Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG voorkomt transfervrij vertrek van aan Barcelona gelinkte verdediger

Laatste update:

Juan Bernat heeft bij Paris Saint-Germain zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, zo maakt de Franse grootmacht via de officiële kanalen wereldkundig. De 28-jarige vleugelverdediger heeft in Parijs voor vier jaar bijgetekend en is nu tot medio 2025 aan PSG verbonden. De afgelopen tijd werd Bernat door Spaanse media in verband gebracht met een transfervrije overstap naar Sevilla of Barcelona, maar heeft nu toch zijn aflopende verbintenis verlengd.

Bernat staat sinds 2018 onder contract bij PSG, dat hem bijna drie jaar geleden voor vijf miljoen euro overnam van Bayern München. De elfvoudig international van Spanje - jeugdproduct van Valencia - speelde vier jaar in Zuid-Duitsland en veroverde met der Rekordmeister vier landstitels en een DFB Pokal. Sinds zijn transfer naar PSG voegde Bernat nog twee Franse landstitels, een Coupe de France en een Coupe de la Ligue aan zijn palmares toe.

Voorlopig kwam Bernat tot 76 optredens in het shirt van les Parisiens en normaal gezien was de Spanjaard de eerste keuze op de linksbackpositie bij PSG. Bernat herstelt momenteel echter van een kruisbandblessure, waardoor Mitchel Bakker, Layvin Kurzawa en centrumverdediger Abdou Diallo geregeld mogen opdraven aan de linkerkant van de defensie. Bakker speelde mede door de afwezigheid van Bernat dit seizoen reeds 29 officiële wedstrijden. Bernat was vorig seizoen overigens ook al een tijdje uit de roulatie, toen met kuitproblemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ik barca was zou ik balde promoveren naar het 1e elftal hele talentvolle linksback!

16 maart 2021 om 19:30

Hoor ik echt vaak van Barça supporters dat Balde backup van Alba moet worden. Heb hem alleen zelf nooit zien spelen enig idee wat zijn goede en zwakke punten zijn? En met welke speler hij misschien te vergelijken is? Niet vergelijken met niveau maar met type speler.

16 maart 2021 om 19:34

Youtube fimpjes kunnen natuurlijk vertekenen. Maar je kunt daarop zien dat hij heel snel is en goed kan dribbelen. Fysiek is hij ook sterk ondanks dat hij niet groot is. Hij is een typische back voor de Barcelona stijl.

16 maart 2021 om 19:48

Pedri 16, je kan hem vergelijken met Davies van Bayern. Snel, goeie dribbel en verdedigend moet hij wel nog wat groeien, maar hij is nog erg jong dus dat komt nog wel. En hij moet wat werken aan zijn voorzetten. Die zijn vaak een beetje matig, en af en toe zijn ze echt heel goed, maar erg wisselvallig dus.

16 maart 2021 om 21:11

Sanbarca en Viscacatalunya hartstikke bedankt boys!

16 maart 2021 om 19:30

Volgens de geruchten gebeurt dat volgend seizoen. De aanwezigheid van Firpo blokkeert dat nu nog.

Als je mag kiezen tussen barcelona&sevilla en psg ja dan is de keuze wel snel gemaakt ja een slimme keuze van bernat

16 maart 2021 om 20:01

Oftewel, een speler die slim gebruik maakt van de geruchten die zijn zaakwaarnemer in de wereld helpt. Alba is in de huidige vorm ook niet uit het elftal te spelen.

Marquinhos past goed bij Barca

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren