joshua Brenet als linksback.

Simon Poulsen is gewoon niet goed genoeg voor PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man is me echt tegen gevallen, in de minuten die hij heeft gemaakt was hij echt enorm slecht. Ik zie liever Brenet spelen achter Willems of Arias, lekker laten gaan dus.

18 augustus 2016 om 11:04

Klopt had ook meer van hem verwacht! Van mij mag hij in een deal met AZ betrokken worden om Haps naar PSV te halen

18 augustus 2016 om 11:19

Dat gaat niet gebeuren. In zijn eerste periode bij AZ was hij zeker PSV waardig. Bij zijn tweede was hij AZ waardig. Nu denk ik Roda waardig?

18 augustus 2016 om 11:19

Haps is beter ja, maar we moeten nu niet teveel van stapel lopen. Laat het zo maar staan.
Poulsen is veel te statisch voor PSV. Hij komt erg lomp over door zijn lengte en zijn lange benen! Erg jammer want het was bij AZ wel altijd een goede. Geen probleem, hier leert PSV van, welke back ze kunnen gebruiken en welke niet!

18 augustus 2016 om 11:22

@wetenschap,

Die is zeker welkom, van Peppen heeft vaak slechte momenten en domme fouten. Dat wil niet zeggen dat hij niet goed is,helemaal niet zelfs, het ia gewoon een redelijke back voor de eredivisie. Maar Poulsen is zeker bruikbaar. Niet alleen bruikbaar voor ons maar voor heel veel Eredivisie clubs!

18 augustus 2016 om 15:31

Ik vind Haps een geweldige back maar nu niet voor PSV met Luuk de Jong. Haps kan geweldig een man passeren en kansen creëren maar Luuk moet voorzetten krijgen om te koppen, en Haps zijn zwakke punt is hoge voorzetten.

18 augustus 2016 om 11:36

Hij is nooit fit geweest. Bij AZ moest hij in zijn laatste jaar ook al op zijn tenen lopen om het allemaal bij te benen. Speelde heel vaak met een spuit.

Zou poulsen naar heerenveen willen of zou die zichzelf hoger inschatten? Bijker kan er echt niks van als linksback dus wil daar zo snel mogelijk een vervanger voor. Cavlan mag van mij ook terug in de basis als linksback maar dat wil streppel helaas niet.

18 augustus 2016 om 11:02

Waarom wil Streppel Cavlan niet opstellen? Die jongen doet het gewoon goed voor Heerenveen!
Wordt Bijker overigens nog geschorst vanwege die klap afgelopen weekend of komt hij daar mee weg?

18 augustus 2016 om 11:44

Voor Heerenveen zou dit een hele goeie zijn op de linksback. Dan gaat Bijker naar de bank en Cavlan wellicht ergens een jaar op huurbasis want hij heeft wel potentie.

Al weet ik niet hoeveel financiële ruimte er nog is na het aantrekken van Yuki, Schaars, Reza en wellicht nog Peters.

Nou Groningen sla je slag! Prima speler die bij az aangetoond heeft voor eredivisie begrippen prima mee te kunnen. PSV is wellicht een stap te hoog maar voor Groningen is dit wel een versterking ten opzichte van van nieff en tamata. Vraag me alleen af of hij financieel haalbaar is.

18 augustus 2016 om 11:38

Zoveel goede linksbacks zijn er niet, dus pakken deze gast!
met zijn type spel kan hij zeer geliefd worden in Groningen:-)

18 augustus 2016 om 11:45

Ja helemaal mee eens! Deze man heeft een gezonde drive naar voren. Met Hateboer aan de andere kant heb je de vleugels prima bezet. Aangezien onze verdediging toch zo lek als een mandje is kun je er maar beter voor zorgen dat je een goaltje meer maakt!
Maar goed ik durf er niet op te hopen.

18 augustus 2016 om 12:05

Waarom n afdanker die alleen maar aan kwaliteit ingeboet heeft naar Groningen halen? Liever n goed talent

18 augustus 2016 om 12:40

Omdat we stikken van al dat zogenaamde goede talent wat het vervolgens niet waarmaakt. Doe mij maar een zekerheidje!

Toen PSV hem bij AZ oppikte vond ik het een hele goeie zet van Brands en ik denk iedereen met mij. Wat hij daarna heeft laten zien is mij een groot raadsel, het leek wel een andere speler dan de speler van AZ.

18 augustus 2016 om 11:07

Kwam ook grotendeels door blessureleed, maar daarna idd niet meer de oude geworden. Moet overigens toegeven dat ik dit geen gemis vind, aangezien Brenet het ook gewoon keurig deed op die positie.

18 augustus 2016 om 11:21

inderdaad, destijds zag ik het in dijks niet zitten en was ik jaloers op psv die poulsen en willems had. Nou is de tweede natuurlijk wel de beste linksback van het eredivisie, maar ik ben echt blj dat ajax het nooit heeft overwogen met poulsen (en dat hij een aantal jaren terug toen hij in de interesse van ajax niet stond niet wou komen)

Als PSV er in slaagt om Willems nog een jaar te laten verlengen, dan hebben ze gewoon weer een prima team staan. Wel is het zaak om er nog minimaal één buitenspeler bij te halen, aangezien de spoeling daar vrij dun is.
Verder doet de club er ook goed aan om de spelers die buiten de boot vallen te lozen. Poulsen, Maher, Jozefzoon, Ritzmaier en Vloet zullen nog wel vertrekken uit Eindhoven!

18 augustus 2016 om 11:12

Poulsen kom maar terug naar alkmaar.
Altijd een zeer geliefde speler in alkmaar geweest dus volgens mij zullen dr niet veel mensen klagen al komt ie terug.

18 augustus 2016 om 11:13

Klopt, al heeft AZ met Haps natuurlijk al wel een prima linksback in de selectie!

Verder denk ik dat zowel Poulsen, Maher, Josefzoon, Ritzmaier, Vloet en Willems nog vertrekken. Dan zul je dus nog een buitenspeler aan moeten trekken en een linksbacks. Haps als linksbacks? Is misschien te licht, maar ik kan zo geen andere naam op noemen. En verder zal er ook zeker nog een buitenspeler moeten komen. Ik zou sowieso op de flank geen vaste basiskracht kunnen noemen. Iemand idee voor een fatsoenlijke buitenspeler?

18 augustus 2016 om 11:14

Lucas Piazon... Deed het bij Vitesse prima en mag weg bij Chelsea.

18 augustus 2016 om 12:40

Boetius terughalen naar Nederland om als stand-in te dienen voor wat er nu staat. Zit op een dood spoor in Zwitserland maar zou nog wel een degelijke toevoeging voor PSV zijn denk ik

Als hij weg gaat wordt de spoeling volgens mij wel erg dun op linksachter. Vooral als Willems nog vertrekt of geblesseerd raakt. Iemand enig idee of ze nog een nieuwe linksback op het oog hebben?

Poulsen slijten en dan zullen ze wel vol gaan voor Haps van Az.

Ik denk dat de meeste mutaties de komende 14 dagen bij PSv zullen gebeuren. Zowel inkomend als uitgaand.

18 augustus 2016 om 11:35

Dat hoop ik ook, vooral op de vleugels mag er wat bij, maar bij vertrek van Poulsen vast inspelen op Willems die nog maximaal een vol seizoen maakt bij PSV

Polsen heeft me zo teleurgesteld. Ik was zo overtuigd dat PSV de allerbeste tweede linksback van de hele Eredivisie had. Ik vond hem samen Willems, Dijks en Kongolo een van de beste linksbacks van de Eredivisie en als je hem dan als back-up hebt lijkt dat op het oog geweldig.

Helaas heeft hij na zijn contractondertekening bij PSV het laten liggen. Randzaken werden belangrijker gezien zijn prima salaris en voetballen werd bijzaak. Lijkt zijn snelheid in Alkmaar te hebben gelaten en wordt aan alle kanten gepasseerd. Zelfs in de voorbereiding tegen FC Eindhoven was hij de zwakste schakel van alle spelers. Ik hoop dat hij zijn oude zelf weer kan vinden bij AZ of FC Groningen oid, was namelijk in zijn AZ tijd een erg leuke linksback om te zien.

Voor PSV lijkt het me geen overbodige luxe om een extra back te halen, zo wordt de spoeling wel erg dun.

18 augustus 2016 om 12:41

Is die de Wijs niet goed genoeg als back-up dan? Ik weet dat hij liever CV speelt, maar hij heeft volgens mij wel vaker linksback gestaan. Leek mij in de paar wedstrijden die ik van hem heb gezien (o.a. jong PSV) een speler met potentie.

Deze man heeft iedereen teleurgesteld denk ik, ik dacht echt dat het een goede back-up zou zijn maar als zelfs de rechtsbenige Brenet beter is ben je weinig waard. Overigens vind ik dit nog maar eens aantonen dat het niet zo simpel is dat Brands alleen maar goede aankopen doet, en Overmars voornamelijk slechte. Niet om te haten, maar er zijn veel mensen die Overmars bashen om vervolgens te zeggen dat hij een voorbeeld moet nemen aan Brands. Zo'n Poulsen toont maar weer eens aan, net als Maher of Sinkgraven, Duarte en Viergever bij Ajax, dat het altijd gokken blijft, vooral bij het halen van spelers uit het binnenland, die van subtoppers komen. Ook bij Ramselaar is het nog maar afwachten; spelers kunnen bij een subtopper omhoog worden gepraat tot potentiële recordinternationals, maar door de druk, andere manier van spelen of allerlei andere omstandigheden zomaar genadeloos falen.

18 augustus 2016 om 14:03

Poulsen was transfervrij dus de 'gok' waard

18 augustus 2016 om 14:14

Goede reactie jm87. Ik denk dat beide Brands en Overmars het goed doen alleen is er nooit honderd procent kans dat je slaagt met een speler. Zeker niet in de vijver waarin de Nederlandse clubs moeten vissen. Als PSV in de laatste wedstrijd geen kampioen had geworden dan had van Ginkel misschien Hendrix in de weg gelopen... Het is allemaal zo opportunistisch. Ik had echt meer verwacht van Poulson, maar zelfs als hij gratis was, was het een miskoop.

Kom ook maar naar Heerenveen! Zwakste plek bij ons is momenteel de linksback positie, dit zou een buitenkansje zijn. Zou mooi zijn als Schaars hier een rol in kan spelen en Poulsen kan overtuigen naar Heerenveen te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren