Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSG-coach Tuchel laat zich uit over afwezige Neymar: ‘Dat is uitgesloten’

Laatste update:

Paris Saint-Germain-trainer Thomas Tuchel heeft zich zondagavond na de 2-1 nederaag tegen Stade Rennes kort uitgelaten over de situatie van Neymar. Voor het tweede competitieduel op rij werd de Braziliaan niet opgenomen in de wedstrijdselectie, daar hij zijn zinnen heeft gezet op een vertrek uit Parijs. De trainer laat weten dat Neymar alleen mag vertrekken als de club in staat is om een geschikte vervanger in huis te halen.

Neymar raakte aan het einde van vorig seizoen geblesseerd aan zijn enkel en kwam sindsdien niet meer in actie. Hij moest de Copa América laten schieten en speelde in het nieuwe seizoen nog geen wedstrijd voor PSG. In de Spaanse media wordt de Braziliaanse buitenspeler veelvuldig gelinkt aan Barcelona en Real Madrid. “Hij vertrekt niet zonder dat wij een vervanger hebben, dat is simpelweg uitgesloten”, aldus Tuchel op de persconferentie na afloop van de competitiewedstrijd. “Als hij blijft, beschikken we over een speler die ons zal helpen om te winnen.”

Tuchel: 'Er is niets veranderd, hij heeft nog een contract voor drie jaar.'

In gesprek met Canal+ wilde Tuchel niet te veel woorden vuil maken over de transferperikelen rond Neymar. “Ik blijf hetzelfde zeggen: de transfermarkt is nog meer dan tien dagen open. Het gaat er niet om wat ik denk. Vandaag kon Neymar niet spelen omdat hij nog niet getraind heeft zoals de rest van de groep. Dat is de situatie en er is nog niets veranderd.”

Dat PSG de tweede wedstrijd van het nieuwe seizoen verloor, zegt Tuchel niet veel. “Dit soort situaties zijn normaal in augustus. We zijn nog niet op ons best. Tegen een fysieke ploeg zoals Stade Rennes, die alles geven, is het in deze fase van het seizoen normaal dat we het lastig hebben. We maken het eerste doelpunt, controleerden de wedstrijd en maakten daarna fouten. We hadden de wedstrijd moeten beslissen na het eerste doelpunt, maar dat lukte ons niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heerlijk deze soap. Hier kan ik nou echt van genieten

19 augustus 2019 om 08:59

Denk je dat Bayern Coutinho alweer wil laten gaan?

19 augustus 2019 om 09:04

Beetje raar als Bayern hem net binnen heeft gehaald idd

19 augustus 2019 om 09:47

Hangover

Het is nu wel duidelijk dat je een PSG supporter bent. Geinig.

Dus je wilt met twee spitsen spelen en mbappé op de cam of zo? Of wil je een 4-2-4 spelen met di Maria en Mbappé op de flanken?

19 augustus 2019 om 10:58

Opvolger van Cavani is toch Mbappe? Ik verwacht dat die centraal gaat spelen als Cavani met pensioen gaat.

Het lijkt mij dat het punt van 'no return' inmiddels gepasseerd is, zowel voor de selectie van PSG alswel voor de supporters.

Deze jongen zal ongetwijfeld zijn draai weer vinden bij Barca, mocht hij daar weer terug heen gaan. Hoe erg ik ook hoop dat hij bij Barca niet zou presteren vermoed ik dat hij daar van doorslaggevend belang kan zijn.

Vanuit PSG oogpunt lijkt mij een transfer waar Dembele en Semedo in betrokken worden een mooi uitgangspunt. Zeker na de verliespartij van Barca dit weekend zou het best kunnen dat ze doortastend willen handelen en Neymar nu snel binnen willen halen. Hier zou PSG van kunnen profiteren door aan bovengenoemde eissen te laten voldoen. Een voorhoede met Dembele en Mbappe samen lijkt mij praktisch ontstopbaar namelijk... maar goed, we gaan het zien!

19 augustus 2019 om 10:26

Een voorhoede met mbappé en Dembelé praktisch onstopbaar. Vraag me af hoe je daar bij komt. Dembelé speelde afgelopen 2 seizoenen in een voorhoede met o.a. Messi, Coutinho en Suarez. Deze voorhoede was verre van onstopbaar. Zeker Dembelé is eigenlijk best tegengevallen.

19 augustus 2019 om 10:56

Ben ik het totaal niet mee eens; Dembele is naar mijn mening niet zo tegengevallen als veel mensen doen voorkomen. Hij is nog niet de grote ster bij Barcelona, dit klopt, maar dat komt natuurlijk deels doordat de (in mijn optiek) beste voetballer ooit een nog al prominente rol opeist binnen het team.
Daarnaast heeft Dembele inderdaad nog niet consequent zijn topniveau gehaald, maar hij is een van de weinige voetballers die mij wekelijks dingen laten zien waaruit ik kan afleiden dat met zijn talent en vaardigheden alles mogelijk is. Is hij zo consequent als vooraf gehoopt? Nee, maar zijn klasse, kwaliteiten en talent druipt er vanaf!

Een van de grootste talenten van zijn generatie combineren met Mbappe, zo mogelijk het grootste talent van zijn generatie gaat mijns inziens resulteren in een praktisch ontstopbare voorhoede. Het feit dat ze beide Frans en van de (vrijwel) zelfde leeftijd zijn geeft oneindig veel mogelijkheden om deze jongens samen te ontwikkelen tot een ongekende combinatie van onvoorspelbare acties, snelheid en doelgerichtheid.

Daar wil ik tot slot aan toevoegen dat je zegt dat hij samenspeelde met Suarez en Messi en dat dit geen praktisch onstopbare voorhoede was? Ook daar ben ik het niet mee eens... vorig seizoen was Barcelona de meest scorende ploeg van Spanje en een van de vijf meest scorende ploegen van Europa, evenals PSG overigens. Dat lijkt mij vrij onstopbaar, maar goed, ieder zijn mening.

19 augustus 2019 om 11:16

Dat Dembele een groot talent is, staat buiten kijf. Het is er echter nog niet uitgekomen bij Barcelona. Vorig seizoen was Dembele in principe basisspeler. 13 goals en 8 assists in 41 wedstrijden is niet echt overtuigend te noemen voor een Barcelona speler. Ik kijk bijna elke wedstrijd van Barcelona (ja, als Real Madrid fan) en wat me vooral opvalt is dat hij extreem slordig is. Hij verliest erg veel de bal. Ik ben wel van mening dat hij het in zich heeft om dit te verbeteren. Hij is erg getalenteerd, maar het komt er nog niet echt uit bij Barcelona. Dat kan iedere Barcelona fan wel beamen.

Barcelona won vorig jaar enkel La Liga, en werden teleurstellend uitgeschakeld in de CL en de Copa del Rey. Met een praktische onstopbare voorhoede was dit niet gebeurd en hadden ze wel de 'treble' gewonnen lijkt me, maargoed.

19 augustus 2019 om 11:39

Ik kijk, zoals zoveel op deze site vermoed ik, ook vrijwel elke wedstrijd van Barcelona; mijn mening over Dembele is daarom juist veel positiever dan die van de mensen die slechts meepraten en zelf niet kijken. Ik zie een ruwe diamant, zijn zwakke punten zoals zijn slordigheid (waar ik het mee eens ben) zijn bij uitstek punten die je kan aanleren adhv ervaring en leeftijd. Zijn sterke punten zijn zo uniek en niet aan te leren dat Dembele in mijn optiek echt van onschatbare waarde zou kunnen worden voor vrijwel elk team in Europa.

Daarnaast won Barcelona vorig jaar de competitie met de meeste goals van heel Spanje, verloren ze de bekerfinale inderdaad, maar wel met de meeste goals, en verloren ze teleurstellend in de CL, alleen City scoorde echter meer goals. Dit klinkt in mijn beleving wel als praktisch ontstopbaar. Het feit dat er sommige wedstrijden niet gescoord wordt, zoals tegen Liverpool, kan natuurlijk een keer gebeuren vandaar de woordkeuze 'praktisch'

19 augustus 2019 om 13:05

Ben ik het volledig mee eens!

19 augustus 2019 om 11:00

Dat valt wel mee, de voetbalwereld is erg opportunistisch. Mocht er geen transfer doorgang vinden, dan roept Neymar over 12 dagen dat hij heel blij is om bij PSG te blijven en dat hij met PSG de CL wil winnen. De trainer roept dat Neymar weer fit genoeg is om te spelen en stelt hem weer op. Na zijn eerste hattrick zingt het publiek zijn naam weer.

19 augustus 2019 om 11:24

Heb je ook wel een punt inderdaad, al ben ik benieuwd hoe Neymar zelf om zou gaan met deze 'tegenslag'

19 augustus 2019 om 11:51

Voorhoede met dembele en mbappe praktisch onstopbaar.. sorry maar veel fans zijn dembele al een beetje zat .. waaronder ik, super slordig aan de bal vind hem totaal geen barca speler .. ik vind zelfs coutinho nog meer een barca speler dan dembele.. dus mocht hij naar PSg gaan wens ik hem veel succes maar dat ze onstopbaar worden lijkt me sterk .. als je nou zegt MSN terug en barca word voorin weer onstopbaar, dat geloven we wel

19 augustus 2019 om 11:58

MSN vind ik (helaas) ook een onstopbare voorhoede, een aanval die tegen elk team ter wereld onder elke omstandigheid kan scoren.

PSG was vorig jaar al een van de meeste scorende ploegen van Europa, het combineren van Mbappe en Dembele die jarenlang bij team en nationale ploeg kunnen werken aan een dynamiek en samenwerking klinkt mij dan ook als een ongelovelijk gevaarlijk vooruitzicht.

Gaat de titelstrijd dan eindelijk keer spannend worden met meerdere clubs dan enkel Psg? PSG lijkt geen honger te hebben naar binnenlands succes. Hopelijk kan Lyon mee doen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren