Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV, Ajax, Feyenoord en AZ krijgen namen arbiters te horen

Laatste update:

Deze week komen PSV, Ajax, Feyenoord en AZ in actie in de Europese competities. De vier Eredivisionisten hebben maandag te horen gekregen welke scheidsrechters hen zullen bijstaan in hun wedstrijden. Dinsdagavond neemt de kampioen van het Nederland het thuis op tegen Atlético Madrid in de groepsfase van de Champions League en dan fluit Martin Atkinson.

/

Afgelopen zaterdag leidde Atkinson de wedstrijd West Ham United-Watford (2-4) in de Premier League en dinsdag is hij dus aanwezig in Eindhoven. Twee dagen later spelen Ajax, Feyenoord en AZ in de Europa League en om 19.00 uur trappen AZ en Feyenoord af. De Alkmaarders ontvangen Dundalk en dan zal Clayton Pisani uit Malta de dienstdoende scheidsrechter zijn.

Jesús Gil Manzano, die twee weken geleden voor het laatst een wedstrijd in LaLiga leidde, is aan de beurt voor het mooie affiche tussen Feyenoord en Manchester United. Dit seizoen wees de UEFA hem al twee keer aan als scheidsrechter in Europa. Ajax trapt om 21.00 uur af tegen Panathinaikos en dan is Andre Marriner de baas op het veld.

Op hoeveel zeges voor de Nederlandse clubs reken jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die Marriner liep gister flink te schutteren bij die goal van Fer waarbij niet één maar twee overtredingen aan vooraf gingen door Fer op Cahill.

AZ en Ajax moeten dit winnen, alles extra is mooi meegenomen.

12 september 2016 om 13:46

Oei oei, das een beetje te makkelijk praten over Panatinaikos die club won afgelopen weekeinde met 0-3 zijn duel en hebben aardig wat goede spelers rondlopen waaronder Berg.
Ik zie deze club gewoon 1e in de groep worden en Celta 2.
Dundalk zal zich ook willen laten zien dus ook daar ben ik niet gerust op.

12 september 2016 om 14:09

Berg een aardig goede speler? Hahaha als Ajax dit niet wint zetten ze wederom het Nederlandse voetbal voor schut

12 september 2016 om 14:09

Panathinaikos heeft echt een matige ploeg. Tuurlijk moet Akax daarvan winnen, zelfs in deze marige vorm.

12 september 2016 om 14:10

Ajax*, matige*.

12 september 2016 om 14:11

En nog een ding, Dundalk wil zich laten zien dus daar ben ik niet gerust op? Elke club wil zit laten zien in Europa, vreselijk slecht argument

12 september 2016 om 14:12

Zich*

12 september 2016 om 14:43

De laatste jaren winnen Nederlandse ploegen vrijwel alle wedstrijden tegen Griekse ploegen.

Makkelijk nee, haalbaar ja

AZ speelt Europees altijd sterk en valt niet in de Nederlandse valkuil om op papier makkelijke tegenstanders te onderschatten, dus wat Zooman zegt is best wel realistisch.

Ook PSV en Feyenoord kunnen een punt meepakken of stunten maar dat is mooi meegenomen, niemand calculeert in dat PSV ff 3 punten pakt of Feyenoord dat ff doet.
Daar doe je ze niets tekort mee, begrotingstechnisch gezien staan atletico met 3-0 voor en Manchester met 5-0 en ja dat geld zie je helaas terug op het veld.

12 september 2016 om 15:54

We zullen zien....ik denk niet dat Ajax wint Dinsdag en dat baseer ik op een matig Ajax ( vooral europees) en het bovenstaande.

12 september 2016 om 16:32

Dundalk is niveau topklasse, of derde divisie zoals dat nu heet. Alles minder dan 4-0 is gewoon slecht van Az.

12 september 2016 om 17:12

@tinus45 Dat denk ik ook. Maar donderdag zie ik ze wel een kans hebben. Al is het zwaar.

Ik heb wel zin in de wedstrijden. Ik hoop dat ze alle 4 punten gaan pakken deze week. Uiteindelijk zou het mooi zijn als minimaal 2 ploegen in de EL door kunnen en heel knap als PSV CL overwinterd maar anders de 3e plek halen. Dan heb je na de winter nog 3 ploegen actief.

12 september 2016 om 19:08

Denk zelfs dat Ajax, AZ en PSV het aan hun stand verplicht zijn om alle 3 door te gaan in de Europa League. Feyenoord zou mooi meegenomen zijn. Hopelijk kunnen die stunten tegen een united dat het niet serieus neemt en een fenerbache wat totaal uit vorm is. Al met al heb ik er wel vertrouwen in

Az moet gewoon winnen van dundalk dat is duidelijk.
Ajax moet ook winnen en anders minimaal gelijk. Panathinaikos is een ploeg dat in nederland buiten de top 3 zou vallen.
PSV en Feyenoord verwacht ik verlies maar als 1 van de 2 een gelijk spel kan behalen zou dat al mooi zijn als je realistisch bent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren